TOIMINTA

HARJOITTELU

Treenaamme kolme kertaa viikossa.  Treenaamme, jotta opimme. Ja koska se on huikean kivaa! 
Osallistua voi kaikkiin viikkotreeneihin tai vaan osaan treeneistä, oman innon ja mahdollisuuksien mukaan.

Meitä valmentaa Mikko "Rocky" Rolig kahdesti viikossa. Lisäksi yhdet pelailutreenit.  

Talvikaudella 2019 harjoittelemme seuraavasti:

- Torstaisin klo 19-20  Juniorikenttä

- Lauantaisin klo 08-09 Juniorikenttä

- Sunnuntaisin klo 20-21 JYA Housing Areena
 

Pelaamme keväästä syksyyn Helsingin piirin harrastesarjaa kahdella pelijoukkueella. Talvikausilla pelaamme Harkkapelitalviligaa yhdellä pelijoukkueella.  Lisäksi osallistumme erinäisiin naisten harrasteturnauksiin ja pelaamme satunnaisesti myös harjoitusotteluita muita naisten harrastejoukkueita vastaan.
 

Tokii toimintaamme kuuluvat myös saunaillat ja muut mukavat yhteiset virkistystapahtumat. Yhdessä on käyty mm. juoksutapahtumissa, musakeikoilla  ja tietty katsomassa futista. Syksyllä 2015 debytoimme ensimmäistä kertaa ulkomaan pelikentillä, kun 20 naisen voimin menimme pelireissulle Riikaan, Latviaan. Seuraava ulkomaanreissu suuntautui syksyllä 2016 Viron Rakvereen ystävyysturnaukseen. Reissuun osallistui yli 30 pallokuningatarta. Ja Tallinnan yössä soi Dancing Queen...  ;) Syksyllä 2018 oli sitten vuorossa uusintavierailu Rakveressa sekä Kööpenhaminan valloitus. Tänä vuonna olikin sitten vuoromme emännöidä omaa turnausta, johon pelivastuksia oli saapunut mm. Virosta ja Tanskasta.
 

MITEN MUKAAN

Iloinen asenne ja into oppia riittää!  Aiempaa futiskokemusta et tarvitse, pallo tulee kyllä tutuksi. Toki olet tervetullut porukkaamme, vaikka omaisitkin jo pallotekniikkaa ja tietämyksen paitsioansan syvimmästä olemuksesta (tieto, jota et tarvitse, sillä harrastesarjoissa ei paitsiota tunneta).


Ekoihin futistreeneihin voit tulla mukaan etukäteen ilmoittamatta.  Pukeudu sään mukaisiin urheilullisiin vaatteisiin. Lenkkareilla pääset alkuun, jos et omista nappiksia. Säärisuojat olisi hyvä olla alusta alkaen. Muista juomapullo! Pallokoko 5, oma pallo on hyvä olla mukana. Huomioi, ettemme ole vakuuttaneet pelaajiamme. Oma vakuutus on vapaaehtoinen. 

 

MAKSUT

Seuran harrastemaksu aikuisjoukkueille vuonna 2019 on 70e/vuosi (1.9. alkaen loppuvuosi 35 e). Lisäksi keräämme pientä toimintamaksua (n. 60 e/kausi), jolla katamme valmennuskuluja, treenitarvikkeita sekä mm. tansanialaisten futarityttöjen kuukausittaiset kummimaksut (katso lisää Liike ry:n sivuilta).  Turnausmaksut jyvitetään osallistujien kesken, mutta harrastesarjan pelit sisältyvät  seuran harrastemaksuun.

 

VIESTINTÄ

Queensien Facebook-ryhmä on tarkoitettu joukkueen jäsenille sisäiseen tiedottamiseen.  Siellä toteutuu joukkueemme vilkas some-elämä. Virallinen tiedotus (harjoitukset ja ottelut, maksut ym.) tapahtuu seuran käytännön mukaisesti Jalkkis.Netissä. Joukkuella on myös WhatsApp-ryhmä "missä kaikki ovat, missä minä olen" -tyyppiseen itsensäilmaisuun.