HPS-MOBIILIKORTTI

Kannattaa olla HPS:n jäsen ja hyödyntää HPS-mobiilikortin edut!

Kaikki HPS:n jäsenet (juniorit ja aikuiset) saavat mobiilikortin jäsenmaksun maksettuaan kevään aikana ja voivat näin hyödyntää korttikumppaneiden tarjoamat edut kätevästi puhelimen avulla. Lisäksi mobiilikorttiin ovat oikeutettuja junioripelaajien vanhemmat.

HPS:n kannatusjäsenet ovat myös oikeutettuja HPS-kortiin. Rekisteröitymällä kannatusjäseneksi ja maksamalla 30 € vuosimaksun pääset nauttimaan kortin tarjoamista eduista. Kannatusjäsenyydestä ja rekisteröitymisestä saat lisätietoa tästä.

Mobiilikorttiedut sisältyvät myös edustusjoukkueiden kausikorttiin.

KORTTIKUMPPANIT JA EDUT

LOGOA KLIKKAAMALLA PÄÄSET YHTEISTYÖYRITYKSEN SIVULLE

House of Sandwiches Kaikki HofS Sandwicheria & Brasserien normaalihintaiset tuotteet -10% paikan päällä nautittuna tai noudettuna (ei alkoholituotteet)
Ravintola PPK -10% ruokalistan tilauksista (ei koske nettitilauksia)
Bensalenkkarit Oy -15 % kaikista autohuollon töiden loppusummasta -10 % alennus lounas, ala carte-annokset ja siipibuffa -15 % paketti- ja henkilöautovuokraus
Väriset Väriset tarjoaa 5 % edun mobiilikortilla. Väriset ohjaa puolet edun arvosta HPS Pikkujääkärit tukirahastoon vähävaraisten pelaajien harrastuksen mahdollistamiseksi.
Vaasan leipomomyymälä Vantaa -20 % myymälän tuotteista
JYA Housing LKV HPS etukortin omistajalle 25 % alennus kaikista välityspalkkioista. Varaa oma arvio 0800 155 155.
KÄRCHER-etuus -20 % HPS-mobiilikortilla ostaessa myymälästä pesun (automaattipesu) tai pesuajan (itsepalveluhalli). Osoite: KÄRCHER Center Vantaa, Kauppatie 37
Pakilan Kuntokeskus Salus Oy Liittymismaksu 0 € (normaalihinta 120 €) Yksilöohjaus, näytetunti 0€
Rush trampoliinipuisto Yksityisten henkilöiden pomppuliput, sarjaliput sekä seuran järjestämät tapahtumat -20 % normaalihinnoista.
Hurrikaanit Oy Tarjoamme HPS-kortilla 15 % alennuksen viemäreiden avauksista ja kuvauksista (ns. pikatilauksista). Tarjous ei koske ennakkoon tarjottuja töitä.
Suomen Talokatsastus Suomen Talokatsastus tarjoaa HPS-mobiilikortilla -100 € talon kuntotarkastuksesta
Aste Helsinki on vahvasti mukana tukemassa HPS:n toimintaa. Aste on viestinnän ammattilaisen paras kumppani.
Pakilan Kukkatalo -10 % leikkokukista
Mikrosem HPS:n toimintaa tukemassa Mikrosem. Yli 30 vuoden ammattitaidolla luotettavasti ja nopeasti elektroni- ja valomikroskooppimenetelmällä home- ja kosteus ym. sisäilmaongelmat sekä asbesti
Helsingin Palloseura 10 % alennus HPS fanituotteista. https://www.hps.fi/jasenasiat/hps-fanituotteet/
TUONTIUKKONEN.FI Koodilla "HPS" -10% kaikista verkkokaupan tuotteista. Tarjolla mm. grillejä sekä piharakentamiseen ja puutarhaan liittyviä tuotteita.
AJK-Group Tmi Arviokäynti veloituksetta ja tarvikkeista 10 % alennus Luotettavaa sähköurakointia. Yhteistyökumppaneiden kautta luotettavat LVI-, putki-, maalaus- ja rakennusalan työt. Kysy tarjousta!

Laki Lehtonen tarjoaa HPS-mobiilikortilla ja kausikortilla -15% alennuksen tuntihinnasta.

Olemme Suomen johtava kuluttajariitoihin erikoistunut lakitoimisto, joka on erikoistunut teknisiin asioihin, kuten autoihin, moottoripyöriin, veneisiin, asuntoihin ja remontteihin. Me olemme parhaimmillamme juuri niissä tilanteissa, joissa muut lakitoimistot eivät tiedä, mistä aloittaa.