QUEENS / HARRASTE

HPS Queens, virallinen joukkuekuva, kevät 2019
HPS Queens oli yksi kahdeksasta palkittavasta joukkueesta, kun harrastefutis palkittiin Palloliiton Helsingin piirin vuoden 2019 futiskulttuuritekona!

 

HPS Queens on iloinen, aktiivinen ja kehittymishaluinen naisten harrastefutisjoukkue.

Joukkue on tarkoitettu ensisijaisesti HPS:n junioripelaajien äideille, jotka haluavat päästä kentän laidalta itse pääkallopaikalle kokemaan liikunnan ilon, joukkueurheilun yhteisöllisyyden ja pallonkesyttämisen koukuttavuuden. 

Queens-joukkue on perustettu syksyllä 2012 ja nyt vuonna 2020 joukkueen listoilla on lähes 60 pelinaista, joista suuri osa treenaa innolla, ilolla ja huimalla asenteella. Mukana on sekä jo pidempään pelanneita että juuri aloittaneita. 

Kaikki HPS-junnujen (olevien, entisten ja tulevien) äidit tai muuten kannustusjoukkoihin kuuluvat Pakila, Paloheinä, Torpparimäen alueen naiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Mitään futis- tai muutakaan urheilutaustaa ei tarvitse olla, into ja halu oppia riittää!  Tule kokeilemaan ja anna lajin viedä mennessään :)  Myös jo futistaustaa omaavat ovat toki lämpimästi tervetulleita mukaan.