DISNEY PLAYMAKERS

DISNEY UEFA PLAYMAKERS KEVÄTKAUSI 19.4.-21.6.2021 

Disneyn Frozen-tarinan värittämissä Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista pallollisten ja pallottomien leikkien parissa. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan. Vastuuohjaajana toimii seuran juniorivastaava Anu Seppä.

Tarkemmat tiedot löytyvät ilmoittautumislomakkeen yhteydestä

Voit ilmoittautua Playmakers -toimintaan täyttämällä alla olevan lomakkeen tiedot. Mukaan harjoituksiin tarvitset vain oman juomapullon ja sään mukaisen ulkoliikuntavarustuksen. Säärisuojien käyttöä suositellaan vakuutusturvan vuoksi. Kaksi ensimmäistä kertaa voi kokeilla maksutta vielä ilmoittautumisen jälkeenkin!

ILMOITTAUTUMINEN IKÄLUOKKATOIMINTAAN (aloittavat ikäluokat):

Voit tulla tutustumaan ja osallistumaan oman ikäluokkasi joukkuetoimintaan täyttämällä ensin ilmoittautumislomakkeen (ikäryhmäkohtainen) ja tämän jälkeen halutessasi joko liityt suoraan tai kokeilet harrastusta 2 viikkoa ilman liittymispakkoa.

Tytöt 2012 - ilmoittaudu TÄSTÄ

Tytöt 2013 - ilmoittaudu TÄSTÄ

Tytöt 2014-2015 ilmoittaudu TÄSTÄ

Pojat 2012 - ilmoittaudu TÄSTÄ

Pojat 2013 - ilmoittaudu TÄSTÄ

Pojat 2014 - ilmoittaudu TÄSTÄ

Pojat 2015-2016 ilmoittaudu TÄSTÄ

Uudet osallistujat vakuutetaan seuran toimesta sekä rekisteröidään Helsingin palloseura ry:n pelaajiksi.


Joukkueisiin liittyvissä asioissa kannattaa ottaa yhteys ikäluokan joukkueenjohtajaan. Eri ikäryhmien yhteystiedot löydät Joukkueet-valikosta.