P12

Yleistä joukkueesta

Helsingin Palloseuran (HPS) P12 joukkue on elokuussa 2018 perustettu joukkue. Joukkueessamme pelaa yli 55 vuonna 2012 syntynyttä poikaa, joista osa on pelannut enemmän ja osa vähemmän. Pyrimme tarjoamaan jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella.  Meillä voit treenata ja pelata kilpailullisesti ja tavoitteellisesti laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien, liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 

Valmennus - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n valmentaja Toni Anttila ja hänen apunaan HPS:n valmentaja Aapo Lehtonen sekä joukko osaavia ja aktiivisia apuvalmentajia pelaajien vanhempien parista. Maalivahvivalmennuksesta vastaa seuran maalivahtivalmentaja Daniel Ivanov.

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ja sopivan pieniin treeniryhmiin sekä tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.

Treenivuorot - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa.

Treenit pidetään kesäkaudella 2021 seuraavasti:

  • Maanantaisin treenit HofS Areenalla (os. Pakilantie 86) klo 16-18: Joukkue on maanantaisin jaettu kahteen eri treeniryhmään, vihreisiin ja valkoisiin treenivuorojen ollessa peräkkäin 15.45-17.00 ja 16.45-18.00. Joka toinen viikko vihreät aloittaa klo 15.45 ja valkoiset klo 16.45 ja joka toinen viikko päin vastoin.
  • Keskiviikkoisin treenit juniorikentällä (Pilkekuja 10, Pakilan yläasteen vieressä, kuplahallin kenttä) koko P12 joukkueen kesken klo 18.30-20.00. Treenit alkaa alkulämmittelylenkillä 18.30-19.00, jonka jälkeen treenit kenttävuorolla klo 19-20. Keskiviikkoisin tarjolla on myös maalivahtivalmennusta erikseen ilmoittautuneille kenttävuoromme aikana.

Kesäkauden treeniaikataulut ovat voimassa 10.10.2021 asti. Talvikauden treeniaikataulut vahvistuvat alkusyksystä. 

Talvikaudella seura tarjoaa lisäharjoitteena erillistä kilpavalmennusta ja taitovalmennusta.

Pelaamme piirisarjaa viidellä eri tasolla ja osallistumme Helsinki Cupiin sekä moniin muihin turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana. Talvikaudella osallistumme Talviliigaan.

Mukaan joukkueeseen

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen haluatko liittyä joukkueeseen ja seuraan.

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 3), juomapullo, säärisuojat, lämpötilan mukainen vaatetus (seuran treeniasu on väriltään musta) ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole alussa välttämättömät).

Uudet pelaajat voivat tutustumisjakson jälkeen rekisteröityä ja liittyä mukaan joukkueeseen Liity joukkueeseen sivun kautta.

Liity joukkueeseen | Helsingin palloseura ry (hps.fi)

Kustannukset

Joukkueen toimintamaksu on tällä hetkellä 50 €/kk ja sisältää kaksi treenivuoroa viikossa loistavissa olosuhteissa (tekonurmikentät ja talvella kuplahalli) sekä lukuisat pelitapahtumat. Toimintamaksu laskutetaan kolmen kuukauden välein. Kilpavalmennuksesta ja taitokoulusta veloitetaan maksu erikseen seuran perimän kustannuksen mukaan. 

Pelaajalta veloitetaan lisäksi HPS:n jäsenmaksu 185 €/vuosi, joka sisältää myös HPS-kortin/sovelluksen, jolla saa erilaisia etuja paikallisista kaupoista ja palveluista. Lisäksi uusilta jäseniltä peritään kertaluonteinen 50 €:n olosuhdemaksu kenttäinvestointien kattamiseksi. Seura vahvistaa olosuhdemaksun perinnän vuosittain. 

Varustehankinnat veloitetaan kultakin pelaajalta tilausten mukaan erikseen. Valtaosan varusteista voi hankkia omatoimisesti itse Stadiumin verkkokaupasta HPS seuramalliston valikoimista.

Varusteet | Helsingin palloseura ry (hps.fi)

Joukkuetta on tukemassa kaudella 2021 Bitelab Oy.

Yhteystietoja

Joukkueenjohtaja Sanna Atrila, sanna.atrila(at)gmail.com

Vastuuvalmentaja Toni Anttila, toni.anttila(at)hps.fi

Rahastonhoitaja Tatu Maaniitty, tatu.maaniitty(at)gmail.com

Pelivastaava Matti Harvala, matti.harvala(at)gmail.com

Varustevastaava Taina Rasi, taina.rasi(at)mail.com


Seuraa HPS P12 joukkuetta Instagramissa "hps_p12"

Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!