Pohjola Vakuutus ja Pohjola Sairaala yhteistyöhön Helsingin Palloseuran kanssa

20.12.2019

HPS on sopinut kumppanuudesta, jolla varmistetaan jäsenille kattava vakuutusturva ja poikkeuksellisen sujuva hoitoketju Pohjola Sairaalassa.

Helsingin Palloseuralta on viime vuosina puuttunut yhteistyökumppani, joka pystyy tarjoamaan seuran jäsenistölle kokonaisvaltaisen ja vaivattoman palveluketjun. Nyt sellainen on löytynyt.

– Odotamme koko seuran kattavaa yhteistyötä innolla. Pohjola Sairaala tunnetaan urheilupiireissä ammattimaisesta osaamisesta ja Pohjola Sporttiturvan laaja korvauspiiri ei jätä pulaan vahingon sattuessa vaan mahdollistaa sujuvan asioinnin Pohjola Sairaalassa, kertoo junioripäällikkö Pasi Paakki.

Pohjola Jalkapalloturva on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, eikä syyttä – vakuutus on poikkeuksellisen kattava ja korvaa myös loukkaantumisia, jotka aiheutuvat ilman ulkoista tekijää. Myös akillesjännevammojen ja rasitusmurtumien osalta korvauspiiri on tavallisia tapaturmavakuutuksia laajempi.

- Olemme todella tyytyväisiä, että saimme perinteikkäästä HPS:stä kumppanin. Tavoitteenamme on palauttaa urheilijat ripeästi takaisin arkeen. Urheiluvammoihin erikoistuneet lääkärit ja muut huippuammattilaisemme hoitavat urheilijat kuntoon nopeasti ja laadukkaasti. Mekin odotamme innolla hyvän yhteistyön alkua ja tulevaa pelikautta, hehkuttaa urheilupäällikkö Tero Sinisalo Pohjola Sairaalasta.

Vahingon sattuessa Pohjola Terveysmestari -palvelu auttaa vuoden jokaisena päivänä klo 7-23 numerossa 0100 5225. Pohjolan vakuutusasiakkaat saavat sieltä selkeät ohjeet jatkotoimenpiteitä varten ja ohjauksen oikealle vastaanotolle nopean hoidon varmistamiseksi. Myös korvauspäätöksen voi saada samalla kertaa, eikä omaa rahaa tarvitse käyttää sairaalassa kuin kiinteän omavastuun maksamiseen. Alle 12-vuotiailla ei ole omavastuuta lainkaan.  

POHJOLA SAIRAALA

POHJOLA VAKUUTUS - HANKI TÄSTÄ

 


HPS:n junioripäällikkö Pasi Paakki ja Pohjola Sairaalan urheilupäällikkö Tero Sinisalo iloitsevat sopimuksesta.
HPS:n junioripäällikkö Pasi Paakki ja Pohjola Sairaalan urheilupäällikkö Tero Sinisalo iloitsevat sopimuksesta.