Lahjoita Pikku Jääkärit-tukirahastoon

17.4.2020

Lahjoita nyt Pikku Jääkärit-tukirahastoon ja tue vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevia perheitä. Yhdessä olemme vahvempia.

Haastava yhteiskunnallinen tilanne asettaa monelle meistä haasteita pärjätä tulevina kuukausina. Yhdessä voimme kuitenkin pitää toisistamme huolta ja pienikin apu otetaan riemuiten vastaan.

Lahjoittamalla Pikku jääkärit-tukirahastoon varmistat, että mahdollisimman moni pystyy jatkamaan rakkaan harrastuksen parissa säilyttäen liikunnan ilon ja normaalit sosiaaliset verkostot. 

Haastamme nyt kaikki HPS-kannattajat, henkilöt ja yritykset lahjoittamaan vapaavalintaisen summan Pikku Jääkärit-tukirahastoon ja tukemaan vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevia perheitä.

Tukipäätöksistä vastaa HPS Pikku Jääkärit-ohjausryhmä, joka koostuu HPS-vanhemmista.

Pienin lahjoitussumma on 10€. Mitä isompi summa, sitä konkreettisempi apu. Lahjoituksen voi suorittaa debit- tai credit-kortilla.

Lahjoitukset mahdollistaa Tukijoukot-palvelu.

KIITOKSET AVUSTASI!

**Keräys on päättynyt 12.7.2020. Kiitos kaikille tuestanne – sillä on suuri merkitys!**

Pienkeräyslupa RA /2020/404. Keräyksen järjestää Helsingin Palloseura ry. Yhteyshenkilö pasi.paakki@hps.fi Varojen käyttötarkoitus: HPS Pikku Jääkärit-tukirahaston varojen kartuttaminen