P13

HPS P13 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) P13 joukkue on perustettu elokuussa 2019 ja on tarkoitettu vuonna 2013 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Kasvavassa joukkueessa on mukana tällä hetkellä yli 40 pelaajaa sekä  vasta-alkajia että jo pidempään pelanneita. Tarjoamme jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Ilpo Verno ja hänen apunaan iso joukko osaavia ja aktiivisia  valmentajia. 

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa. Treenaamme kesäkaudella 2021 kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Osallistumme sarjapeleihin, turnauksiin, miniliigoihin ja treenipeleihin.

Lisäksi treeneissä on maalivahtivalmennusta kaksi kertaa kuussa seuran maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla. 

Kesäkauden treeniaikataulut ovat voimassa 10.10.2021 asti, jonka jälkeen siirrymme taas HPS halliin suojaan pakkaselta ja sateelta. Talvikauden treeniaikataulut vahvistuvat alkusyksystä.

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole välttämättömät, mutta toki suositeltavat).


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, täytä liittymislomake ja ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Hänen kanssaan voitte sopia aloituspäivän. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta.

Uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan liity joukkueeseen -linkin kautta.  


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksu sisältää harjoitus- ja pelitoiminnan, loistavat olosuhteet (tekonurmikentät ja talvella halli), mahdolliset oheisharjoitukset sekä ammattimaisen valmennuksen.

Joukkueen kuukausimaksu on 50 euroa / kuussa. 

Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 50 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset.

Vakuutusmaksu on 11,50 e per vuosi, jos ei ole omaa vakuutusta.


YHTEYSTIETOJA

Lisätietoja saat joukkueenjohtajalta!

Joukkueenjohtaja Stina Pasanen, stina.pasanen (a) gmail.com

p. 045-6343248 (mieluiten whatsapp-viestillä tai sähköpostilla)

Vastuuvalmentaja Ilpo Verno, Ilpoverno81 (a) gmail.com 

p.  050-521 5901

Pelivastaava Riikka Elers, riikka.elers (a) gmail.com

Rahastonhoitaja Mari Hokkanen Mari.k.hokkanen (a) gmail.com

Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!