HPS P11

HPS P11 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) P11 joukkue on perustettu keväällä 2017 ja on tarkoitettu vuonna 2011 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Joukkueessa on mukana tällä hetkellä reilut 50 pelaajaa, sekä  vasta-alkajia että useita vuosia aktiivisesti pelanneita. Tarjoamme jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n poikien kokenut valmennuspäällikkö Joni Knuutinen (UEFA A, VAT ), ja hänen apunaan iso joukko osaavia ja aktiivisia  valmentajia (Janne Vuorensyrjä, Aapo Lehtonen, Saku Koivula sekä apuvalmentajat). 

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa. Treenaamme kesäkaudella 2023 neljässä eri tasoryhmässä.

RCDE/HPS-yhteisjoukkueemme (6 pelaajaa HPS/8 pelaajaa RDCE) keskittyy tavoitteelliseen, kilpailulliseen ja määrätietoiseen kehittymiseen lajin parissa huippuvalmennuksen tukemana, hauskaa yhdessä tekemistä unohtamatta. Yhteisjoukkue on RCDE jalkapalloakatemia ry:n (RCDE jalkapalloakatemia ry ) P11-joukkueen kanssa kanssa pitäen kolme kertaa viikossa yhteiset treenit sekä osallistuen peleihin ja turnauksiin yhteisellä joukkueella (YJ). Valmentajina toimivat Joni Knuutisen lisäksi RCDE:stä Adriano Bujalance Sanchez ja Manu Kangaspunta. Ryhmä treenaa maanantaisin  17.00-18.30 Ala-Malmilla nurmikentällä, tiistaisin 16.15-18.00 Juniorikentällä (HPS-hallin paikalla Pakilantie 67) ja torstaisin 16.30-18.00 Tikkurilan urheilupuistossa. Pelaamme piirisarjaa 1-tasolla (jatkossa Etelä-liigaa) ja osallistumme turnauksiin, miniliigoihin ja treenipeleihin ikäluokan kärkijoukkueiden kanssa. Yhteisjoukkueeseen voi hakea mukaan milloin tahansa.

Kilparyhmämme (15 pelaajaa) treenaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti lajitaitoja laadukkaan valmennustiimin kanssa (Joni Knuutinen, Janne Vuorensyrjä, Saku Kaivola). Ryhmä treenaa maanantaisin 17.30-19.00 Juniorikentällä (HPS-hallin paikalla, Pakilantie 67),  tiistaisin 18.30-20.00 Juniorikentällä ja torstaisin 17.30-19.00 Juniorikentällä.  Pelaamme piirisarjaa 2-tasolla ja osallistumme turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana.

Haasteryhmämme (16 pelaajaa) treenaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti lajitaitoja laadukkaan valmennustiimin  (Janne Vuorensyrjä ja Saku Kaivola) kanssa. Ryhmä treenaa maanantaisin 16.30-18.00 Juniorikentällä (HPS-hallin paikalla, Pakilantie 67) tiistaisin 18.30-20.00 Juniorikentällä ja torstaisin 18.30-20.00 Juniorikentällä. Pelaamme piirisarjaa 4-tasolla ja osallistumme turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana.

Harrasteryhmämme (noin 17 pelaajaa) tarjoaa pelaajille liikunnallisuutta, elämyksellistä futisharrastusta ja joukkuetoimintaa laadukkaan valmennustiimin (Janne Vuorensyrjä ja Saku Kaivola) ohjaamana. Ryhmä treenaa maanantaisin 16.30-18.00 Juniorikentällä (HPS-hallin paikalla, Pakilantie 67) ja torstaisin 18.30-20.00 Juniorikentällä. Pelaamme piirisarjaa 5-tasolla sekä turnauksissa ja treenipelejä muiden harrasteryhmien joukkueiden kanssa. Ryhmä on avoin kaikille futiksesta kiinnostuneille, myös ensi kertaa joukkueurheiluun tutustuville.

Kiinnostuneille pelaajille tarjoamme myös erillistä laadukasta maalivahtivalmennusta tiistaisin 15.00-16.00  JYA Housing-Areenalla (Pakilantie 86a) seuran maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla. 

Kesäkauden treeniaikataulut ovat voimassa lokakuulle asti, jonka jälkeen siirrymme taas HPS-halliin. Talvikauden treeniaikataulut vahvistuvat syksyllä. 

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja nappikset.


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta.

Uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan LIITY JOUKKUEESEEN -linkin kautta. 


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksut vaihtelevat ryhmän mukaan, johtuen ryhmien koosta, valmentajien määrästä ja pelitapahtumista. Joukkueen toimintamaksu sisältää harjoitus- ja pelitoiminnan, loistavat olosuhteet (tekonurmikentät ja talvella halli),  talvella oheisharjoitukset sekä ammattimaisen valmennuksen.

Kesäkaudella RCDE/HPS-yhteisjoukkueen maksu on 140 e/kk, kilparyhmän 100 e/kk, haasteryhmän 75 e/kk ja harrasteryhmän  60 e/kk. Talvikauden maksut vahvistetaan syksyllä. Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 100 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi, laskutetaan kahdessa erässä), vakuutusmaksu (seuralla sopimus Fennian kanssa) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset. Laskutus tapahtuu 1-2 kk jaksoissa, maksun eräpäivä on kunkin 1-2 kk jakson alkupuolella.


YHTEYSTIETOJA

Seuraa HPS P11 -joukkuetta Instagramissa: "hps_p11" (yj:llä on oma instagram-kanava). Joukkueen pelejä näytetään myös HPS P11-joukkueen Solidsport-kanavalla/VEO-kanavalla. 

Joukkueenjohtaja Markus Virtala, markusvirtala@gmail.com , 041 5356535

Vastuuvalmentaja Joni Knuutinen, joni.knuutinen@hps.fi 

Rahastonhoitaja Anna Nicol, anna.m.nicol@gmail.com 

Pelivastaavat Manu Kangaspunta/RCDE (YJ), Leena Hauhio (kilpa), Mika Myllykangas (haaste) ja Sampsa Melkas (harraste) p11@hps.fi 

Tiedottaja Merituuli Lukkari, merituuli.lukkari@reims.fi 


Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!