HPS P11

HPS Pojat 2011 kaudella 2021

HPS P11 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) P11 joukkue on perustettu keväällä 2017 ja on tarkoitettu vuonna 2011 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Kasvavassa joukkueessa on mukana tällä hetkellä yli 50 pelaajaa, sekä  vasta-alkajia että jo kuusi vuotta aktiivisesti pelanneita. Tarjoamme jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n poikien kokenut valmennuspäällikkö Joni Knuutinen, ja hänen apunaan iso joukko osaavia ja aktiivisia  valmentajia. 

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa. Treenaamme talvikaudella 2022 neljässä eri tasoryhmässä.

HPS-ryhmämme (noin 9 pelaajaa) keskittyy tavoitteelliseen, kilpailulliseen ja määrätietoiseen kehittymiseen lajin parissa huippuvalmennuksen tukemana, hauskaa yhdessä tekemistä unohtamatta. Joukkue tekee yhteistyötä RCDE jalkapalloakatemia ry:n P11-joukkueen kanssa kanssa pitäen kerran viikossa yhteiset treenit sekä osallistuen peleihin ja turnauksiin yhteisellä joukkueella. Ryhmä treenaa tiistaisin 15:30-17:00 HPS-hallissa (Pakilan yläasteen vieressä), yhdessä RCDE:n P11 joukkueen kanssa  torstaisin 18:30-20:00 HPS-hallissa ja perjantaisin erillisessä seuran kilpavalmennuksessa perjantaisin 16:15-18:00 HPS-hallissa. Pelaamme Winterliigaa ja Talviliigaa ylimmällä eliittitasolla, ja osallistumme turnauksiin, miniliigoihin ja treenipeleihin ikäluokan kärkijoukkueiden kanssa. HPS-ryhmään voi hakea mukaan milloin tahansa.

Kilparyhmämme (noin 15 pelaajaa) treenaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti lajitaitoja laadukkaan valmennustiimin kanssa. Ryhmä treenaa tiistaisin 15:30-17:00 HPS-hallissa, torstaisin 18:30-20:00 HPS-hallissa ja perjantaisin erillisessä seuran taitovalmennuksessa perjantaisin 14:45-16:00 HPS -hallissa. Pelaamme Talviliigaa ja Winterliigaa haastetasolla, ja osallistumme turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana.

Haasteryhmämme (noin 12 pelaajaa) treenaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti lajitaitoja laadukkaan valmennustiimin kanssa. Ryhmä treenaa tiistaisin 16:45-18:00 HPS-hallissa, torstaisin 15:45-17:00 HPS-hallissa  ja osa ryhmästä seuran taitovalmennuksessa perjantaisin 14:45-16:00 HPS-hallissa. Pelaamme Talviliigaa ja Winterliigaa harrastetasolla, ja osallistumme turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana.

Harrasteryhmämme (noin 17 pelaajaa) tarjoaa pelaajille liikunnallisuutta, elämyksellistä futisharrastusta ja joukkuetoimintaa inspiroivan valmentajan ohjaamana. Ryhmä treenaa tiistaisin 16:45-18:00 HPS-hallissa ja torstaisin 15:45-17:00 HPS-hallissa. Pelaamme talvikaudella treenipelejä muiden harrasteryhmien joukkueiden kanssa. Ryhmä on avoin kaikille futiksesta kiinnostuneille, myös ensi kertaa joukkueurheiluun tutustuville.

Kiinnostuneille pelaajille tarjoamme myös erillistä laadukasta maalivahtivalmennusta tiistaisin 15:00-16:00 HPS-hallissa seuran maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla. 

Talvikauden treeniaikataulut ovat voimassa noin 30.4.2022 asti, jonka jälkeen siirrymme taas HPS-juniorikentälle (hallin paikalla) ja HofS-areenalle. Kesäkauden treeniaikataulut vahvistuvat keväällä. 

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole välttämättömät, mutta toki suositeltavat).


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajiin. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta.

Uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan LIITY JOUKKUEESEEN -linkin kautta. 


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksut vaihtelevat ryhmän mukaan, johtuen ryhmien koosta, valmentajien määrästä ja pelitapahtumista. Joukkueen toimintamaksu sisältää harjoitus- ja pelitoiminnan, loistavat olosuhteet (tekonurmikentät ja talvella halli), mahdolliset oheisharjoitukset sekä ammattimaisen valmennuksen.

HPS-ryhmän maksu on 115 e/kk, kilparyhmän 75 e/kk, haasteryhmän 55 e/kk ja harrasteryhmän 55 e/kk. Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 50 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset. Laskutus tapahtuu 1-2 kk jaksoissa, maksun eräpäivä on kunkin 1-2 kk jakson alkupuolella.


YHTEYSTIETOJA

Seuraa HPS P11 joukkuetta Instagramissa: "hps_p11"

Joukkueenjohtaja (HPS/kilpa) Matthias Wevelsiep, matthias.wevelsiep@gmail.com , 040 630 2701

Joukkueenjohtaja (haaste/harraste) Markus Virtala, markusvirtala@gmail.com , 041 5356535

Vastuuvalmentaja Joni Knuutinen, joni.knuutinen@hps.fi 

Rahastonhoitaja Anna Nicol, anna.m.nicol@gmail.com 

Pelivastaavat Matthias Wevelsiep matthias.wevelsiep@gmail.com , Antti Tuomela ja Mika Myllykangas, mika.myllykangas@op.fi ja p11@hps.fi 

Tiedottaja Merituuli Lukkari, merituuli.lukkari@reims.fi 


Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!