P12/13

 

HPS P12/13

 

Helsingin Palloseuran (HPS) P12/13 joukkue on elokuussa 2018 perustettu joukkue, P11 poikien erkaannuttua omaksi joukkueekseen. Joukkueessamme pelaa siis niin 2012 kuin 2013 syntyneitäkin poikia, joista osa on pelannut enemmän ja osa vähemmän. Pyrimme ottamaan tämän huomioon treeneissämme ja peleissämme, jotta jokainen poika saa mukavia jalkapallokokemuksia eli sopivassa määrin haasteita ja onnistumisia!

Elokuun alusta P12-joukkue erkaantuu omaksi joukkueekseen ja nuoremmille pelaajille perustetaan uusi P13/14-joukkue - tervetuloa mukaan!

 

Treenaaminen

Treenaamme keskiviikkoisin omalla HPS-junnukentällä (Pakilantie 67, talvikaudella lämmitetty kupla) klo 17.45-19.10 ja sunnuntaisin 15.45-17.10 vastuuvalmentajamme Anu Sepän ohjauksessa. Mukana on aina joukko vapaaehtoisia vanhempia varmistamassa, että pojat saavat treenattua sopivan pienissä ryhmissä mahdollistaen mahdollisimman suuren määrän pallokosketuksia. Näin pallonhallinta kasvaa ja pelikin alkaa sujumaan! Lisäksi pelaamme Käpylässä Talvisarjaa kerran kuussa olevissa peleissä ja harjoitusotteluita lähialueiden muiden joukkueiden kanssa.

 

Treeneissä mukana tulee olla pallo (koko 3), säärisuojat (vakuutus edellyttää), juomapullo sekä liikuntaan soveltuvat kengät. Nappiksia ei heti tarvitse olla.

 

Mukaan apuvalmentajaksi ovat tervetulleita kaikki vanhemmat. Sisällöstä vastaa vastuuvalmentaja. Seura järjestää myös Futisvalmentajan Starttikoulutuksia niille, jotka haluavat perehtyä valmentamiseen enemmän.

 

Joukkueeseen liittyminen

Mikäli joukkueeseen liittyminen kiinnostaa voi olla yhteydessä joukkueenjohtajaan ja tulla kokeilemaan kahdeksi viikoksi ilman kustannuksia.

 

Kustannukset

Joukkueeseen liittymisen jälkeen harjoitusmaksu on 50€/kk sisältäen kaksi treenivuoroa viikossa sekä lukuisat pelitapahtumat. Harjoitusmaksu laskutetaan kolmen kuukauden välein. Lisäksi pelaajalta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 170€/vuosi. Varustehankinnat veloitetaan kultakin pelaajalta tilausten mukaan, mutta aloittavien pelaajien suositellaan hankittavan ns. aloituspaketti (sukat, shortsit sekä nimikoitu peli- ja treenipaita).

 

Lisätietoja

joukkueenjohtaja Hanna-Maria Hinkkanen

hannamaria.hinkkanen@gmail.com

 

vastuuvalmentaja Anu Seppä

anu.seppa@hps.fi

 

rahastonhoitaja Tatu Maaniitty

tatu.maaniitty@gmail.com

 

varustevastaava Marco Suvanto

marco.suvanto@gmail.com

 

Kentällä nähdään!