HPS mukana Torppis-temppauksessa

19.9.2018

HPS oli lauantaina mukana Torppis-Tempauksessa Torpparinmäen peruskoululla. Paikalla oli useiden lajien esittelypisteitä ja lapset, nuoret sekä aikuiset pääsivät esittelemään omia taitojaan eri toimintapisteillä. HPS-toimintapisteille osallistuneiden kesken arvottiin myös seuran fanituotteita.

HPS järjesti liikuntasalissa seinäsyöttökilpailun, jossa etsittiin päivän nopeinta suoritusta 10 seinäsyötön sarjassa. Välineenä toimi tekniikkapallo. Päivän aikana nähtiin upeita suorituksia ja monet palasivatkin aina uudestaan ja uudestaan parantamaan omaa tulostaan

Lopulta päivän nopeimmista suorituksista vastasivat lasten sarjassa Samir S.(6,72 sek) ja aikuisten/nuorten sarjassa Juha N.(5,75 sek). 

Molempien sarjojen voittajille toimitetaan palkinnoksi HPS-tuotepaketti, johon kuuluu HPS-pipo ja tuubi.

HPS-esittelypisteellä oli myös mahdollisuus taiteilla futisaiheinen piirustus. Kaikkien piirustuksen tehneiden ja seinäsyöttökilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin HPS-tuotepalkintoja(HPS-kaulahuivi ja tuubi). Arvonnan onnettarina toimivat keskiviikkona HPS-päiväkotifutiksessa ohjaajina toimivat Suvi ja Anette, jotka molemmat valitsivat kaksi onnekasta voittajaa. 

Tällä kertaa onni suosi seuraavia henkilöitä:

Iiris R.

Eemil E.

Hertta M.

Niilo P.

Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille sekä järjestäjille. Nähdään kentillä!

Anette ja Suvi HPS-fanituotteiden kanssa
Anette ja Suvi HPS-fanituotteiden kanssa
Seinäsyöttökilpailun tulokset
Seinäsyöttökilpailun tulokset