T06/07

HPS T06-07 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) T06-07 joukkue on perustettu syksyllä 2013 ja on tarkoitettu vuonna 2006-2007 syntyneille jalkapallosta innostuneille tytöille. Joukkueessa on mukana tällä hetkellä reilu 30 pelaajaa! Meillä on kaksi peliryhmää ja pelaamme 11v11 -sarjassa. Otamme innolla mukaan uusia pelikavereita!


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n tyttöjen kokenut valmennuspäällikkö Jari Möykky, ja hänen apunaan osaavia ja aktiivisia  valmentajia.  Lisäksi maalivahdeille järjestämme 2x  viikossa maalivahtivalmennusta seuran maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla.

TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan mainioilla tekonurmikentillä, talvella myös omassa kuplahallissa. 

Kesäkauden treeniaikataulut ovat voimassa 10.10.2021 asti, jonka jälkeen siirrymme talvivuoroihin. Talvikauden treeniaikataulut vahvistuvat alkusyksystä.

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 5), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole välttämättömät, mutta toki suositeltavat).


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, täytä liittymislomake ja ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta.

Uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan liity joukkueeseen -linkin kautta. 


KUSTANNUKSET

Toimintamaksu kuukausittain. Pakollinen jalkapallovakuutus.

 Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 50 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset. 


YHTEYSTIETOJA

Seuraa HPST 06-07 joukkuetta Instagramissa: https://www.instagram.com/hpst0607/

Joukkueenjohtaja: 
Stina Pasanen   
stina.pasanen (at) gmail.com 
T06-07(at)hps.fi 
Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla tai whatsappilla. 
045 634 3248 

Päävalmentaja: Jari Möykky 
jari.moykky(at)hps.fi 
050 321 1846 

Rahastonhoitaja: Kari Virtanen 
kari.virtanen(at)katee.fi 
050 502 2500


Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!