HPS on mukana #Seurasydän-kampanjassa

29.8.2019

Seurasydän on nimi ja teema 1. syyskuuta alkavalle ja koko syksyn jatkuvalle kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

Seurasydän kuvastaa siis rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. ​Sykkiikö sinulla Seurasydän?

Mitä kampanjalla halutaan saavuttaa

Kampanjassa halutaan herättää seurat sekä yhteiskunnan näkemään seuratoiminnan yhteisöllisyyden tärkeyden niin yksilölle kuin laajemmin koko yhteiskunnalle. ​Silloin seuraihmiset voivat kokea vilpitöntä ylpeyttä toiminnastaan ja muistaa seuratoiminnan olevan arvokasta, merkityksellistä työtä. Seurasydäntä seuraamalla myös uudet ihmiset voivat löytää tiensä seuratoimintaan.

Miten hopsilaiset voivat osallistua?

Kampanja leviää sosiaalisessa mediassa. Seurassa mukanaolo tuo vauhtia ja vipinää elämään, uusia kavereita ja kivoja muistoja. Postataan ja jaetaan siis kuvia ja juttuja #seurasydän #HPSHelsinki #futis kaikesta kivasta yhdessä tekemisestä: leireistä, peleistä, turnauksista, talkoista tai muusta yhdessä puuhailusta, ja annetaan hopsisydämen näkyä maailmalle!

Kampanja on muuten lainannut meidän kansainvälisen Hopsipäivämme ajatusta pukeutua seuran väreihin töihin ja kouluun : ) Seurapaitapäivää vietetään 24.9., silloin siis seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita päivän rientoihin päälle! #seurapaitapäivä

Lue lisää #Seurasydän-kampanjasta