T14/15

Harjoittelu meidän jengissä:

Joukkueemme joukkueharjoitukset ovat tiistaisin klo 16.40-18.00 JYA Housing Areenalla (Pakilantie 86) ja sunnuntaisin klo 17.40-19.00 HPS:n junnukentällä (Pakilantie 67, puretun Pakilan yläasteen / rakenteilla olevan NMKY:n talon takana).

Halukkaille pelaajillemme tarjoamme seuramme liigajoukkueen maalivahtivalmentajan vetämää maalivahtivalmennusta 1 krt/vko. Lisäksi talvikaudella on tarjolla taito- tai kilpavalmennusta 1 krt/vko. Maalivahtivalmennus sisältyy joukkueen kuukausimaksuun, taitovalmennus on erillislaskutettavaa.

Joukkueemme vastuuvalmentajana toimii Mila Möykky apunaan koulutetut vanhempivalmentajat. Toisinaan myös seuramme Kansallisen liigan liigapelaajat ja liigajoukkueen päävalmentaja Mari Savolainen käyvät vetämässä meille treenejä, eli saamme oppia ja mallia Suomen korkeimmalta tasolta.

Pelaaminen meidän jengissä:

Syyskaudella 2023 osallistumme Palloliiton eteläisen alueen T9-sarjan tasoille 1, 2 ja 3, poikien P9-sarjan tasolle 3 ja T8-sarjan tasoille 1-2, 3  ja 5. Meille tulevan uuden pelaajan jalkapalloilullisesta taustasta riippumatta pystymme tarjoamaan jokaiselle pelaajalle mukavan, innostavan ja juuri hänen taito- ja ambitiotasoonsa sopivan toimintaympäristön sekä runsaasti pelejä juuri hänen tasollaan.

Kauden 2023 pääturnauksemme  ovat Stadi Cup, Helsinki Cup ja Jyväskylässä pelattava Hippo-turnaus. Lisäksi osallistumme myös pienempiin turnauksiin ja järjestimme toukokuussa oman turnauksen, josta voit lukea lisää täältä: https://www.hps.fi/turnaukset/pakila-cup-t2014-2015/

Talvikaudella 2022-2023 pelasimme futsalia kahdella joukkueella, joista toinen joukkue pelasi Palloliiton eteläisen alueen T10-sarjaa (vuotta vanhemmat) ja toinen joukkue poikien P9-sarjaa. Espoon talvisarjaan osallistuimme neljällä peliryhmällä. Tulevalla talvikaudella osallistumme talviliigoihin yhteensä neljällä joukkueella.

Mitä kaikki tämä maksaa?

Joukkueemme kuukausittainen toimintamaksu on 50 €/kk/pelaaja sisältäen valmennuksen, harjoitusvuorot, Palloliiton sarjapelit ja pääkaupunkiseudulla pelattavat turnaukset. Joukkueemme toiminnassa on mahdollista olla mukana myös kerran viikossa 35 € / kk -maksulla. Joukkuetoiminnassa on kahden viikon ilmainen kokeiluaika. Jos uusi pelaaja päättää jatkaa joukkueessa kokeiluajan jälkeen, niin myös kokeiluaika laskutetaan.

Seuran jäsenmaksu on 185,00 €. Seuran puolivuotisjäsenmaksu on 92,50 €. Jäsenyyteen sisältyy HPS-mobiilijäsenkortti pelaajalle ja vanhemmalle, kts. edut TÄSTÄ. Uusilta pelaajilta laskutetaan myös olosuhdemaksu kertaluonteisesti (100 € vuonna 2023).

Miten meidän jengiin pääsee mukaan?

Otamme uusia pelaajia mukaan joukkueemme toimintaan ympäri vuoden kaikilla tasoilla. ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ (laitathan ilmoittautumisen jälkeen tekstiviestin tai WhatsApp-viestin joukkueenjohtajalle)

Kilpailullisuutta ja pelejä korkeimmilla sarjatasoilla haluaville pelaajille järjestämme kilparyhmissämme try out -treenejä muutaman kerran vuodessa.

Miten meitä voi seurata sosiaalisessa mediassa?
https://www.instagram.com/hps_t14_15/

HARJOITUSVARUSTEET

Reipas mieli :)

Oma Pallo (nro 3)

Säärisuojat

Juomapullo

Lämpötilan mukainen vaatetus

Jalkapallokengät tai lenkkarit

Vakuutus edellyttää säärisuojien käyttöä


Tiedustelut:

Joukkueenjohtaja: Markus Pettinen
markus.pettinen(at)outlook.com p. 0400545503

mila.moykky(at)hps.fi (valmennus)

Pelivastaavat (harkkapelit yms.)
T14 Satu Tervonen, satu.tervonen(at)outlook.com, 0503033933
T15 Satu Tummavuori, satu.s.tummavuori(at)gmail.com, 0505656240


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.