T14/15

Harjoittelu meidän jengissä:

Joukkueemme joukkueharjoitukset ovat torstaisin klo 16.40-18.00 HPS:n kuplahallissa (Pakilantie 67, puretun Pakilan yläasteen / rakenteilla olevan NMKY:n talon takana) ja sunnuntaisin klo 15.40-17.00 HPS:n kuplahallissa (Pakilantie 67, puretun Pakilan yläasteen / rakenteilla olevan NMKY:n talon takana).

Halukkaille pelaajillemme tarjoamme seuramme liigajoukkueen maalivahtivalmentajan vetämää maalivahtivalmennusta 1 krt/vko. Lisäksi 2014 syntyneille tytöille on tarjolla taitovalmennusta 1 krt/vko. Maalivahtivalmennus sisältyy joukkueen kuukausimaksuun, taitovalmennus on erillislaskutettavaa.

Joukkueemme vastuuvalmentajana toimii Mila Möykky apunaan koulutetut vanhempivalmentajat. Toisinaan myös seuramme Kansallisen liigan liigapelaajat ja liigajoukkueen päävalmentaja Mari Savolainen käyvät vetämässä meille treenejä, eli saamme oppia ja mallia Suomen korkeimmalta tasolta.

Pelaaminen meidän jengissä:

Kaudella 2022-2023 pelaamme futsalia kahdella joukkueella, joista toinen joukkue pelaa Palloliiton eteläisen alueen T10-sarjaa (vuotta vanhemmat) ja toinen joukkue poikien P9-sarjaa. Espoon talvisarjaan osallistumme neljällä peliryhmällä.

Kaudella 2023 osallistumme Palloliiton eteläisen alueen T9-sarjan tasoille 1, 2 & 3 sekä T8-sarjan tasoille 1 & 2. Meille tulevan uuden pelaajan jalkapalloilullisesta taustasta riippumatta pystymme tarjoamaan jokaiselle pelaajalle mukavan, innostavan ja juuri hänen taito- ja ambitiotasoonsa sopivan toimintaympäristön sekä runsaasti pelejä juuri hänen tasollaan.

Kauden 2023 pääturnauksemme  ovat Stadi Cup, Helsinki Cup ja Jyväskylässä pelattava Hippo-turnaus. Lisäksi osallistumme myös pienempiin turnauksiin ja järjestämme toukokuussa oman turnauksen, josta voit lukea lisää täältä: https://www.hps.fi/turnaukset/pakila-cup-t2014-2015/

Mitä kaikki tämä maksaa?

Joukkueemme kuukausittainen toimintamaksu on 55 €/kk/pelaaja sisältäen valmennuksen, harjoitusvuorot, Palloliiton sarjapelit ja pääkaupunkiseudulla pelattavat turnaukset. Joukkueemme toiminnassa on mahdollista olla mukana myös kerran viikossa 40 € / kk -maksulla. Joukkuetoiminnassa on kahden viikon ilmainen kokeiluaika. Jos uusi pelaaja päättää jatkaa joukkueessa kokeiluajan jälkeen, niin myös kokeiluaika laskutetaan.

Seuran jäsenmaksu on 185,00 €. Seuran puolivuotisjäsenmaksu on 92,50 €. Jäsenyyteen sisältyy HPS-mobiilijäsenkortti pelaajalle ja vanhemmalle, kts. edut TÄSTÄ. Uusilta pelaajilta laskutetaan myös olosuhdemaksu kertaluonteisesti (100 € vuonna 2023).

Miten meidän jengiin pääsee mukaan?

Otamme uusia pelaajia mukaan joukkueemme toimintaan ympäri vuoden kaikilla tasoilla. ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ (laitathan ilmoittautumisen jälkeen tekstiviestin tai WhatsApp-viestin joukkueenjohtajalle)

Kilpailullisuutta ja pelejä korkeimmilla sarjatasoilla haluaville pelaajille järjestämme kilparyhmissämme try out -treenejä muutaman kerran vuodessa.

Miten meitä voi seurata sosiaalisessa mediassa?
https://www.instagram.com/hps_t14_15/

HARJOITUSVARUSTEET

Reipas mieli :)

Oma Pallo (nro 3)

Säärisuojat

Juomapullo

Lämpötilan mukainen vaatetus

Jalkapallokengät tai lenkkarit

Vakuutus edellyttää säärisuojien käyttöä


Tiedustelut:

Joukkueenjohtaja: Markus Pettinen
markus.pettinen(at)outlook.com p. 0400545503

mila.moykky(at)hps.fi (valmennus)

Pelivastaavat (harkkapelit yms.)
T14 Satu Tervonen, satu.tervonen(at)outlook.com, 0503033933
T15 Tiia Sikanen, tiia.sikanen(at)gmail.com, 0505004104
T14&15 Jenni Vaalas, jenni.vaalas@gmail.com, 0401567118


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.