KAUSIKORTTI SUBWAY KANSALLINEN LIIGA

 

Kausikortti 2021

HPS:n kauden 2021 Kansallisen Liigan kausikortit myy Tiketti ja pääset ostamaan omasi tästä!

Kausikortin ostaminen on erinomainen valinta, sillä sen myötä tuet HPS:n toimintaa sekä säästät rahaa. HPS:n omat juniorit sekä alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi kotiotteluihin. Kausikorttien toimitus alkaa maanantaina 19.4 ja niiden myynti loppuu puolestaan 31.5.

Huomioithan, että kausikortit ovat numeroimattomia. Pääset tutustumaan tästä tarkemmin Tiketin eri maksuvaihtoehtoihin. Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen HPS:n kausikorttimyyntiin, voit olla yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun.

VIP-kausikortit maksavat 200 euroa ja niitä voi tiedustella tarkemmin sähköpostitse: eelis.goebel@hps.fi

Kausikortti: 50€

VIP-kausikortti: 200€ (sis. nimikoitu istumapaikka pääkatsomossa, otteluennakko, kahviotarjoilut)

Vapaa pääsy: HPS-junioripelaajat seuravaatteissa sekä alle 12-vuotiaat lapset.

HPS:n kotiotteluiden ennakkolipunmyynti alkaa, kun koronaviruspandemiasta johtuvat tapahtumia koskevat rajoitukset antavat mahdollisuuden ottaa yleisöä otteluihin. Tiedotamme asiasta tarkemmin, kun ennakkoliput kauden 2021 otteluihin ovat myynnissä.

On hyvin todennäköistä, että HPS joutuu pelaamaan enemmän kuin yhden kotiottelun ilman yleisöä voimassa olevien rajoitusten johdosta. Mikäli omistat kauden 2021 kausikortin ja haluat hakea hyvitystä menetetyistä otteluista voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen eelis.goebel@hps.fi