T08/09

Tervetuloa mukaan timanttiseen jengiin!

Yhdessä treenataan, yhdessä pelataan, yhdessä voitetaan, yhdessä hävitään, yhdessä nauretaan, yhdessä opitaan.  Yhdessä me ollaan HPS T0809!

Joukkueemme on perustettu vuonna 2015 ja meillä on tällä hetkellä 73 pelaajaa. Mukana on sekä vähemmän aikaa pelanneita että alusta asti mukana olleita. Meillä voit harrastaa kilpa-, haaste- ja harrastetasoilla. Meillä jokainen pelaaja on yhtä arvokas!

Valmennus ja treenaaminen

Harjoittelemme pääsääntöisesti 3 kertaa viikossa vastuuvalmentajamme Toni Anttilan johdolla. Toni valmentaa meidän joukkueen lisäksi miesten edustusjoukkuetta tällä hetkellä.  Aikaisemmin Toni valmensi myös Kansallisessa liigassa pelaavaa naisten edustusjoukkuetta. Tärkeänä osana valmennustiimiä ovat myös "isävalmentajamme" Matti ja Jussi. Lisäksi käytämme treeneissämme apuvalmentajina Hopsin omia naispelaajia. Tällä hetkellä apuvalkkuina toimivat Sami, Dansku, Aliisa ja Kiia. Tutustu valmennusporukkaamme täällä

Talvikaudella normaali treenien lisäksi meillä on myös sisäliikuntavuoro ja seura tarjoaa myös edistyneimmille pelaajille mahdollisuuden osallistua kilpavalmennukseen sekä yksilövalmennukseen. Harjoitusvuoromme löydät täältä

Kustannukset

Nykyisellä pelaajamäärällä toimintamaksumme on 75€/kk ja se veloitetaan tällä hetkellä kuukausittain. Toimintamaksumme sisältää valmennuksen, kenttäkulut, yhteiset harjoittelutarvikkeet sekä pelisarjoihin osallistumisen. Jokaiselle pelaajalle tulee myös seuran jäsenmaksu 185€/vuosi. Mikäli liittyy vuoden puolivälissä, niin tuosta summasta veloitetaan puolet. Lisäksi veloitetaan HPS:n olosuhdemaksu 100 eur (kertamaksu uusille pelaajille). Jokaisella pelaajalla tulee myös olla kilpaurheilun kattava vakuutus.

Liittyminen joukkueeseen

Mikäli olette kiinnostuneita liittymään joukkueeseemme, ottakaa yhteyttä joukkueenjohtoon sähköpostitse t08-09@hps.fi

Nähdään kentän laidalla!

Liity mukaan seuraajiimme Instassa!