Uutisia

Tyttöjen ja naisten erotuomarikurssi järjestetään Helsingissä maaliskuun lopussa. Kurssille valitaan vain vuonna 2003 tai aiemmin syntyneitä, uusia erotuomaroinnista kiinnostuneita tyttöjä ja naisia. Hakuaikaa on 11.3. saakka.
Vuoroja mm. maanantaisin klo 19-22 ja sunnuntaisin klo 16-17.
Jo tulikasteensa maalipuiden välissä saanut mestaritorjuja tai sellaiseksi aikova, nyt oiva tilaisuus liittyä mukaan HPS:n maalivahtirinkiin ja valmennukseen!
Kaiken pelitoiminnan perusedellytys on, että paikalla on aina vähintään yksi tuomari. HPS kannustaa jäseniään (vuonna 2003 tai sitä ennen syntyneet) ja junioreiden vanhempia tutustumaan tuomaroinnin maailmaan Helsingin piirin järjestämillä erotuomarikursseilla.
HJK ja HPS ovat solmineet kattavan yhteistyösopimuksen kaudelle 2018, jonka tavoitteena on kehittää helsinkiläistä nais- ja tyttöjalkapalloa sekä tukea molempien seurojen toiminnan kehittymistä nais- ja tyttöpuolella.
Seuran juhlavuosi huipentui ravintola Aitiossa pidettyyn juhlaan jossa lähes 140 henkilön voimin muisteltiin menneitä aikoja, vaihdettiin kuulumisia, syötiin hyvin ja palkittiin ansioituneita seuratoimijoita.
Seuran vuosikokous vahvisti johtokunnan esittämät jäsenmaksut vuodelle 2018.
Seuran vuosikokous valitsi 26.11.2017 johtokunnan seuraavalle toimintakaudelle.
HPS-hallissa pidetyssä perinteisessä kauden päättäjäisjuhlassa palkittiin jälleen runsas joukko pelaajia.
HPS TV avautuu! (19.4.2016)
Helsingin Palloseura kehittää viestintäänsä ja seuraava askel on HPS TV. Seuran puheenjohtaja Kurt Grönlund kertoo ensimmäisellä videolla mietteet uudesta viestintäkanavasta.