Palloliitto järjestää erotuomarikurssin tytöille ja naisille

11.2.2018

Tyttöjen ja naisten erotuomarikurssi järjestetään Helsingissä maaliskuun lopussa. Kurssille valitaan vain vuonna 2003 tai aiemmin syntyneitä, uusia erotuomaroinnista kiinnostuneita tyttöjä ja naisia. Hakuaikaa on 11.3. saakka.

HPS kannustaa kaikkia tyttöjä ja naisia osallistumaan kurssille ja maksaa erotuomarin peruskurssin (25 euroa) osallistumismaksun. Kurssin jälkeen tuore erotuomari voi toimia Palloliiton erotuomarina ja liitetään myös HPS:n tuomaripankkiin, josta joukkueet voivat pyytää harjoitusotteluihin tarvittaessa tuomarointipalveluita. Tuomarointi on vapaaehtoista. Hopsin erotuomaripankista vastaa Jani Peltonen jani.peltonen@hps.fi.


Erotuomaritoiminta on helppo sovittaa jalkapallon pelaamisen ja muun elämän oheen, sillä piirin erotuomarit voivat joustavasti itse määritellä, milloin ovat käytettävissä erotuomareiksi.

Teoriaosuus: Tiistai 27.3. klo 17-21:30 & keskiviikko 28.3. klo 17-20:30.

Erotuomarin kenttäkoulutus: Alustavasti 7.-8.4. vklp:n aikana (2h)

Avustavan ET:n kenttäkoulutus: Alustavasti 7.-8.4. vklp:n aikana (2h)

Tutustumisottelut: Huhtikuussa

Kurssille ilmoittaudutaan suoraan Palloliittoon, ja sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen saamasi laskun voit lähettää edelleen seuralle susanna.holopainen@hps.fi.

Lisätietoja ja hakulomake https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/piirit/helsinki/pelitoiminta/erotuomaritoiminta/erotuomarikoulutus/peruskoulutus

Lisätietoja erotuomaroinnista voi kysyä Laura Jokiselta laura.jokinen@hps.fi tai 041 468 3248

PS. Helsingin erotuomarikerhon verkkosivut löytyvät osoitteesta www.hek.fi