Kaksi uutta jatkosopimusta joukkueelle.

30.10.2020Erika Story ja Dali Meller ovat tehneet ensi kauden mittaiset jatkosopimukset HPS:n kanssa.

Puolustaja Erika Story ja keskikenttäpelaaja Dali Meller ovat tehneet jatkosopimukset HPS:n kanssa.

Story siirtyi HPS:ään alkukauden päätteeksi USA:sta ja pääsi tositoimiin heti kärkikamppailussa VIFK:ä vastaan. Story on tullut tutuksi HPS:n kannattajille  tämän kauden aikana hyvillä esityksillään keskuspuolustajana.

"Erika on tunnollinen harjoittelija ja motivoitunut kehittymään. Hän on fyysisiltä ominaisuuksiltaan aivan omaan luokkaansa ja hänestä ei kyllä juosten ohi mennä. Lisäksi hän on kehittynyt huomattavasti pallollisessa pelissään ja päätöksissään, joiden myötä hän tulee varmasti pärjäämään ensi kaudella"

Toinen jatkosopimuksen tehnyt pelaaja Dali Meller on ollut ehkä jopa joukkueen tärkein pelaaja koko kauden ajan. Meller on pelannut ottelusta toiseen korkealla tasolla ja auttanut joukkuetta voittoihin. 

"Voin sanoa valehtelematta, että tämä kausi on Dalin uran paras kausi kokonaisuudessaan. Hän on harjoitellut hyvin ja pystynyt kehittymään kokemuksestaan huolimatta pelaajana ja se näkyy kentällä hänen pelaamisessaan tasaisuutena. Hän on ollut yksi johtavista pelaajistamme kentällä mutta myös kentän ulkopuolella" Toni Anttila