T08/09

Tervetuloa mukaan 2008 ja 2009 syntyneiden tyttöjen joukkueeseen!

HPS T0809- joukkue on perustettu vuonna 2015. Meillä on tällä hetkellä n. 40 aktiivista pelaajaa. Mukana on sekä alusta asti mukana olleita että vasta-alkajia. Mukaan pääsee koska tahansa ja osaamisesta riippumatta. Tärkeintä on iloinen ja reipas asenne. Meillä jokainen pelaaja on yhtä arvokas!

Valmennus ja treenaaminen

Harjoittelemme pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa vastuuvalmentajamme Toni Anttilan johdolla. Toni valmentaa meidän joukkueen lisäksi myös HPS naisten ykkösen edustusjoukkuetta. Tärkeänä osana valmennustiimiä ovat myös "isävalmentajamme" Matti ja Jussi. Lisäksi käytämme treeneissämme apuvalmentajina Hopsin omia naispelaajia. Tällä hetkellä apuvalkkuina toimivat Jenna ja Mila. Valmentajiin voi tutustua Uutiset-osiossa. Talvikaudella normaali treenien lisäksi meillä on myös sisäliikuntavuoro ja seura tarjoaa mahdollisuuden osallistua taitokouluun, kilpavalmennukseen sekä yksilövalmennukseen. 

Keväällä ja syksyllä pelaamme piirisarjaa kolmella ryhmällä sekä talvisin Talviliigaa. Olemme myös pelanneet talvisin futsalia kahdella ryhmällä. Joka vuosi osallistumme myös erilaisiin turnauksiin kuten Stadi Cup ja Hippoturnaus. Tapahtumia ja pelejä riittää kaiken tasoisille pelaajille.

Harjoitusvuoromme löydät täältä

 

Kustannukset

 

Nykyisellä pelaajamäärällä toimintamaksumme on 75€/kk ja se veloitetaan tällä hetkellä kuukausittain. Toimintamaksumme sisältää valmennuksen, pelilisenssin, kenttäkulut, yhteiset harjoittelutarvikkeet sekä pelisarjoihin osallistumisen. Jokaiselle pelaajalle tulee myös seuran jäsenmaksu 185€/vuosi. Mikäli liittyy vuoden puolivälissä, niin tuosta summasta veloitetaan puolet. 

 

Liittyminen joukkueeseen

Otamme mielellämme lisää uusia pelaajia mukaan joukkueeseen! Meillä on kahden viikon ilmainen kokeiluaika ja treeneihin pääsee mukaan ilmoittamalla joukkueenjohdolle ajankohdasta. Laittakaa myös ilmoittautuminen linkin kautta, niin saamme yhteystietonne suoraan järjestelmäämme. Nähdään kentän laidalla!

ILMOITTAUTUMISLINKKI

 

 

Joukkueenjohtajat:

Taru Nyman ja Olli Rytsölä

T08-09@hps.fi

 

hpst08_09
Kuvia ja tunnelmia Instassa!