Pohjois-Helsingin Derby valtaa Heeroksen!

12.5.2017

HPS ja FC POHU kohtaavat HPS:n 100-vuotisjuhlaottelussa perjantaina 19.5. klo 19.00 Heeros Areenalla. Kyseessä on samalla miesten Kolmosen sarjaottelu.

Kutsumme kaikki paikan päälle kannustamaan miesten edustusjoukkuetta ja luomaan tunnelmaa Pohjois-Helsingin derbyyn paikalliskilpailijaa vastaan. Luvassa on myös esiotteluita klo 17.30 lähtien sekä puoliaikashow, jossa kisaillaan seurojen kesken leikkimielisissä kilpailuissa.

 

Paikan päällä myös faniryhmä Sokkarin Jääkärit. Pystyykö joku juniorijoukkue tai useampikin kannustamaan kovempaa kuin Helsingin piirin erikoispalkinnon saanut faniryhmä? Entä nähdäänkö kentän laidalla hienoja HPS-aiheisia kannustusbanderolleja? Erilaisia kannustusmuotoja saa vapaasti ideoida ja toteuttaa.

 

Tehdään yhdessä hieno tapahtuma ja luodaan paikallista kannatuskulttuuria. Toivottavasti näemme mahdollisimman monta joukkuetta vanhempineen paikan päällä. Pelissä on myös vastustajan kannustusjoukkoja, joten pidetään huoli, että HPS-huudot kuullaan ympäri Helsinkiä.

 

Ollaan ylpeitä 100-vuotiaasta seurastamme ja kannustetaan edari voittoputkeen kohti sarjataulukon kärkipäätä!