T10/11

HPS T10-11 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) T10-11 joukkue on perustettu keväällä 2016 ja on tarkoitettu vuonna 2010-2011 syntyneille jalkapallosta innostuneille tytöille. Kasvavassa joukkueessa on mukana tällä hetkellä yli 70 pelaajaa, sekä  vasta-alkajia että jo viisi vuotta aktiivisesti pelanneita. Tarjoamme jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Hannu Suominen, joka on pitkään toiminut HPS:ssä, ja hänen apunaan iso joukko osaavia ja aktiivisia  valmentajia. Valmennustiimimme on pitkällä urheiluosaamisella ja -kokemuksella varustettu ja huolehtii tyttöjen monipuolisesta jalkapallovalmennuksesta.

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. 


TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa. 

Kiinnostuneille pelaajille tarjoamme myös erillistä laadukasta maalivahtivalmennusta kerran viikossa seuran maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla. 

Kesäkauden treeniaikataulut ovat voimassa 10.10.2021 asti. Talvikauden treeniaikataulut vahvistuvat alkusyksystä.

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole välttämättömät, mutta toki suositeltavat).


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, täytä liittymislomake ja ota yhteyttä joukkueenjohtajaan Stina Pasaseen (stina.pasanen @ gmail.com). Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta.

Uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan liity joukkueeseen -linkin kautta. 

KUSTANNUKSET

Toimintamaksu on 45 euroa kuussa ja pakollinen vakuutus on 11,50e / vuodessa. Laskutus tapahtuu 2 kk jaksoissa.

 Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 50 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset. 


YHTEYSTIETOJA

Seuraa HPS T10-11 joukkuetta Instagramissa: https://www.instagram.com/hps_t10_11/

Joukkueenjohtaja Stina Pasanen stina.pasanen (a) gmail.com

Vastuuvalmentaja Hannu Suominen

Rahastonhoitaja Jens Öhman, jens.ohman (a) mmm.com


Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!