P06

Tule kehittymään yksilönä mukavassa jengissä!

HPS P06-joukkue etsii innokkaita uusia pelaajia mukaan toimintaan. Yhteydenotot joukkueenjohtajiin ja valmennukseen hpsp06@gmail.com.

HPS P06 on aktiivisesti toimiva joukkue, jossa on mukana noin 30 pelaajaa. Joukkueen valmennuksesta vastaa vastuuvalmentaja Hannu Suominen sekä kaksi apuvalmentajaa. 

"Toimintamme johtoajatus on yksilön kehittäminen. Valmennamme yksilöitä joukkueessa, jossa on turvallinen, mutta tavoitteellinen harjoitteluympäristö ja jossa ei tarvitse pelätä virheitä", kertoo vastuuvalmentaja Hannu Suominen valmennusfilosofiastaan.

Joukkue harjoittelee huippukunnossa olevilla lähikentillä hyviin aikoihin, jokaisen pelaajan oma taitotaso ja intohimo huomioiden.

P06 treenaa kesäkaudella 2021 seuraavasti: 

Maanantaisin klo 17.30 - 19,30. Paikka: Pirkkola, nurmi

Tiistaisin klo 17.30 - 19. Paikka: HPS juniorikenttä, Pilkekuja 10.

Torstaisin klo 16.30 - 18. Paikka: JYA Housing Areena (Pakilantie 86)

Joukkue pelaa Palloliiton Eteläisen alueen P15 tasoilla 2 ja 4. 

Pelaajat jaetaan joukkueessa tasoryhmiin oman motivaation, osallistumisen, taidon ja oppimishalun perusteella. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Meillä voi harjoitella tavoitteellisesti tähtäimenä huippu, tai käydä harjoituksissa, koska kaveritkin käy ja futis on vaan niin kivaa. 

Joukkueen maksut koostuvat seuran jäsenmaksusta sekä vanhempainkokouksessa määritetystä toimintamaksusta.

Seuran maksut:

- Olosuhdemaksu 50 euroa - kertaluontoinen maksu, jonka seura laskuttaa jokaiselta jäseneltä vain kerran
- Seuran jäsenmaksu 185 euroa / vuosi  (sisaralennus useammalle lapselle seurassa)

Joukkueen maksut:

- Toimintamaksu 3 kuukauden jaksolle on 200 euroa. 
Toimintamaksulla katetaan kenttävuokrat, valmennus, osallistumismaksut turnauksiin ja otteluihin sekä joukkueen yhteiset varustehankinnat ym. yhteiset kulut. Pelaajat hankkivat itse peliasut ja harjoitusasut. 

Voit osallistua joukkueen harjoituksiin kaksi viikkoa ilman liittymistä seuraan. Täytä ilmoittautumislomake, jotta saamme pelaajan ja huoltajan tiedot mahdollista viestintää varten. Tämän jälkeen sovi joukkueenjohtajan kanssa ensimmäinen harjoitus johon tulet mukaan.

Voit ilmoittautua mukaan toimintaan liittymislomakkeella tällä sivustolla.  Liittymällä joukkueemme jäseneksi sitoudutte samalla osallistumaan vapaaehtoistoimintaan joukkueemme hyväksi teille sopivalla tavalla.

Tässä linkki joukkueemme YouTube-kanavaan, jossa otteita peleistä ja treeneistä: https://www.youtube.com/channel/UC73y2PW2anZlHVm5WK9XOHQ


Lämpimästi tervetuloa mukaan!