Uutisia

HPS jatkaa suosittua lapsi- vanhempi toimintaa, jossa perheet pääsevät yhdessä kokemaan liikunnan ja palloilun riemua kokeneen ohjaajan johdolla.
Naisten Edustus on aloittanut kautensa loistavasti Ykkösessä ja onkin vain pisteen päässä kärkisijasta syyskierrokselle lähdettäessä.
HPS Kahvila on avoinna myös keskikesällä edaripelien yhteydessä. Kahvilasta voit ostaa kätevästi juuri ilmestyneen historiikin ja fanituotteet. Ohessa tarkemmat aukioloajat:
Sataan vuoteen mahtuu paljon tarinoita ja monenlaisia henkilöhistorioita. Nämä kaikki on nyt kerätty juuri ilmestyneeseen HPS Historiikkiin. Hyvä lahjavinkki niin oman pelaajauransa jo päättäneille kuin uransa vasta aloittaneille!
Nyt kannattaa liittyä mukaan Helsingin Palloseuran kannatusjäseneksi. Pääset mukaan nauttimaan HPS-kortin monista eri eduista.
Helsingin Palloseura on solminut yhteistyösopimuksen JYA HOUSING LKV:n kanssa. Yhteistyösopimuksen mukaisesti Helsingin Palloseuran kotikenttä on saanut uudeksi nimekseen JYA HOUSING AREENA.
PK-35 Vantaa solmi tälle kaudelle farmisopimuksen Ykköseen nousseen Helsingin Palloseuran kanssa. Kesäkuun puolivälissä molemmat joukkueet ovat omassa sarjassaan toisena ja kumpikin osapuoli on ollut farmiyhteistyöhön tyytyväinen.
Nyt on luvut jälleen tarkistettu ja HPS lukuina vuonna 2017 saatavilla.
Juhlavuoden 2017 Vihreät Jääkärit -lehti nyt luettavissa sähköisessä muodossa kaikille HPS-kannattajille ympäri maapallon.
Juhlavuoden logo (3.2.2017)
Jokainen peli vuonna 2017 on juhlapeli ja se tulee näkymään vihreän pelipaidan logossa. Avaa uutinen ja kurkista miltä logo näyttää!
Juhlavuoden kunniaksi julkaisemme sata tarinaa Vihreistä Jääkäreistä. Tarina on kuva, teksti, video tai jotain muuta. Selviää sitten aikanaan.
HPS TV avautuu! (19.4.2016)
Helsingin Palloseura kehittää viestintäänsä ja seuraava askel on HPS TV. Seuran puheenjohtaja Kurt Grönlund kertoo ensimmäisellä videolla mietteet uudesta viestintäkanavasta.