HPS P11

HPS P11 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) P11 joukkue on perustettu keväällä 2017 ja on tarkoitettu vuonna 2011 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Kasvavassa joukkueessa on mukana tällä hetkellä yli 50 pelaajaa, sekä  vasta-alkajia että jo viisi vuotta aktiivisesti pelanneita. Tarjoamme jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n poikien kokenut valmennuspäällikkö Joni Knuutinen, ja hänen apunaan iso joukko osaavia ja aktiivisia  valmentajia. 

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa. Treenaamme kesäkaudella 2021 kolmessa eri tasoryhmässä.

Kilparyhmämme (noin 12 pelaajaa) keskittyy tavoitteelliseen, kilpailulliseen ja määrätietoiseen kehittymiseen lajin parissa huippuvalmennuksen tukemana, hauskaa yhdessä tekemistä unohtamatta. Ryhmä treenaa tiistaisin 15:30-17:00 HPS juniorikentällä (Pakilan yläasteen vieressä), torstaisin 17:30-19:00 HPS Areenalla (Pakilantie 86, Alepan vieressä) ja sunnuntaisin 17:30-19:00 HPS juniorikentällä. Pelaamme piirisarjaa ylimmällä sarjatasolla, ja osallistumme turnauksiin, miniliigoihin ja treenipeleihin ikäluokan kärkijoukkueiden kanssa. Kilparyhmään voi hakea mukaan milloin tahansa.

Haasteryhmämme (noin 25 pelaajaa) treenaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti lajitaitoja laadukkaan valmennustiimin kanssa. Ryhmä treenaa tiistaisin 16:30-18:00 HPS juniorikentällä, torstaisin 15:30-17:00 HPS Areenalla ja sunnuntaisin 17:30-19:00 HPS juniorikentällä. Pelaamme piirisarjaa kakkos- ja nelostasoilla, ja osallistumme turnauksiin ja treenipeleihin kesän aikana.

Harrasteryhmämme (noin 15 pelaajaa) tarjoaa pelaajille liikunnallisuutta, elämyksellistä futisharrastusta ja joukkuetoimintaa inspiroivan valmentajan ohjaamana. Ryhmä treenaa tiistaisin 15:45-17:00 HPS juniorikentällä ja torstaisin 17:45-19:00 HPS Areenalla. Ryhmä on avoin kaikille futiksesta kiinnostuneille, myös ensi kertaa joukkueurheiluun tutustuville.

Kiinnostuneille pelaajille tarjoamme myös erillistä laadukasta maalivahtivalmennusta tiistaisin 14:45-16:00 HPS juniorikentällä seuran maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla. 

Kesäkauden treeniaikataulut ovat voimassa 10.10.2021 asti, jonka jälkeen siirrymme taas HPS halliin suojaan pakkaselta ja sateelta. Talvikauden treeniaikataulut vahvistuvat alkusyksystä.

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole välttämättömät, mutta toki suositeltavat).


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta.

Uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan LIITY JOUKKUEESEEN -linkin kautta. 


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksut vaihtelevat ryhmän mukaan, johtuen ryhmien koosta, valmentajien määrästä ja pelitapahtumista. Joukkueen toimintamaksu sisältää harjoitus- ja pelitoiminnan, loistavat olosuhteet (tekonurmikentät ja talvella halli), mahdolliset oheisharjoitukset sekä ammattimaisen valmennuksen.

Kilparyhmän maksu on 90 e/kk, haasteryhmän 70 e/kk ja harrasteryhmän 40 e/kk. Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 50 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset. Laskutus tapahtuu 2 kk jaksoissa, maksun eräpäivä on kunkin 2 kk jakson alkupuolella.


YHTEYSTIETOJA

Seuraa HPS P11 joukkuetta Instagramissa: "hps_p11"

Joukkueenjohtaja Juha Patosalmi, juha.patosalmi@gmail.com

Vastuuvalmentaja Joni Knuutinen, joni.knuutinen@hps.fi

Rahastonhoitaja Anna Nicol, anna.m.nicol@gmail.com

Pelivastaava Tarja Pääkkönen, tarja.jokinen@helsinki.fi

Tiedottaja Merituuli Lukkari, merituuli.lukkari@reims.fi


Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!