HPS P11

HPS Pojat 2011 kaudella 2021

HPS P11 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) P11 joukkue on perustettu keväällä 2017 ja on tarkoitettu vuonna 2011 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Kasvavassa joukkueessa on mukana tällä hetkellä yli 50 pelaajaa, sekä  vasta-alkajia että jo kuusi vuotta aktiivisesti pelanneita. Tarjoamme jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n poikien kokenut valmennuspäällikkö Joni Knuutinen, ja hänen apunaan iso joukko osaavia ja aktiivisia  valmentajia (Lauri Sarekoski ja Aapo Lehtonen sekä apuvalmentajat). 

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa. Treenaamme kesäkaudella 2022 neljässä eri tasoryhmässä.

HPS-ryhmämme (noin 11 pelaajaa) keskittyy tavoitteelliseen, kilpailulliseen ja määrätietoiseen kehittymiseen lajin parissa huippuvalmennuksen tukemana, hauskaa yhdessä tekemistä unohtamatta. Joukkue tekee yhteistyötä RCDE jalkapalloakatemia ry:n P11-joukkueen kanssa kanssa pitäen kolme kertaa viikossa yhteiset treenit sekä osallistuen peleihin ja turnauksiin yhteisellä joukkueella. Ryhmä treenaa  RCDE-P11-joukkueen kanssa maanantaisin 16:30-18.00 Rajakylän tekonurmella (Rajakentäntie 1), tiistaisin 17:15-19:15 HPS-juniorikentällä (hallin paikalla Pakilan yläasteen vieressä Pakilantie 67) sekä torstaisin 16:30-18:15 HofS-areenalla (Pakilantie 86a). Pelaamme piirisarjaa 1-tasolla ja osallistumme turnauksiin, miniliigoihin ja treenipeleihin ikäluokan kärkijoukkueiden kanssa. HPS-ryhmään voi hakea mukaan milloin tahansa.

Kilparyhmämme (noin 15 pelaajaa) treenaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti lajitaitoja laadukkaan valmennustiimin kanssa. Ryhmä treenaa maanantaisin ja tiistaisin 18:30-20:00 HPS-juniorikentällä (hallin paikalla) ja torstaisin 15:30-17:00 HofS-areenalla. Pelaamme piirisarjaa  2-tasolla ja osallistumme turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana.

Haasteryhmämme (noin 12 pelaajaa) treenaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti lajitaitoja laadukkaan valmennustiimin kanssa. Ryhmä treenaa maanantaisin 18:30-20:00  ja tiistaisin 18.30-20:00 HPS-juniorikentällä (hallin paikalla) sekä torstaisin 16:30-18:00 HofS-areenalla. Pelaamme piirisarjaa 4-tasolla ja osallistumme turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana.

Harrasteryhmämme (noin 17 pelaajaa) tarjoaa pelaajille liikunnallisuutta, elämyksellistä futisharrastusta ja joukkuetoimintaa inspiroivan valmentajan ohjaamana. Ryhmä treenaa maanantaisin 18:30-20:00 HPS-juniorikentällä (hallin paikalla) ja torstaisin 16:30-18:00 HofS-areenalla. Pelaamme kesäkaudella turnauksissa ja treenipelejä muiden harrasteryhmien joukkueiden kanssa. Ryhmä on avoin kaikille futiksesta kiinnostuneille, myös ensi kertaa joukkueurheiluun tutustuville.

Kiinnostuneille pelaajille tarjoamme myös erillistä laadukasta maalivahtivalmennusta keskiviikkoisin 15:00-16:00 HofS-areenalla seuran maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla. 

Kesäkauden treeniaikataulut ovat voimassa lokakuulle asti, jonka jälkeen siirrymme taas HPS-halliin. Talvikauden treeniaikataulut vahvistuvat syksyllä. 

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole välttämättömät, mutta toki suositeltavat).


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajiin. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta.

Uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan LIITY JOUKKUEESEEN -linkin kautta. 


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksut vaihtelevat ryhmän mukaan, johtuen ryhmien koosta, valmentajien määrästä ja pelitapahtumista. Joukkueen toimintamaksu sisältää harjoitus- ja pelitoiminnan, loistavat olosuhteet (tekonurmikentät ja talvella halli), mahdolliset oheisharjoitukset sekä ammattimaisen valmennuksen.

HPS-ryhmän maksu on 110 e/kk, kilparyhmän 90 e/kk, haasteryhmän 80 e/kk ja harrasteryhmän 60 e/kk. Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 100 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi, laskutetaan kahdessa erässä) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset. Laskutus tapahtuu 1-2 kk jaksoissa, maksun eräpäivä on kunkin 1-2 kk jakson alkupuolella.


YHTEYSTIETOJA

Seuraa HPS P11 joukkuetta Instagramissa: "hps_p11". Joukkueen pelejä näytetään myös HPS P11-joukkueen Solidsport-kanavalla. 

Joukkueenjohtaja (HPS/kilpa) Matthias Wevelsiep, matthias.wevelsiep@gmail.com , 040 630 2701

Joukkueenjohtaja (haaste/harraste) Markus Virtala, markusvirtala@gmail.com , 041 5356535

Vastuuvalmentaja Joni Knuutinen, joni.knuutinen@hps.fi 

Rahastonhoitaja Anna Nicol, anna.m.nicol@gmail.com 

Pelivastaavat Matthias Wevelsiep matthias.wevelsiep@gmail.com , Antti Tuomela ja Mika Myllykangas p11@hps.fi 

Tiedottaja Merituuli Lukkari, merituuli.lukkari@reims.fi 


Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!