HPS/FCPOHU YJ B

Tule kehittymään yksilönä mukavassa jengissä!

HPS/FCPOHU YJ B -joukkueen muodostavat ensi kaudella vuosina 2006 ja 2007 syntyneet pelaajat.  Meitä on jengissä yhteensä noin 50 ja pelaamme kolmella eri tasolla.

Kesällä 2023 joukkue pelaa P17 Kakkosta, Kolmosta ja Nelosta.

Joukkue harjoittelee huippukunnossa olevilla kentillä hyviin aikoihin, jokaisen pelaajan oma taitotaso ja intohimo huomioiden.

Pelaajat jaetaan joukkueessa tasoryhmiin oman motivaation, osallistumisen, taidon ja oppimishalun perusteella. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Meillä voi harjoitella tavoitteellisesti tähtäimenä huippu, tai käydä harjoituksissa, koska kaveritkin käy ja futis on vaan niin kivaa. 

Joukkueen maksut koostuvat seuran jäsenmaksusta sekä vanhempainkokouksessa määritetystä toimintamaksusta.

HPS:n seuramaksut:

- Olosuhdemaksu 100 euroa vuonna 2022 - kertaluontoinen maksu, jonka seura laskuttaa jokaiselta jäseneltä vain kerran
- Seuran jäsenmaksu 185 euroa / vuosi  (sisaralennus useammalle lapselle seurassa)

Yhteisjoukkueeseen liittyvä pelaaja voi itse valita, onko hän HPS:n ja PohUn jäsen. 

Joukkueen maksut:

- Joukkueen toimintamaksu on 90 euroa /kk.  
Toimintamaksulla katetaan kenttämaksut, valmennus, osallistumismaksut otteluihin sekä joukkueen yhteiset varustehankinnat ym. yhteiset kulut. Pelaajat hankkivat itse peliasut ja harjoitusasut. 

Voit osallistua joukkueen harjoituksiin kaksi viikkoa ilman sitoumuksia. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ja kerro että haluat tulla kokeilemaan. Kun kahden viikon päästä haluat liittyä mukaan jengiin virallisesti, täytä ilmoittautumislomake ja se on sitten siinä! 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!