HPS T12/13

HPS T12/13 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Joukkueessamme harjoittelee tällä hetkellä yli  50 aktiivista tyttöä, sekä vasta-alkajia, että pidempään mukana olleita.  Tarjoamme jokaiselle pelaajalle taitotasoon sopivan valmennusryhmän ja mahdollisuuden päästä haastamaan itseään laadukkaan valmennuksen ja innostuneiden pelaajien keskellä.

VALMENNUS - jokaiselle sopivat pelikaverit

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Matti Lattu, jolla on yli 10 vuoden kokemus jalkapallojuniorien valmennuksesta. Matilla on luokanopettajan koulutuksen ansiosta silmää myös jalkapallon ulkopuolisiin asioihin, kuten yhteisöllisyyteen ja toisten huomioon ottamiseen. Vastuuvalmentajan tukena toimii joukkueen vanhemmista koostuva 12 hengen valmennustiimi.

Harjoittelu tapahtuu pienissä 5-10 pelaajan ryhmissä, joita muokataan säännöllisesti vastaamaan pelaajien erivauhtista kehittymistä. Näin voimme taata sopivat pelikaverit niin vasta-alkajille kuin useamman vuoden futista pelanneille. Maalivahtivalmennuksesta vastaa seuran maalivahtivalmentaja Daniel Ivanov.

Valmennus nojautuu seuran valmennuslinjaukseen. Näin varmistetaan taitojen tasapainoinen kehittäminen ja valmennuksen jatkuvuus.

TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Treenaamme pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa HPS-hallissa/JYA areenalla. Lisäksi joukkueessa on tarjolla myös maalivahtivalmennusta. Treeniaikamme näet kalenterista.

Talvikaudella normaalien treenien lisäksi  seura tarjoaa mahdollisuuden osallistua  maksulliseen taitovalmennukseen kerran viikossa.

Osallistumme myös piirin sarjaan useissa eri tasoryhmissä ja talvisin pelaamme Talviliigaa. Kesällä myös osallistumme Stadi Cuppiin ja muutamaan muuhun turnaukseen. Olemme aina valmiita harjoituspeleihin, jos joku tällaisen haasteen meille heittää.

MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta.

Uudet pelaajat ilmoittautuvat mukaan LIITY JOUKKUEESEEN -linkin kautta. 

KUSTANNUKSET

Joukkuetoiminnassa on kahden viikon ilmainen kokeiluaika.

Harjoitusmaksu 55€/kk 

​HPS:n jäsenmaksu 185 euroa vuodessa (vuosi 2020)

Sisarjäsenmaksu: 148 euroa 1. sisar, 92,50 euroa 2. sisar

HPS:n olosuhdemaksu 50 eur (kertamaksu uusille pelaajille)

Vakuutusmaksu (jos ei ole vakuutusta) 11,50€/v

YHTEYSTIETOJA

vastuuvalmentaja: Matti Lattu, matti.lattu(at)iki.fi

joukkueenjohtaja. Anu Hippeläinen,  ahippela(at)gmail.com

Löydät meidät myös instagramista : HPS T12/13