P12

Yleistä joukkueesta

Helsingin Palloseuran (HPS) P12 joukkue on elokuussa 2018 perustettu joukkue. Joukkueessamme pelaa 71 vuonna 2012 syntynyttä poikaa, joista osa on pelannut enemmän ja osa vähemmän. Pyrimme tarjoamaan jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata kilpailullisesti ja tavoitteellisesti laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien, liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 

Valmennus - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n valmentaja Toni Anttila ja hänen apunaan HPS:n valmentajat Onni Maunula ja Saku Kaivola sekä joukko osaavia ja aktiivisia apuvalmentajia pelaajien vanhempien parista. Maalivahvivalmennuksesta vastaa seuran maalivahtivalmentaja Daniel Ivanov.

Valmennuksen kulmakivet ovat suunnitelmallisuus ja hauskuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ja sopivan pieniin treeniryhmiin sekä tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.

Treenivuorot - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa.

Treenit pidetään kesäkaudella 2023 seuraavasti:

Maanantaisin HofS Areenalla (Pakilantie 86a, 00670 Hki)

  • treeniryhmä vihreät klo 15.30-17.15
  • treeniryhmä valkoiset klo 16.30-18.15

Keskiviikkoisin HofS Areenalla (Pakilantie 86 a, 00670 Hki)

  • treeniryhmä vihreät klo 15.30-17.15
  • treeniryhmä valkoiset klo 16.30-18.15

Joukkue tarjoaa maanantaisin klo 15-16 myös erillistä maalivahtivalmennusta siihen erikseen ilmoittautuneille.

Seura tarjoaa lisäharjoitteena erillistä kilpavalmennusta tiistaisin ja taitovalmennusta perjantaisin. Kilpavalmennukseen valituille on tarjolla myös yksilövalmennusta.

Kesäkauden treeniaikataulut ovat voimassa 24.4.-8.10.2023. Talvikauden treeniaikataulut vahvistuvat syksyllä. 

Pelaamme piirisarjaa viidellä eri tasolla (eliittitasolta harrasteeseen) ja osallistumme Helsinki Cupiin sekä moniin muihin turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana. 

Mukaan joukkueeseen

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen haluatko liittyä joukkueeseen ja seuraan.

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), juomapullo, säärisuojat, lämpötilan mukainen vaatetus (seuramalliston treeniasu on väriltään musta) ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole alussa välttämättömät).

Uudet pelaajat voivat tutustumisjakson jälkeen rekisteröityä ja liittyä mukaan joukkueeseen Liity joukkueeseen sivun kautta.

Liity joukkueeseen | Helsingin palloseura ry (hps.fi)

Kustannukset

Joukkueen toimintamaksu on tällä hetkellä kilpapeliryhmien pelaajilla 63 €/kk ja haaste- ja harrasteryhmien pelaajilla 57 €/kk. Toimintamaksu sisältää kaksi treenivuoroa viikossa loistavissa olosuhteissa (tekonurmikentät ja talvella kuplahalli) sekä lukuisat pelitapahtumat. Toimintamaksu laskutetaan kolmen kuukauden välein. Kilpa- taito- ja yksilövalmennuksista veloitetaan maksut erikseen seuran perimien kustannusten mukaan. Pelaajan kokonaiskustannukset riippuvat näin ollen siitä, onko pelaajalla treenejä 2, 3 vai 4 kertaa viikossa. 

Lisäksi kustannuksia aiheutuu vuosittaisen pelaajalisenssin ja pelitoiminnan kattavan tapaturmavakuutuksen hankkimisesta. Palloliiton pelaajalisenssi vuonna 2012 syntyneille on 27 € ja hinta nousee iän myötä. 

Pelaajalta veloitetaan lisäksi HPS:n jäsenmaksu 185 €/vuosi, joka sisältää myös HPS-kortin/sovelluksen, jolla saa erilaisia etuja paikallisista kaupoista ja palveluista. Lisäksi uusilta jäseniltä peritään kertaluonteinen 100 €:n olosuhdemaksu kenttäinvestointien kattamiseksi. Seura vahvistaa olosuhdemaksun perinnän vuosittain. 

Varustehankinnat veloitetaan kultakin pelaajalta tilausten mukaan erikseen. Valtaosan varusteista voi hankkia omatoimisesti itse Stadiumin verkkokaupasta HPS seuramalliston valikoimista.

Varusteet | Helsingin palloseura ry (hps.fi)

Joukkuetta on tukemassa kaudella 2022 Bitelab Oy.

Yhteystietoja

Joukkueenjohtaja Sanna Atrila, sanna.atrila(at)gmail.com

Vastuuvalmentaja Toni Anttila, toni.anttila(at)hps.fi

Rahastonhoitaja Tatu Maaniitty, tatu.maaniitty(at)gmail.com

Pelivastaava Jarko Kultalahti, jarko.kultalahti(at)gmail.com

Varustevastaava Taina Rasi, taina.rasi(at)mail.com


Seuraa HPS P12 joukkuetta Instagramissa "hps_p12"

Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!