P11

HPS P11 joukkue tarjoaa uusille kilpapelaajille mahdollisuuden liittyä joukkueeseen! Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan!
HPS P11 keväällä 2019

 

 

HPS P11 joukkue - oppimista ja iloista meininkiä kaikentasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) P11 joukkue on perustettu keväällä 2017 ja on tarkoitettu vuonna 2011 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Kasvavassa joukkueessa on mukana tällä hetkellä yli 50 pelaajaa, sekä  vasta-alkajia että jo viisi vuotta pelanneita. Tarjoamme siis jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaikentasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 

 

Valmennus - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n poikien kokenut valmennuspäällikkö Joni Knuutinen, ja hänen apunaan iso joukko innokkaita valmentajia.

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.

 

Treenivuorot - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan uusilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa. Treenivuoromme ovat syyskaudella 2020 (3.8. alkaen) maanantaisin klo 17:45-19:15 (edistyneemmät) ja 18:45-20:15 (muut pelaajat) ja torstaisin klo 16:45-18:15 HPS Areenalla (Alepan vieressä, Pakilantie 86). Talvikauden 2020-21 treeniaikataulu astuu voimaan lokakuun puolivälissä, ja vahvistuu lähempänä. Talvikaudella innokkaimmille pelaajille on tarjolla lisäksi kolmas viikkotreeni perjantaisin. Varsinainen kenttäaika on 60 minuuttia, mutta ennen ja jälkeen treenin on 15-30 minuuttia kestävät verryttelyt jotka ovat tärkeä osa liikunnallisuuden ja lihashuollon kehittämisessä. Talvikaudella treenaamme loistavissa sisätiloissa kuplahallissa, missä sade ja tuuli ei haittaa, eikä pakkanenkaan pauku liikaa. 

Mukana treeneissä tulee olla reipasta mieltä, oma pallo (koko 3/4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole välttämättömät, mutta hyvät).  

 

Mukaan joukkueeseen

Kahden viikon ajan voi kokeilla maksutta joukkueessa treenaamista. Ilmoittautukaa mukaan LIITY JOUKKUEESEEN -linkin kautta. Treeneihin voi tulla mukaan kokeilemaan koska tahansa. Mielellään kuitenkin ennakkoilmoitus, niin saatte infoa käytännöistä ja valmentajat osaavat varautua.

Joukkueemme toimihenkilöt ovat vapaaehtoisina toimivia vanhempia. Mukaan toimintaan otetaan mielellään lisää vanhempia apuvalmentajiksi, huoltajiksi tai muihin tehtäviin oman mielenkiinnon ja mahdollisuuksien mukaan. 

 

Kustannukset

Joukkueen harjoitusmaksu on 50 e/kk, joka sisältää mm. kaksi viikoittaista treenivuoroa lähialueen uudella tekonurmella (talvella kuplassa), viikoittaisen oheisharjoitusvuoron, ammattimaisen vastuuvalmentajan, sekä runsaasti pelitapahtumia. Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 170 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusille pelaajille HPS:n olosuhdemaksu 50 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset. Laskutus tapahtuu 3kk jaksoissa, maksun eräpäivä on kunkin 3kk jakson alkupuolella. 

 

Lisätietoja

Joukkueenjohtaja Juha Patosalmi, juha.patosalmi@gmail.com

Vastuuvalmentaja Joni Knuutinen, joni.knuutinen@hps.fi

Rahastonhoitaja Anna Nicol, anna.m.nicol@gmail.com

Pelivastaava Tarja Pääkkönen, tarja.jokinen@helsinki.fi

 

Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!