HPS P11

HPS P11 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) P11 joukkue on perustettu keväällä 2017 ja on tarkoitettu vuonna 2011 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Joukkueessa on mukana tällä hetkellä yli 50 pelaajaa, sekä  vasta-alkajia että useita vuosia aktiivisesti pelanneita. Tarjoamme jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n poikien kokenut valmennuspäällikkö Joni Knuutinen (UEFA A, VAT ), ja hänen apunaan iso joukko osaavia ja aktiivisia  valmentajia (Janne Vuorensyrjä, Aapo Lehtonen, Saku Koivula sekä apuvalmentajat). 

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa. Treenaamme talvikaudella 2022-2023 neljässä eri tasoryhmässä.

HPS/RCDE-yhteisjoukkueemme (6 pelaajaa HPS/7 pelaajaa RDCE) keskittyy tavoitteelliseen, kilpailulliseen ja määrätietoiseen kehittymiseen lajin parissa huippuvalmennuksen tukemana, hauskaa yhdessä tekemistä unohtamatta. Yhteisjoukkue on RCDE jalkapalloakatemia ry:n (RCDE jalkapalloakatemia ry ) P11-joukkueen kanssa kanssa pitäen kaksi kertaa viikossa yhteiset treenit sekä osallistuen peleihin ja turnauksiin yhteisellä joukkueella (YJ). Valmentajina toimivat Joni Knuutisen lisäksi RCDE:stä Adriano Bujalance Sanchez ja Manu Kangaspunta. Ryhmä treenaa maanantaisin 16:30-18.00 PeakFin Areenalla Vantaalla (Urpiaistentie 11) ja torstaisin 18:30-20.00 HPS-hallissa (Pakilantie 67) . Lisäksi perjantaisin on seuran kilpavalmennus HPS-hallissa 16:15-18:00. Pelaamme Talviliigaa ja Winterliigaa elittitasolla ja osallistumme turnauksiin, miniliigoihin ja treenipeleihin ikäluokan kärkijoukkueiden kanssa. Yhteisjoukkueeseen voi hakea mukaan milloin tahansa.

Kilparyhmämme (noin 17 pelaajaa) treenaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti lajitaitoja laadukkaan valmennustiimin kanssa (Joni Knuutinen, Janne Vuorensyrjä, Saku Kaivola). Ryhmä treenaa maanantaisin 17.30-19.00 HPS-hallissa ja torstaisin 17.30-19.00 HPS-hallissa sekä oheistreenit lauantaisin 11:00-12:00 Pakilan ala-asteen väistötilassa (Paloheinäntie 40). Lisäksi halukkaille on seuran taitovalmennus perjantaisin 14.45-16.00 HPS-hallissa. Pelaamme EA-sarjaa ja osallistumme turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana.

Haasteryhmämme (noin 12 pelaajaa) treenaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti lajitaitoja laadukkaan valmennustiimin  (Janne Vuorensyrjä, Aapo Lehtonen ja Saku Kaivola) kanssa. Ryhmä treenaa tiistaisin 17.30-19:00 HPS-hallissa ja torstaisin 18:30-20:00 HPS-hallissa sekä oheistreenit lauantaisin 10:00-11:00 Pakilan ala-asteen väistötilassa (Paloheinäntie 40). Lisäksi halukkaille on seuran taitovalmennus perjantaisin 14.45-16.00 HPS-hallissa. Pelaamme Winterliigaa harrastetasolla ja osallistumme turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana.

Harrasteryhmämme (noin 17 pelaajaa) tarjoaa pelaajille liikunnallisuutta, elämyksellistä futisharrastusta ja joukkuetoimintaa laadukkaan valmennustiimin (Janne Vuorensyrjä, Aapo Lehtonen ja Saku Kaivola) ohjaamana. Ryhmä treenaa tiistaisin 17.30-19:00 HPS-hallissa ja torstaisin 18:30-20:00 HPS-hallissa sekä oheistreenit lauantaisin 10:00-11:00 Pakilan ala-asteen väistötilassa (Paloheinäntie 40). Lisäksi halukkaille on seuran taitovalmennus perjantaisin 14.45-16.00 HPS-hallissa. Pelaamme Talviliigaa harrastetasolla sekä turnauksissa ja treenipelejä muiden harrasteryhmien joukkueiden kanssa. Ryhmä on avoin kaikille futiksesta kiinnostuneille, myös ensi kertaa joukkueurheiluun tutustuville.

Kiinnostuneille pelaajille tarjoamme myös erillistä laadukasta maalivahtivalmennusta maanantaisin 15:00-16:00 HPS-hallissa seuran maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla. 

Talvikauden treeniaikataulut ovat voimassa huhtikuulle asti, jonka jälkeen siirrymme taas tekonurmelle HPS-hallin paikalle juniorikentälle ja HofS Areenalle ja sen viereiselle nappulakentälle. Kesäkauden treeniaikataulut vahvistuvat keväällä. 

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja nappikset.


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajiin. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta.

Uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan LIITY JOUKKUEESEEN -linkin kautta. 


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksut vaihtelevat ryhmän mukaan, johtuen ryhmien koosta, valmentajien määrästä ja pelitapahtumista. Joukkueen toimintamaksu sisältää harjoitus- ja pelitoiminnan, loistavat olosuhteet (tekonurmikentät ja talvella halli),  oheisharjoitukset sekä ammattimaisen valmennuksen.

Talvikaudella HPOS/RCDE-yhteisjoukkueen maksu on 150 e/kk, kilparyhmän 100 e/kk, haasteryhmän 75 e/kk ja harrasteryhmän 75 e/kk. Kesäkauden maksut vahvistetaan keväällä. Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 100 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi, laskutetaan kahdessa erässä), vakuutusmaksu (seuralla sopimus Fennian kanssa) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset. Laskutus tapahtuu 1-2 kk jaksoissa, maksun eräpäivä on kunkin 1-2 kk jakson alkupuolella.


YHTEYSTIETOJA

Seuraa HPS P11 joukkuetta Instagramissa: "hps_p11". Joukkueen pelejä näytetään myös HPS P11-joukkueen Solidsport-kanavalla. 

Joukkueenjohtaja Markus Virtala, markusvirtala@gmail.com , 041 5356535

Vastuuvalmentaja Joni Knuutinen, joni.knuutinen@hps.fi 

Rahastonhoitaja Anna Nicol, anna.m.nicol@gmail.com 

Pelivastaavat Matthias Wevelsiep matthias.wevelsiep@gmail.com (YJ), Leena Hauhio (kilpa), Mika Myllykangas (haaste) ja Markus Virtala (harraste) p11@hps.fi 

Tiedottaja Merituuli Lukkari, merituuli.lukkari@reims.fi 


Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!