T10/11

T10-11 kevät 2019
Iloisia neitejä viileässä säässä Pakila Cupin palkintojenjaossa toukokuussa 2019
Joukkue huhtikuussa 2017

HPS:n erittäin energinen, iloinen ja määrätietoisesti kehittyvä tyttöjoukkue harjoittelee ja pitää hauskaa futiksen parissa kesäkaudella tiistaisin ja perjantaisin klo 17.45-19.00 HPS:n junnukentällä Pakilan yläasteen pihapiirissä.  Harjoittelemme jalkapallotaitojen lisäksi monipuolisesti sekä osallistumme piirisarjaan, peli-iltoihin ja turnauksiin. Joukkueen kantavana teemana on hyvä joukkuehenki, kestävät ystävyyssuhteet ja monipuolinen liikunta. Joukkueessamme on noin 60 tyttöä, jotka harjoittelevat tasoryhmissä.  

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii vahvan pelaajataustan omaava Ilpo "Ile" Verno. Valmennustiimimme on pitkällä osaamisella ja kokemuksella varustettu ja huolehtii tyttöjen monipuolisesta liikuntavalmennuksesta.

Joukkueemme huomioi eri-ikäiset ja -taitoiset pelaajat. Mukaan voi tulla olit sitten vasta-alkaja tai jo kokenut futaaja. Joukkuetoiminnassa on kahden viikon ilmainen kokeiluaika. Mukaan voi ilmoittautua koska tahansa alla olevan linkin kautta.

Uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita kokeilemaan jalkapalloa joukkueeseemme. Laitathan viestiä joukkueenjohtajalle, mikäli kiinnostus heräsi.

T10/11 - ILMOITTAUTUMINEN

 

HARJOITUSVARUSTEET

Reipas mieli :)

Oma Pallo (nro 3)

Säärisuojat

Juomapullo

Lämpötilan mukainen vaatetus

Huoltaja (tai muu tuttu aikuinen) kentän laidalla ellei muuta sovittu valmentajan kanssa

Jalkapallokengät 

Vakuutus edellyttää säärisuojien käyttöä

 

KUSTANNUKSET

- joukkueen oma toimintamaksu 30€/kk (3 kk erissä).

- seuran jäsenmaksu on 170€/pelaaja ja sisarjäsenmaksu on 136 euroa 1. sisaresta ja 85 euroa toisesta sisaresta alkaen.

- kaikille uusille pelaajille HPS:n kertaluontoinen olosuhdemaksu 50 €, mikäli jatkaa joukkuetoiminnassa mukana kokeiluajan jälkeen. Olosuhdemaksulla tuetaan HPS:n erinomaisia kenttäinvestointeja.

 

Tiedustelut: 

Anssi Koivuniemi

Joukkueenjohtaja

040 8439 138

anssi.koivuniemi (at) gmail.com