Uutisia

HPS-hallissa pidetyssä perinteisessä kauden päättäjäisjuhlassa palkittiin jälleen runsas joukko pelaajia.
Seuran vuosikokous pidetään Pirkkolassa sunnuntaina 26.11.2017 klo 18.00.
Seuramme satavuotisjuhlat lähenevät, juhlatilaisuus järjestetään lauantaina 2.12.2017 klo 18-23 ravintola Aitiossa Ruskeasuolla. Mikäli haluat osallistua illallistilaisuuteen ilmoittaudu pikaisesti 19.11 mennessä info@hps.fi. 70€/hlö.
Juhlavuoden tapahtumat jatkuvat nyt juhlanäyttelyllä, johon olemme keränneet muistoja ja tarinoita vuosien varrelta - Tervetuoa!
Palloliiton ja piirien resursseja halutaan siirtää hallinnosta kentälle seurojen arkea tukemaan.
Kausi 2017 on pian päättymässä ja on aika suunnata katseet tulevaan. HPS joukkueet järjestävät avoimia harjoituksia loka- ja marraskuussa.
Sataan vuoteen mahtuu paljon tarinoita ja monenlaisia henkilöhistorioita. Nämä kaikki on nyt kerätty juuri ilmestyneeseen HPS Historiikkiin. Hyvä lahjavinkki niin oman pelaajauransa jo päättäneille kuin uransa vasta aloittaneille!
On aika siirtyä sisätiloihin kokemaan liikkumisen riemua ja onnistumisen elämyksiä palloa liikutellen. Syksyllä 2017 HPS-futiskerhot pidetään 2012-2013 syntyneille tytöille ja pojille.
HPS jatkaa suosittua lapsi- vanhempi toimintaa, jossa perheet pääsevät yhdessä kokemaan liikunnan ja palloilun riemua kokeneen ohjaajan johdolla.
Nyt kannattaa liittyä mukaan Helsingin Palloseuran kannatusjäseneksi. Pääset mukaan nauttimaan HPS-kortin monista eri eduista.
Helsingin Palloseura on solminut yhteistyösopimuksen JYA HOUSING LKV:n kanssa. Yhteistyösopimuksen mukaisesti Helsingin Palloseuran kotikenttä on saanut uudeksi nimekseen JYA HOUSING AREENA.
Nyt on luvut jälleen tarkistettu ja HPS lukuina vuonna 2017 saatavilla.
Juhlavuoden logo (3.2.2017)
Jokainen peli vuonna 2017 on juhlapeli ja se tulee näkymään vihreän pelipaidan logossa. Avaa uutinen ja kurkista miltä logo näyttää!
Juhlavuoden kunniaksi julkaisemme sata tarinaa Vihreistä Jääkäreistä. Tarina on kuva, teksti, video tai jotain muuta. Selviää sitten aikanaan.
HPS TV avautuu! (19.4.2016)
Helsingin Palloseura kehittää viestintäänsä ja seuraava askel on HPS TV. Seuran puheenjohtaja Kurt Grönlund kertoo ensimmäisellä videolla mietteet uudesta viestintäkanavasta.