SKILLI on HPS:n uusi monipuolinen harjoitepankki omatoimiseen harjoitteluun: "Emme halunneet tyytyä pelkkiin kirjallisiin ohjeisiin tai videoihin"

1.4.2020

Poikkeusajan harjoitusolosuhteissa HPS tuo pelaajilleen oman ajan harjoitusboosterin vauhdittamaan pelaajien henkilökohtaisten taitojen kehittymistä.

Mitä Skillissä on?

Skilli on selainpohjainen futisharjoitepankki, jonka avulla pelaajat voivat seurata omaa ja toisten harjoittelua. Pallonkäsittely- ja motoriikkaharjoitteissa huomioidaan kokonaisvaltaisesti pelaajan henkilökohtaisten taitojen kehittyminen. Taidoissa otetaan huomioon soveltuvuus itsenäiseen tekemiseen kodin lähiympäristössä. 

Pelaajia pyritään innostamaan omatoimiseen harjoitteluun asteittain nousevilla tasoilla, sillä taidot on jaettu aina neljään tasoon: pronssi, hopea, kulta ja HPS:n erikoisuus: superkulta. Suorittamalla tason kolmasti pelaaja klikkaa tason suoritetuksi, jolloin pelaajan suostumuksella myös muut pelaajat voivat nähdä tämän suoritusmerkinnän ja saada intoa omaan harjoitteluunsa. 

Seuran valmennuspäällikkö Joni Knuutinen on innoissaan uutuudesta:

- Olemme miettineet pitkään seurassa, miten voisimme tukea pelaajiamme paremmin oman ajan harjoittelussa. Joukkuetreenien jäädessä tauolle, olimme pakotettuja kehittelemään jotain, mutta emme halunneet tyytyä pelkkiin kirjallisiin ohjeisiin tai videoihin. 

- Mietin itsekseni, miten saisin oman joukkueeni 5-8 -vuotiaat harjoittelemaan futista omalla ajallaan ilman, että jokaisen vanhemman pitää ryhtyä futisvalmentajaksi, T12-13 vastuuvalmentaja Matti Lattu kertoo.

- Sain ajatuksen yksinkertaisesta verkkoalustasta, jossa yhdessä tekemisen henkeä luo tiedot muiden pelaajien etenemisestä. Ensimmäistä kertaa koko seura voi treenata yhdessä, Lattu jatkaa.

Kenelle Skilli soveltuu?

Skilli- taitohaasteet soveltuvat oikeastaan kaikenikäisille junioripelaajille.  Tavoitetasoissa riittää usein haastetta kokeneemmillekin futaajille. Etenkin superkultataso on yleensä todella haastava. Etupäässä Skilli on kuitenkin suunniteltu alle 14-vuotiaille junioreille.

Harjoitteiden tasot on pyritty suunnittelemaan niin, että pronssi- ja hopeatasot tarjoavat haastetta muutaman vuoden pelanneille.  Kulta- ja superkultatasot antavat haastetta kokeneemmillekin junioreille. 

- Olisi hienoa, jos Skilli saisi vanhemmatkin kokeilemaan ja kisailemaan lastensa kanssa taidoissa, Knuutinen innostuu.

Miksi Skilliä kannattaa käyttää?

Skilli tarjoaa pelaajille innostavaa tekemistä pallon kanssa ja sen avulla on helppo seurata omien ennätysten kehittymistä. Uudet Skillit julkaistaan aina maanantaisin ja palvelua kehitetään palautteen perusteella. 

Seura kannustaa joukkueitaan ja pelaajiaan ottamaan Skillin säännölliseen käyttöön joukkueen omien harjoitteiden kanssa! 

Katso esittelyvideo Skillistä HPS TV:n Youtube-tililtä: https://youtu.be/YdE1bRLpFqU

Näin pääset Skilliin: 

  • Avaa osoite http://skilli.hps.fi/
  • Anna oma lisenssinumerosi (palloID) 
    Sivustolle pääsee kirjautumaan henkilökohtaisella lisenssinumerolla (palloID), jonka löydät jalkkis.netistä: ➡️Omat tiedot ➡️Avaa pelaaja ➡️Lisenssinumero.
  • Etsi oma joukkueesi syöttämällä kenttään osa nimestä, esim. ”07” ja valitsemalla joukkueen listalta.
  • Onnistuneen kirjautumisen jälkeen nämä tiedot talletetaan selaimeen.

Lisäksi

  • Voit lähettää palautetta Skilli-tiimille osoitteeseen skilli@sivuduuni.biz.
  • Katso myös SKILLIN oma sivu hps.fi:ssä: https://www.hps.fi/skilli/
Skillistä löytyy monipuolisesti erilaisia harjoitteita ja video-ohjeistukset kaikkiin harjoitteisiin.
Skillistä löytyy monipuolisesti erilaisia harjoitteita ja video-ohjeistukset kaikkiin harjoitteisiin.
Vain pallo riittää, ja treenit voivat alkaa!
Vain pallo riittää, ja treenit voivat alkaa!