T10/11

T10-11 kevät 2020
Kesä ja jalkapallo

HPS:n energinen ja iloinen 2010-11 syntyneiden tyttöjoukkue harjoittelee HPS:n Juniorikentällä / HPS hallissa osoitteessa Pakilantie 67:

Näet harjoitusvuoromme kohdasta -> Kalenteri

Uusi tai kokenut futari, tervetuloa mukaan toimintaamme!

Harjoittelemme tasoryhmissä jalkapalloa monipuolisesti ja osallistumme piirisarjaan ja turnauksiin. Joukkueen kantavina teemoina ovat jalkapallotaitojen kehittämisen lisäksi joukkuehenki, kestävät ystävyyssuhteet ja monipuolinen liikunta. Joukkueessamme on noin 60 tyttöä. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii vahvan pelaajataustan omaava Ilpo "Ile" Verno. Valmennustiimimme on pitkällä urheiluosaamisella ja -kokemuksella varustettu ja huolehtii tyttöjen monipuolisesta jalkapallovalmennuksesta.

Joukkuetoiminnassa on kahden viikon ilmainen kokeiluaika. Mukaan voi ilmoittautua koska tahansa alla olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan. Tervetuloa!

Lisäksi seura tarjoaa mahdollisuuden osallistua taitokouluun, kilpavalmennukseen sekä yksilövalmennukseen.

Joukkueessa on mahdollista osallistua myös maalivahtitreeneihin 1x viikko.

 

T10/11 - ILMOITTAUTUMINEN

 

HARJOITUSVARUSTEET

Reipas mieli :)

Oma Pallo (nro 4)

Säärisuojat

Juomapullo

Lämpötilan mukainen vaatetus

Jalkapallokengät

Vakuutus edellyttää säärisuojien käyttöä

 

KUSTANNUKSET

- joukkueen oma toimintamaksu 45 € / kk (2 kk erissä).

- seuran jäsenmaksu on 185€/pelaaja ja sisarjäsenmaksu on 148 euroa 1. sisaresta ja 92,50 euroa toisesta sisaresta alkaen.

- kaikille uusille pelaajille HPS:n kertaluontoinen olosuhdemaksu 50 €, mikäli jatkaa joukkuetoiminnassa mukana kokeiluajan jälkeen. Olosuhdemaksulla tuetaan HPS:n erinomaisia kenttäinvestointeja.

 

YHTEYSTIEDOT


Stina Pasanen
stina.pasanen (at) gmail.com

joukkueenjohtaja