HPS TV

HPS Miesten pelit livenä HPS TV:ssä

Miesten edustuksen ottelut lähetetään livelähetyksinä Veo-palvelussa. Hankkimalla HPS TV:n kausarin saat Hopsin Kolmosen ottelut näkyvillesi missä ikinä liikutkin Veo-mobiilisovelluksella. Ottelut tulevat myös jälkikäteen katsottaviksi Veossa.

Nyt kaikki loppukauden pelit sekä tulevan talven harjoitusottelut hintaan 25 euroa.

Tuotot ohjataan lyhentämättömänä Veo-järjestelmän ylläpitokuluihin ja seuran juniorivalmennuksen kehittämiseen videoanalyytikan avulla. 

Hinta:
* Koko loppukausi (sis. talvikauden 2023-2024): 25 €
Kaikista HPS:n miesten edustusjoukkueen peleistä pyritään tuottamaan livelähetys. Livelähetys voi jäädä yksittäistapauksissa tekemättä esim. vierasotteluissa kotijoukkueen ehdoista riippuen, otteluiden päällekkäisyyksistä johtuen tai järjestelmän ongelmatapauksissa. 

Tilausohjeet:
* Tilaa kanava sähköpostitse: hpstv@hps.fi (ilmoita nimesi ja tilauskoodi "HPSTVKESÄ23").
* Paluupostina saat pääsykoodin Veo-kanavalle, toimintaohjeet pelien katsomiseksi sekä laskun tilauksestasi.
* Livelähetysten seuraaminen vaatii maksuttoman Veo Live -sovelluksen, joka on saatavilla Android- ja iOS-järjestelmiin (=suurimpaan osaan älypuhelimista ja tableteista).

Mikä on Veo?
* Veo on moderni tekoälyä hyödyntävä kuvausjärjestelmä. Kamera seuraa automaattisesti kenttätapahtumia eikä kuvaajaa tarvita erikseen. Näin lähetysten laatu pysyy tasaisena joka ottelussa.
* Järjestelmän tarjoamaa analytiikkaa voidaan hyödyntää valmennuksessa.
* Edustusjoukkueiden lisäksi Veo tulee myös HPS:n juniorijoukkueiden käyttöön. Veon avulla myös junioreilla on siis mahdollisuus striimata omia otteluitaan ja hyödyntää analytiikkaa valmennuksen tukena.

Miten katson peliä?
1) lataa Veo Live -sovellus 
2) luo tili
3) klikkaa koodin linkkiä (linkki toimitetaan tilaajille sähköpostitse)
4) kirjaudu tilille, jolloin liityt kanavalle
5) peli ilmestyy Live-appiin hetki ennen ottelun alkua
6) nauti pelistä!

Kysyttävää? Ota yhteyttä:
hpstv@hps.fi

Uusin video

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.