SKILLI

Mikä on SKILLI?

Skilli on selainpohjainen futisharjoitepankki, jonka avulla pelaajat voivat seurata omaa ja toisten harjoittelua. Pallonkäsittely- ja motoriikkaharjoitteissa huomioidaan kokonaisvaltaisesti pelaajan henkilökohtaisten taitojen kehittyminen. Taidoissa otetaan huomioon soveltuvuus itsenäiseen tekemiseen kodin lähiympäristössä. 

Pelaajia pyritään innostamaan omatoimiseen harjoitteluun asteittain nousevilla tasoilla, sillä taidot on jaettu aina neljään tasoon: pronssi, hopea, kulta ja HPS:n erikoisuus: superkulta. Suorittamalla tason kolmasti pelaaja klikkaa tason suoritetuksi, jolloin pelaajan suostumuksella myös muut pelaajat voivat nähdä tämän suoritusmerkinnän ja saada intoa omaan harjoitteluunsa. 

 

Kenelle SKILLI soveltuu?

Skilli- taitohaasteet soveltuvat oikeastaan kaikenikäisille junioripelaajille.  Tavoitetasoissa riittää usein haastetta kokeneemmillekin futaajille. Etenkin superkultataso on yleensä todella haastava. Etupäässä Skilli on kuitenkin suunniteltu alle 14-vuotiaille junioreille.

Harjoitteiden tasot on pyritty suunnittelemaan niin, että pronssi- ja hopeatasot tarjoavat haastetta muutaman vuoden pelanneille.  Kulta- ja superkultatasot antavat haastetta kokeneemmillekin junioreille. 

Miten pääset SKILLIIN?

Mene osoitteeseen: ▶️https://skilli.hps.fi 

Anna oma linsenssinumerosi (Pallo-ID)

  • Sivustolle pääsee kirjautumaan henkilökohtaisella lisenssinumerolla (palloID), jonka löydät jalkkis.netistä seuraavasti: 

➡️Omat tiedot ➡️Avaa pelaaja ➡️Lisenssinumero.

Valitse joukkueesi

  • Etsi oma joukkueesi syöttämällä kenttään osa nimestä, esim. ”07” ja valitsemalla joukkueen listalta.

HPS SKILLI -video

Katso ohjeistus SKILLIN käyttöön alta. ⬇️

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Palaute

Haluamme kehittää SKILLIÄ jatkossain, joten palautetta voi ja saa lähettää sähköpostiosoitteeseen: skilli@sivuduuni.biz