P06

P06 kevät 2019

 

Tule kehittymään yksilönä mukavassa joukkueessa!

HPS P06-joukkue etsii innokkaita uusia pelaajia mukaan toimintaan. Yhteydenotot joukkueenjohtajiin tai valmennukseen hpsp06@gmail.com.

 

HPS P06 on aktiivisesti toimiva joukkue, jossa on mukana noin 30 pelaajaa. Joukkueen valmennuksesta vastaa vastuuvalmentaja Hannu Suominen sekä kaksi apuvalmentajaa. 

"Toimintamme johtoajatus on yksilön kehittäminen. Valmennamme yksilöitä joukkueessa, jossa on turvallinen, mutta tavoitteellinen harjoitteluympäristö ja jossa ei tarvitse pelätä virheitä", kertoo vastuuvalmentaja Hannu Suominen valmennusfilosofiastaan.

Joukkue harjoittelee huippukunnossa olevilla lähikentillä hyviin aikoihin, jokaisen pelaajan oma taitotaso ja intohimo huomioiden.

P06 treenaa kesäkaudella 2020 koko joukkueen voimin kolmesti viikossa:

Maanantaisin klo 19 - 20. Paikka: Pirkkolan urheilupuisto, nurmikenttä  (os. Pakilantie 67/ Pilkekuja 10)

Tiistaisin klo 19 - 20. Paikka: HPS-juniorikenttä, tekonurmi (Pakilantie 67 / Pilkekuja 10)

Keskiviikkoisin klo 17-18. Paikka: JYA Housing Areena, tekonurmi (Pakilantie 86)

 

Lisäksi pelaajan on mahdollisuus innostuksensa ja osaamisensa mukaisesti osallistua seuraaviin täydentäviin harjoituksiin lisämaksusta:

Kilpavalmennus

Yksilövalmennus 

Taitokoulu 

 

Kesällä joukkue pelaa liiton P14 kolmosta ja vitosta (8 v 8).  Turnaukset ja muu mukava yhdessä tekeminen kuuluu ohjelmaan myös. 

Pelaajat jaetaan joukkueessa tasoryhmiin oman motivaation, osallistumisen, taidon ja oppimishalun perusteella. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Meillä saa harjoitella tavoitteellisesti tähtäimenä huippu, tai käydä harjoituksissa, koska kaveritkin käy ja futis on vaan niin kivaa. 

Joukkueen maksut koostuvat seuran jäsenmaksusta sekä vanhempainkokouksessa määritetystä toimintamaksusta.

Seuran maksut:

- Olosuhdemaksu 50€ - kertaluontoinen maksu, jonka seura laskuttaa jokaiselta jäseneltä vain kerran
- Seuran jäsenmaksu 185 €/v  (sisaralennus useammalle lapselle seurassa)

Joukkueen maksut:

- Toimintamaksu 3 kuukauden jaksolle on 190 euroa eli kuukaudessa n. 63 euroa.
Toimintamaksulla katetaan kenttävuokrat, valmennus, osallistumismaksut turnauksiin ja otteluihin sekä joukkueen yhteiset varustehankinnat ym. yhteiset kulut. Pelaajat hankkivat itse peliasut ja harjoitusasut. 

Voit osallistua joukkueen harjoituksiin kaksi viikkoa ilman liittymistä seuraan. Täytä ilmoittautumislomake, jotta saamme pelaajan ja huoltajan tiedot mahdollista viestintää varten. Tämän jälkeen sovi joukkueenjohtajan kanssa ensimmäinen harjoitus johon tulet mukaan.

Voit ilmoittautua mukaan toimintaan tästä.  Liittymällä joukkueemme jäseneksi sitoudutte samalla osallistumaan vapaaehtoistoimintaan joukkueemme hyväksi teille sopivalla tavalla.

Tässä linkki joukkueemme YouTube-kanavaan, jossa otteita peleistä ja treeneistä: https://www.youtube.com/channel/UC73y2PW2anZlHVm5WK9XOHQ

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!