Lähde mukaan erotuomaritoimintaan!

17.1.2018

Kaiken pelitoiminnan perusedellytys on, että paikalla on aina vähintään yksi tuomari. HPS kannustaa jäseniään (vuonna 2003 tai sitä ennen syntyneet) ja junioreiden vanhempia tutustumaan tuomaroinnin maailmaan Helsingin piirin järjestämillä erotuomarikursseilla.

Seura maksaa erotuomarin peruskurssin (25 euroa) osallistumismaksun. Kurssin jälkeen tuore erotuomari voi toimia Palloliiton erotuomarina ja liitetään myös HPS:n tuomaripankkiin, josta joukkueet voivat pyytää harjoitusotteluihin tarvittaessa tuomarointipalveluita. Tuomarointi on vapaaehtoista. Hopsin erotuomaripankista vastaa Jani Peltonen jani.peltonen@hps.fi.

Koulukseen hakevan tulee olla syntynyt vuonna 2003 tai sitä ennen. Kiinnostus ja lajin perusasioiden ymmärrys helpottavat kurssille valitun opintoja ja auttavat pääsemaan alkuun uudella uralla!

Erotuomaritoiminnasta voi saada kevyen harrastuksen, jonka suhteen ajankäytön voi päättää itse, ja josta maksetaan vielä taskurahaakin. Tai halutessaan siinä voi lähteä tavoittelemaan korkeampia sarjatasoja ja kansainvälistä uraa!

Tässä pieniä tunnelmia siitä, millaista dumaaminen voisi olla: https://www.youtube.com/watch?v=L6EIzBfUnr8&feature=youtu.be

Seuraava erotuomareiden peruskurssin haku käynnistyy maanantaina 15.1. Lue lisää (https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/piirit/helsinki/pelitoiminta/erotuomaritoiminta/erotuomarikoulutus/peruskoulutus)

Kurssille ilmoittaudutaan suoraan Palloliittoon, ja sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen saamasi laskun voit lähettää edelleen seuralle susanna.holopainen@hps.fi.

Lisätietoa erotuomaritoiminnasta löytyy Palloliiton sivuilta (https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/piirit/helsinki/pelitoiminta/erotuomaritoiminta)

Lisätietoja erotuomaroinnista voi kysyä Laura Jokiselta laura.jokinen@hps.fi tai 041 468 3248

PS. Helsingin erotuomarikerhon verkkosivut löytyvät osoitteesta www.hek.fi