T10/11

T10-11 kevät 2019
Iloisia neitejä viileässä säässä Pakila Cupin palkintojenjaossa toukokuussa 2019
Joukkue huhtikuussa 2017

HPS:n erittäin energinen, iloinen ja määrätietoisesti kehittyvä tyttöjoukkue harjoittelee kesäkaudella tiistaisin ja perjantaisin klo 17.45-19.15 ja sunnuntaisin klo 10.45-12.15 HPS:n junnukentällä Pakilan yläasteen pihapiirissä.  Harjoittelemme tasoryhmissä jalkapalloa monipuolisesti ja osallistumme piirisarjaan ja turnauksiin. Joukkueen kantavana teemana on hyvä erinomaisten jalkapallotaitojen lisäksi joukkuehenki, kestävät ystävyyssuhteet ja monipuolinen liikunta. Joukkueessamme on noin 50 tyttöä.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii vahvan pelaajataustan omaava Ilpo "Ile" Verno. Valmennustiimimme on pitkällä urheiluosaamisella ja -kokemuksella varustettu ja huolehtii tyttöjen monipuolisesta liikuntavalmennuksesta.

Joukkueemme huomioi eri-ikäiset ja -taitoiset pelaajat. Uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita, olivat he sitten vasta-alkajia tai jo kokenut futaajia. Joukkuetoiminnassa on kahden viikon ilmainen kokeiluaika. Mukaan voi ilmoittautua koska tahansa alla olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan.

 

T10/11 - ILMOITTAUTUMINEN

 

HARJOITUSVARUSTEET

Reipas mieli :)

Oma Pallo (nro 4)

Säärisuojat

Juomapullo

Lämpötilan mukainen vaatetus

Huoltaja (tai muu tuttu aikuinen) kentän laidalla ellei muuta sovittu valmentajan kanssa

Jalkapallokengät 

Vakuutus edellyttää säärisuojien käyttöä

 

KUSTANNUKSET

- joukkueen oma toimintamaksu 30€/kk (3 kk erissä).

- seuran jäsenmaksu on 170€/pelaaja ja sisarjäsenmaksu on 136 euroa 1. sisaresta ja 85 euroa toisesta sisaresta alkaen.

- kaikille uusille pelaajille HPS:n kertaluontoinen olosuhdemaksu 50 €, mikäli jatkaa joukkuetoiminnassa mukana kokeiluajan jälkeen. Olosuhdemaksulla tuetaan HPS:n erinomaisia kenttäinvestointeja.

 

YHTEYSTIEDOT

Anssi Koivuniemi
Joukkueenjohtaja
040 8439 138
anssi.koivuniemi (at) gmail.com