HPS:n uusin tyttöjoukkue T12/13 aloittaa toimintansa

13.4.2019

Ensimmäisen kerran uudet pelaajat pääsevät kentälle torstaina 25.4. klo 17.00-18.00 JYA Housing Areenan nappulakentällä.

Ensimmäiset harjoitukset ovat torstaina 25.4. klo 17.00-18.00 JYA Housing Areenan(Pakilantie 86a) nappulakentällä. Tästä eteenpäin jatketaan kahdella viikkoharjoituksella. Heinäkuu lomailllaan.

Harjoitusvuorot ovat:

torstai klo 17.00-18.00 JYA Housing Areena (nappulakenttä)

sunnuntai klo 17.30-18.30 JYA Housing Areena (nappulakenttä)

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

 

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n juniorivastaava Anu Seppä. Lisäksi teemme yhteistyötä liikunnan asiantuntija ja psyykkinen valmentaja Johanna Luttisen(Liiku, Leiki ja Loista) kanssa. Tällä tavoin vahvistamme uuden joukkueen ryhmäytymistä sekä lapsilähtöistä oppimisympäristöä, jonka keskiössä ovat luovuus, liikunnan ilo ja onnistumisen kokemukset.

Aloittavan joukkueen kanssa on tärkeää, että jokainen lapsi saa innostuneen fiiliksen toiminnan alkaessa. Harjoituksissa hyödynnetään vahvuustyöskentelyn elementtejä, joiden kautta lapsi tunnistaa mm. omia vahvuuksiaan ja lisää käsitystään itsestään taitavana oppijana.

Joukkuetoiminnassa on kahden viikon ilmainen kokeiluaika. 

Joukkueen kuukausittainen toimintamaksu on 45€/pelaaja sisältäen valmennuksen ja harjoitusvuorot. Toiminnassa on mahdollista olla mukana myös kerran viikossa 30€ kk-maksulla. Toukokuussa järjestetään joukkueen perustamiskokous, jonka tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

 

HARJOITUSVARUSTEET

Reipas mieli :)

Oma Pallo (nro 3)

Säärisuojat

Juomapullo

Lämpötilan mukainen vaatetus

Huoltaja (tai muu tuttu aikuinen) kentän laidalla

Jalkapallokengät 

Vakuutus edellyttää säärisuojien käyttöä

 

Tiedustelut: anu.seppa(at)hps.fi