HPS P09


Tervetuloa älykkään ja kollektiivisen jalkapallon pariin!

Harjoittelemme ja pelaamme kollektiivista lyhytsyöttöpeliä. Tavoitteenamme on havainnoiva, älykäs ja tilanteita itsenäisesti ratkaiseva pelaaja. Harjoituksemme ovat pelinomaisia ja suoraan pelitapahtumiin siirrettäviä. Keskitymme myös pelaajien taitavuustekijöiden (nopeus, ketteryys, tasapaino, liikkuvuus) monipuoliseen kehittämiseen.

Pelaamme ahkerasti ja kaikki halukkaat pääsevät mukaan peleihin. Peleihin menemme aina harjoitusten kautta! Käymme turnauksissa, osallistumme sarjoihin ja järjestämme omia harjoituspelejä.

Harjoitusten yhteydessä harjoittelemme myös liikkumisen ja kehonkäytön tekniikkaa. Nämä tekniikat ovat hyödyllisiä paitsi jalkapallossa, myös muutoinkin liikunnallisessa elämäntavassa.


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Ville Rimpilä ja hänen apunaan joukko osaavia ja aktiivisia  valmentajia. 

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa. Joukkueessamme on kolme ryhmää, jotka tarjoavat jokaiselle sopivan ympäristön kehittyä. Kilpa- ja haasteryhmät harjoittelevat tavoitteellisemmin. Lisäksi joukkueessa on harrasteryhmä niille, jotka haluavat tutustua lajiin tai harrastaa sitä hieman kevyemmällä panoksella esimerkiksi muiden harrastusten ohessa. Yhtenäinen valmennus mahdollistaa siirtymisen ryhmien välillä innostuksen ja kehittymisen mukaan.


KILPARYHMÄ

Tavoitteellinen kilpatoimintamme harjoittelee kolme kertaa viikossa. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Ville Rimpilä. Harjoitteluun sekä pelitoimintaan osallistumiseen tulee sitoutua. Toimintaan sisältyy paljon 8v8-pelejä. Ryhmän treenit:

  • Maanantaisin 15:30-17:15 HPS juniorikentällä (Pakilan yläasteen vieressä)
  • Tiistaisin 15:30-17:00 HofS Areenalla (Pakilantie 86, Alepan vieressä)
  • Torstaisin 15:30-17:00 HofS Areenalla (Pakilantie 86, Alepan vieressä)

HAASTERYHMÄ

Haastetoimintamme harjoituksia on kolme kertaa viikossa. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Ville Rimpilä. Toimintaan sisältyy 8v8-pelejä. Ryhmän treenit:

  • Maanantaisin 17:30-19:15 HPS juniorikentällä (Pakilan yläasteen vieressä)
  • Tiistaisin 16:30-18:00 HofS Areenalla (Pakilantie 86, Alepan vieressä)
  • Perjantaisin 15:30-17:00 HofS Areenalla (Pakilantie 86, Alepan vieressä)

HARRASTERYHMÄ

Harrastetoimintamme harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Pasi Paakki. Toimintaan sisältyy satunnaisesti 8v8-pelejä. Ryhmän treenit:

  • Maanantaisin 15:45-17:00 HofS Areenalla (Pakilantie 86, Alepan vieressä)
  • Keskiviikkoisin 15:45-17:00 HofS Areenalla (Pakilantie 86, Alepan vieressä)

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole välttämättömät, mutta toki suositeltavat).

Kesäkauden treeniaikataulut ovat voimassa 10.10.2021 asti, jonka jälkeen siirrymme taas HPS halliin suojaan pakkaselta ja sateelta. Talvikauden treeniaikataulut vahvistuvat alkusyksystä.


MAALIVAHTIVALMENNUS

Kiinnostuneille pelaajille tarjoamme myös erillistä laadukasta maalivahtivalmennusta maanantaisin ja perjantaisin klo 15:00-16:00 seuran maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla. 


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta.

Uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan LIITY JOUKKUEESEEN -linkin kautta. 


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksut vaihtelevat ryhmän mukaan, johtuen ryhmien koosta, valmentajien määrästä ja pelitapahtumista. Joukkueen toimintamaksu sisältää harjoitus- ja pelitoiminnan, loistavat olosuhteet (tekonurmikentät ja talvella halli), mahdolliset oheisharjoitukset sekä ammattimaisen valmennuksen.

Kilpa- ja haasteryhmän maksu on 90 €/kk ja harrasteryhmän 65 €/kk. Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 €/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 50 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset.


Seuraa HPS P09 joukkuetta Instagramissa: https://www.instagram.com/hpsp09/

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/hps.p09/


Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!