P07

P07 Madridissa keväällä 2019

HPS ja FC PoHU yhdistivät voimansa P07-ikäluokassa syksyllä 2020!

Jos joukkueeseen liittyminen kiinnostaa, joukkueenjohtajamme ja valmentajamme vastaavat mielellään tiedusteluihin joukkueen toiminta-ajatuksesta, treeniajoista ym.!

Joukkueeseen tutustumisen ja treeneissä käynnin jälkeen toimintaan pääsee mukaan ilmoittautumalla ao. linkin kautta.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Pojat 07 treenaavat talvikaudella 2020-2021, kilparyhmä ja haasteryhmä erikseen:

Treenit 2 kertaa viikossa omassa kuplahallissa Pakilassa / ulkona JYA Housing Areenalla / ulkona Lassilassa. Tämän lisäksi seuran järjestämät kilpavalmennus kilparyhmälle ja taitokoulu haasteryhmälle kerran viikossa. Seura järjestää myös yksilövalmennuksen kerran viikossa erikseen siihen valituille. Yksilövalmennuksessa pelaajaa haastetaan ottamaan roolia omasta harjoittelustaan osallistamalla ja oivallusta edistämällä. Maalivahtivalmennus yhteisesti kaikille 11v11 pelaaville poikajunioreille 3 kertaa viikossa.

Yhdistelmäjoukkueemme pelaavat 11v11 piirisarjaa kolmella eri tasolla sekä talviliigaa. Turnauksissa pelaamme kilpa-, haaste- ja harrastetasolla. Etenkin talvisin pelaamme harjoitusotteluita JYA Housing Areenalla sekä Talin hallissa ja vierailemme myös mielellämme muiden joukkueiden luona. Talvisin ohjelmassa myös futsal-sarja.

Kustannukset:

  • Toimintamaksu (sis. kenttävuorot, valmennus, turnauksia jne.)
    • Talvikausi (lokakuu-huhtikuu) n. 70-90 €/kk
  • HPS:n jäsenmaksu 160 € vuodessa / 1.8. jälkeen liittyvät 80 €

Facebookissa vanhempien keskustelu- ja tiedotusryhmä: HPS P07

Instagramissa kuvia peleistä ja treeneistä: p07hps