P15/16

HPS Pojat 2015/2016 kaudella 2021

HPS P15/16 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) P15/16 joukkue on perustettu huhtikuussa 2021 ja on tarkoitettu vuonna 2015 ja 2016 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Upeasti kasvavassa joukkueessa on mukana tällä hetkellä yli 100 pelaajaa, sekä  vasta-alkajia että jo pidempään pelanneita. Tarjoamme jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n juniorivastaava Anu Seppä, ja hänen apunaan iso joukko osaavia ja aktiivisia  valmentajia. 

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. 

Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan sitoutumatta ja päättää sen jälkeen jatkosta. Pelaajan jatkaessa kahden viikon kokeilujakson jälkeen häneltä veloitetaan myös ensimmäisen kahden viikon osuus.


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksu sisältää harjoitus- ja pelitoiminnan, loistavat olosuhteet (tekonurmikentät ja talvella halli), mahdolliset oheisharjoitukset sekä ammattimaisen valmennuksen.

Joukkueen kuukausittainen toimintamaksu on 50 euroa / pelaaja. Toiminnassa on mahdollista olla mukana myös kerran viikossa kuukausimaksulla 35 euroa / pelaaja.

Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 50 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset.

Vakuutusmaksu on 11,50 e per vuosi, jos ei ole omaa vakuutusta.


Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!