HPS on Helsingin piirin Vuoden seura 2019!

5.12.2019

Palloliiton Helsingin piiri on valinnut Hopsin vuoden seuraksi 2019. Seuran puheenjohtaja ja junioripäällikkö kävivät pokkaamassa palkinnon piirin päättäjäisissä 5.12. Samassa tilaisuudessa vuoden naiserotuomarina palkittiin Sini Hakala.

Palloliiton Helsingin piirin hallitus palkitsee vuosittain ansioituneita piirin pelaajia, erotuomareita ja seuroja. HPS sai Vuoden seuran palkinnon seuraavin perustein: 

Helsingin Palloseura on satakaksivuotias ja ollut mukana perustamassa Helsingin piiriä vuonna 1924. Kuten Kristian Lindbohm satavuotishistoriikin esipuheessa sanoo, Helsingin Palloseuran toiminnan motiivina on aina ollut rakkaus lajiin, seurauskollisuus ja tarve toimia, eikä mikään inhimillinen ole ollut seuran toiminnassa vierasta. Pitkä historia on rikkaus, mutta niin on myös hyvältä näyttävä tulevaisuus: tänä syksynä, satakaksivuotiaana HPS:n on juuri rikkonut 1 100 rekisteröityneen pelaajan rajan. Verrattain vähäväkisellä alueella toimivalle seuralle se on erinomainen saavutus ja kertoo seuran tekevän työtä, jota arvostetaan ja jossa ihmiset haluavat olla mukana. Helsingin Palloseurassa lapset, nuoret, isä- ja äitipelaajat, KKI-pelaajat, edustusjoukkueet ja näiden kaikkien kannustajat nauttivat futiksesta yhdessä, lähellä kotia.

Kiitos kaikille seuratoimijoille, pelaajille ja vanhemmille!

Helsingin piiri palkitsi vuoden naiserotuomarina Sini Hakalan, joka naisten liigan tuomaroinnin lisäksi pelaa itse HPS:n naisten edustusjoukkueessa. Sinin perusteluissa sanottiin seuraavaa:

Sini on onnistunut hienosti yhdistämään aktiivisen pelaajauran naisten Ykkösessä ja erotuomaritoiminnan naisten liigassa. Sinin panostus jalkapalloon on erittäin merkittävä ja hän on loistava esimerkki nuorille pelaajille.

Paljon onnea Sini!