HPS P09

HPS Pojat 2009 kaudella 2021


Tervetuloa älykkään ja kollektiivisen jalkapallon pariin!

Harjoittelemme ja pelaamme kollektiivista lyhytsyöttöpeliä. Tavoitteenamme on havainnoiva, älykäs ja tilanteita itsenäisesti ratkaiseva pelaaja. Harjoituksemme ovat pelinomaisia ja suoraan pelitapahtumiin siirrettäviä. Keskitymme myös pelaajien taitavuustekijöiden (nopeus, ketteryys, tasapaino, liikkuvuus) monipuoliseen kehittämiseen.

Pelaamme ahkerasti ja kaikki halukkaat pääsevät mukaan peleihin. Peleihin menemme aina harjoitusten kautta! Käymme turnauksissa, osallistumme sarjoihin ja järjestämme omia harjoituspelejä.

Harjoitusten yhteydessä harjoittelemme myös liikkumisen ja kehonkäytön tekniikkaa. Nämä tekniikat ovat hyödyllisiä paitsi jalkapallossa, myös muutoinkin liikunnallisessa elämäntavassa.


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa. Joukkueessamme on kolme ryhmää, jotka tarjoavat jokaiselle sopivan ympäristön kehittyä. Akatemiaryhmä ja vihreä ryhmä harjoittelevat tavoitteellisemmin. Lisäksi joukkueessa on harrasteryhmä niille, jotka haluavat tutustua lajiin tai harrastaa sitä hieman kevyemmällä panoksella esimerkiksi muiden harrastusten ohessa. Yhtenäinen valmennus mahdollistaa siirtymisen ryhmien välillä innostuksen ja kehittymisen mukaan.


AKATEMIARYHMÄ

Tavoitteellisin akatemiaryhmämme harjoittelee neljä kertaa viikossa. Harjoitus- ja pelitoiminta on toteutettu yhdessä RCDE jalkapalloakatemian kanssa. Ryhmän valmennus koostuu RCDE:n ja HPS:n vastuuvalmentajista. Harjoitteluun sekä pelitoimintaan osallistumiseen tulee sitoutua. Toimintaan sisältyy 11v11 ja 8v8-pelejä. Ryhmän treenit:

  • Maanantaisin 17:30-19:00
  • Tiistaisin 18:30-20:00
  • Keskiviikkoisin 18:30-20:00
  • Perjantaisin 18:30-20:00

VIHREÄ RYHMÄ

Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa. Harjoitteluun sekä pelitoimintaan osallistumiseen tulee sitoutua. Toimintaan sisältyy 8v8-pelejä. Ryhmän treenit:

  • Maanantaisin 15:30-17:00 HofS Areena
  • Tiistaisin 15:30-17:00 HofS Areena
  • Torstaisin 15:30-17:00 HofS Areena

VALKOINEN RYHMÄ

Harrastetoimintamme harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Pasi Paakki. Toimintaan sisältyy satunnaisesti 8v8-pelejä. Ryhmän treenit:

  • Maanantaisin 15:45-17:00 HofS Areena
  • Keskiviikkoisin 15:45-17:00 HofS Areena

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole välttämättömät, mutta toki suositeltavat).

Kesäkauden treeniaikataulut ovat voimassa lokakuulle 2022 asti.

HofS Areena: Pakilantie 86, 00670 Helsinki

HPS Halli: Pilkekuja 10, 00660 Helsinki

Peakfin Areena: Urpiaisentie 11, 01450 Vantaa


MAALIVAHTIVALMENNUS

Kiinnostuneille pelaajille tarjoamme myös erillistä laadukasta  seuran maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla. Talvikauden mv-valmennusajat tarkentuvat pian.


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta.

Uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan LIITY JOUKKUEESEEN -linkin kautta. 


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksut vaihtelevat ryhmän mukaan, johtuen ryhmien koosta, valmentajien määrästä ja pelitapahtumista. Joukkueen toimintamaksu sisältää harjoitus- ja pelitoiminnan, loistavat olosuhteet (tekonurmikentät ja talvella halli), mahdolliset oheisharjoitukset sekä ammattimaisen valmennuksen.

Aktemiaryhmän maksu on 145 €/kk. Vihreän ryhmän maksu on 95 €/kk ja valkoisen ryhmän 65 €/kk. Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 €/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 50 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset.


Seuraa HPS P09 joukkuetta Instagramissa: https://www.instagram.com/hpsp09/

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/hps.p09/


Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!