Uutisia

Nyt on luvut jälleen tarkistettu ja HPS lukuina vuonna 2017 saatavilla.
Juhlavuoden 2017 Vihreät Jääkärit -lehti nyt luettavissa sähköisessä muodossa kaikille HPS-kannattajille ympäri maapallon.
HPS on perustanut vuonna 2015 Pikku Jääkärit -tukirahaston tukemaan niitä seuran pelaajia, joiden perheen taloudellinen tilanne estää / vaarantaa harrastuksen jatkumisen normaalisti.
Nyt kannattaa liittyä mukaan Helsingin Palloseuran kannatusjäseneksi. Pääset mukaan nauttimaan HPS-kortin monista eri eduista.
6-divisioonan sarjakärjen peli on mukavasti raiteillaan ja ylempi sarja jo tuikkii pelaajien silmäkulmissa. Nyt oli aika päivittää myös tilanne seuran sivuilla, jotta pääsette välillisesti nauttimaan pelistämme, joka yhdistää parhaat palat Kloppin vauhdikkaasta gegenpressingistä sekä Guardiolan aikaisen Barcelonan tikitakasta.
Kaikki Areenan pelit nyt näkyviin yhdellä klikkauksella.
Sunnuntaina 9.4. tapaillaan kauden alkua Heeros Areenalla Pakila Cup -turnauksen muodossa. Tervetuloa kannustamaan niin HPS-joukkueita kuin vieraitakin.
Suositut futiskoulut järjestetään 2010-2013 syntyneille tytöille ja pojille kesäkuussa 5.-15.6.
EKKONO-metodi ja E-tason lastenohjaajakoulutus
Juhlavuoden logo (3.2.2017)
Jokainen peli vuonna 2017 on juhlapeli ja se tulee näkymään vihreän pelipaidan logossa. Avaa uutinen ja kurkista miltä logo näyttää!
Seura ja joukkueet ovat järjestämässä vuoden 2017 aikana useita turnauksia Heeros Areenalla. Kaikki turnaukset löytyvät nyt kätevästi Turnaukset-sivuston kautta.
Juhlavuoden kunniaksi julkaisemme sata tarinaa Vihreistä Jääkäreistä. Tarina on kuva, teksti, video tai jotain muuta. Selviää sitten aikanaan.
Tule mukaan yhteen Helsingin suurimmista seuroista kehittämään suomalaista jalkapalloa. Voit lähettää hakemuksen koska tahansa.
HPS TV avautuu! (19.4.2016)
Helsingin Palloseura kehittää viestintäänsä ja seuraava askel on HPS TV. Seuran puheenjohtaja Kurt Grönlund kertoo ensimmäisellä videolla mietteet uudesta viestintäkanavasta.