P06

P06 kevät 2019

 

HPS P06 on aktiivisesti toimiva juniorijoukkue, jossa on mukana noin 30 pelaajaa. Joukkueella on palkattu vastuuvalmentaja sekä kolme apuvalmentajaa. Joukkueen johto, toimihenkilöstö sekä apuvalmentajat koostuvat vapaaehtoisista vanhemmista. 

P06 treenaa talvikaudella kahdesti viikossa:

Maanantaisin klo 18.45 - 20. Paikka: HPS-halli (os. Pakilantie 67/ Pilkekuja 10)

Torstaisin klo 19.45 - 21. Paikka: HPS-halli

 

Lisäksi pelaajan on mahdollisuus innostuksensa ja osaamisensa mukaisesti osallistua seuraaviin täydentäviin harjoituksiin lisämaksusta:

Kilpavalmennus keskiviikkoisin klo 18.30 - 19.30. Paikka: JYA Housing areena (os. Pakilantie 86).

Yksilövalmennus ikäluokille P06, P07 ja P08 tiistaisin klo 15 - 16. Paikka: HPS halli.

 

Treenien lisäksi joukkue osallistuu talvikaudella Pääkaupunkiseudun Talviliigan peleihin kahdella joukkueella sekä Palloliiton P14 Futsal-Kakkonen -sarjaan yhdellä joukkueella.  Joukkue pelaa myös säännöllisesti harjoituspelejä ja osallistuu turnauksiin tilanteen mukaan. 

Harjoitusajat ovat voimassa 14.10.2019 alkaen huhtikuulle 2020. Kesäkaudella joukkue harjoittelee kolmesti viikossa.

Pelaajat jaetaan joukkueessa tasoryhmiin oman motivaation, osallistumisen, taidon ja oppimishalun perusteella. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Sopivia ryhmiä on futiksen harrastelijoille sekä kilpailusta motivoituneille pelaajille.

Joukkueen maksut koostuvat seuran jäsenmaksusta sekä vanhempainkokouksessa määritetystä toimintamaksusta.

Seuran maksut:

- Olosuhdemaksu 50€ - kertaluontoinen maksu, jonka seura laskuttaa jokaiselta jäseneltä vain kerran
- Seuran jäsenmaksu 170€/v  (muut seurassa pelaavat sisarukset 130€/v)

Joukkueen maksut:

- Toimintamaksu 3 kuukauden jaksolle on 190 euroa eli kuukaudessa n. 63 euroa.
Toimintamaksulla katetaan kenttävuokrat, vastuuvalmentajan ja yhden apuvalmentajan palkkiot, osallistumismaksut turnauksiin ja otteluihin sekä joukkueen yhteiset varustehankinnat ym. yhteiset kulut. Pelaajat hankkivat itse peliasut ja harjoitusasut. 

 

Voit ilmoittautua mukaan toimintaan tästä.  Liittymällä joukkueemme jäseneksi sitoudutte samalla osallistumaan vapaaehtoistoimintaan joukkueemme hyväksi teille sopivalla tavalla.

 

Tässä linkki joukkueemme YouTube-kanavaan, jossa otteita peleistä ja treeneistä: https://www.youtube.com/channel/UC73y2PW2anZlHVm5WK9XOHQ

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!