HPS TV hakee uusia tekijöitä

19.1.2021

Tule tekemään yhdessä Suomen parasta seura-tv:tä!

Kiinnostaako tulevaisuus media-alalla ja luomistyö videoiden parissa? HPS TV hakee uusia tekijöitä kaudelle 2021!

HPS on täynnä kiinnostavia tarinoita, joita videotoimittajana pääset ikuistamaan filmille. Pesti sisältää muun muassa ottelutapahtumien kuvaamista ja haastattelujen tekemistä, mutta visuaalisen luovuuden pääsee vapauttamaan myös muiden videoprojektien ja sometuotannon parissa.

Videotoimittajana pääset paitsi kuvaamaan ja haastattelemaan, myös suunnittelemaan, käsikirjoittamaan, ideoimaan ja editoimaan tuotoksia, niin osana tiimiä kuin itsenäisestikin.

HPS TV:n toimituksessa toimit yhteistyössä nykyisten tekijöiden Atte Lehtosen ja Juho Hirvosen kanssa, jotka perehdyttävät sinut videotuotannon saloihin. Molemmat työskentelevät täysipäiväisesti media-alalla, ja kummatkin ovat saaneet nostetta uralleen HPS TV:n kautta. Parempia mentoreita saa siis etsiä!

Aiempaa kokemusta videoiden tekemisestä ei vaadita, ja tehtävä sopiikin hyvin etenkin nuorille media-alan lupauksille. Koska toimintaympäristönä toimii jalkapalloseura, futistuntemus on tarpeellista – jo oma pelaajatausta tarjoaa hyvät eväät.

Tehdään yhdessä Suomen parasta seura-tv:tä!

Kiinnostuitko ja haluaisit tietää lisää? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset 14.2. mennessä:
Atte Lehtonen, attemikael.lehtonen@gmail.com

Kerro hakemuksessa lyhyesti itsestäsi, miksi olet kiinnostunut HPS TV:n tekemisestä ja mahdollisesta aiemmasta kokemuksesta videoiden tai sometuotannon parissa.