P12

HPS P12 keväällä 2020

 

HPS P12

 

Helsingin Palloseuran (HPS) P12 joukkue on elokuussa 2018 perustettu joukkue. Joukkueessamme pelaa siis 2012 syntyneitä poikia, joista osa on pelannut enemmän ja osa vähemmän. Pyrimme ottamaan tämän huomioon treeneissämme ja peleissämme, jotta jokainen poika saa mukavia jalkapallokokemuksia eli sopivassa määrin haasteita ja onnistumisia!

Tervetuloa mukaan!

 

Treenaaminen

Treenaamme tiistaisin omalla HPS-junnukentällä (Pakilantie 67, talvikaudella lämmitetty kupla) klo 17.45-19.00 ja sunnuntaisin 14.45-16.00 vastuuvalmentajamme Toni Anttilan ohjauksessa. Mukana on aina joukko vapaaehtoisia vanhempia varmistamassa, että pojat saavat treenattua sopivan pienissä ryhmissä mahdollistaen mahdollisimman suuren määrän pallokosketuksia. Näin pallonhallinta kasvaa ja pelikin alkaa sujumaan! Lisäksi pelaamme Käpylässä Talvisarjaa kerran kuussa olevissa peleissä ja harjoitusotteluita lähialueiden muiden joukkueiden kanssa.

 

Treeneissä mukana tulee olla pallo (koko 3), säärisuojat (vakuutus edellyttää), juomapullo sekä liikuntaan soveltuvat kengät. Nappiksia ei heti tarvitse olla.

 

Mukaan apuvalmentajaksi ovat tervetulleita kaikki vanhemmat. Sisällöstä vastaa vastuuvalmentaja. Seura järjestää myös Futisvalmentajan Starttikoulutuksia niille, jotka haluavat perehtyä valmentamiseen enemmän.

 

Joukkueeseen liittyminen

Mikäli joukkueeseen liittyminen kiinnostaa voi olla yhteydessä joukkueenjohtajaan ja tulla kokeilemaan kahdeksi viikoksi ilman kustannuksia.

 

Kustannukset

Joukkueeseen liittymisen jälkeen harjoitusmaksu on 50€/kk sisältäen kaksi treenivuoroa viikossa sekä lukuisat pelitapahtumat. Harjoitusmaksu laskutetaan kolmen kuukauden välein. Kilpavalmennuksesta ja taitokoulusta veloitetaan erikseen seuran perimän kustannuksen mukaan. Lisäksi pelaajalta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185€/vuosi. Varustehankinnat veloitetaan kultakin pelaajalta tilausten mukaan, mutta aloittavien pelaajien suositellaan hankittavan ns. aloituspaketti (sukat, shortsit sekä nimikoitu peli- ja treenipaita).

 

Joukkuetta tukemassa kaudella 2021 Bitelab Oy.

 

Lisätietoja

joukkueenjohtaja Sanna Atrila

sanna.atrila (ät) gmail.com

 

vastuuvalmentaja Toni Anttila

toni.anttila (ät) hps.fi


pelivastaava Timo Haapajärvi

timo.haapajarvi (ät) gmail.com

 

pelivastaava Matti Harvala

matti.harvala (ät) gmail.com

 

rahastonhoitaja Tatu Maaniitty

tatu.maaniitty (ät) gmail.com

 

varustevastaava Taina Rasi

taina.rasi (ät) mail.com

 

Kentällä nähdään!