P06

P06 kevät 2019

 

Tule kehittymään yksilönä mukavassa joukkueessa!

HPS P06-joukkue etsii innokkaita uusia pelaajia mukaan toimintaan. Yhteydenotot joukkueenjohtajiin tai valmennukseen hpsp06@gmail.com.

 

HPS P06 on aktiivisesti toimiva juniorijoukkue, jossa on mukana noin 30 pelaajaa. Joukkueella on palkattu vastuuvalmentaja sekä kolme apuvalmentajaa. Joukkueen johto, toimihenkilöstö sekä apuvalmentajat koostuvat vapaaehtoisista vanhemmista. 

"Toimintamme johtoajatus on yksilön kehittäminen. Valmennamme yksilöitä joukkueessa, jossa on turvallinen, mutta tavoitteellinen harjoitteluympäristö ja jossa ei tarvitse pelätä virheitä", kertoo päävalmentaja Hannu Suominen valmennusfilosofiastaan.

Joukkue harjoittelee huippukunnossa olevilla lähikentillä hyviin aikoihin, jokaisen pelaajan oma taitotaso ja intohimo huomioiden.

P06 treenaa talvikaudella koko joukkueen voimin kahdesti viikossa:

Maanantaisin klo 18.45 - 20. Paikka: HPS-halli (os. Pakilantie 67/ Pilkekuja 10)

Torstaisin klo 19.45 - 21. Paikka: HPS-halli

 

Lisäksi pelaajan on mahdollisuus innostuksensa ja osaamisensa mukaisesti osallistua seuraaviin täydentäviin harjoituksiin lisämaksusta:

Kilpavalmennus keskiviikkoisin klo 18.30 - 19.30. Paikka: JYA Housing areena (os. Pakilantie 86).

Yksilövalmennus ikäluokille P06, P07 ja P08 tiistaisin klo 15 - 16. Paikka: HPS halli.

Taitokoulu perjantaisin klo 14.45 - 16 (avoin kaikille). Paikka HPS-halli.

 

Treenien lisäksi joukkue osallistuu talvikaudella Pääkaupunkiseudun Talviliigan peleihin kahdella joukkueella sekä Palloliiton P14 Futsal-Kakkonen -sarjaan yhdellä joukkueella.  Joukkue pelaa myös säännöllisesti harjoituspelejä ja osallistuu turnauksiin tilanteen mukaan. 

Harjoitusajat ovat voimassa 14.10.2019 alkaen huhtikuulle 2020. Kesäkaudella joukkue harjoittelee kolmesti viikossa.

Pelaajat jaetaan joukkueessa tasoryhmiin oman motivaation, osallistumisen, taidon ja oppimishalun perusteella. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Sopivia ryhmiä on futiksen harrastelijoille sekä kilpailusta motivoituneille pelaajille.

Joukkueen maksut koostuvat seuran jäsenmaksusta sekä vanhempainkokouksessa määritetystä toimintamaksusta.

Seuran maksut:

- Olosuhdemaksu 50€ - kertaluontoinen maksu, jonka seura laskuttaa jokaiselta jäseneltä vain kerran
- Seuran jäsenmaksu 170€/v  (muut seurassa pelaavat sisarukset 130€/v)

Joukkueen maksut:

- Toimintamaksu 3 kuukauden jaksolle on 190 euroa eli kuukaudessa n. 63 euroa.
Toimintamaksulla katetaan kenttävuokrat, vastuuvalmentajan ja yhden apuvalmentajan palkkiot, osallistumismaksut turnauksiin ja otteluihin sekä joukkueen yhteiset varustehankinnat ym. yhteiset kulut. Pelaajat hankkivat itse peliasut ja harjoitusasut. 

 

Voit osallistua joukkueen harjoituksiin kaksi viikkoa ilman liittymistä seuraan. Täytä ilmoittautumislomake, jotta saamme pelaajan ja huoltajan tiedot mahdollista viestintää varten. Tämän jälkeen sovi joukkueenjohtajan kanssa ensimmäinen harjoitus johon tulet mukaan.

Voit ilmoittautua mukaan toimintaan tästä.  Liittymällä joukkueemme jäseneksi sitoudutte samalla osallistumaan vapaaehtoistoimintaan joukkueemme hyväksi teille sopivalla tavalla.

Tässä linkki joukkueemme YouTube-kanavaan, jossa otteita peleistä ja treeneistä: https://www.youtube.com/channel/UC73y2PW2anZlHVm5WK9XOHQ

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!