LEIRIT

HPS-FUTISLEIRIT - ELOKUU 2018


Pojat ja Tytöt 2006–2010: ajankohta 6.-8.8.2018 klo 10-15

Paikkoina toimivat HPS-juniorikenttä, JYA Housing Areena sekä Pakilan yläasteen liikuntasali. Ruokailu tapahtuu myös tuttuun tapaan Pakilan yläasteen tiloissa. Leirien aamupäivissä painotetaan harjoittelua pelinomaisuuden kautta ja iltapäivissä on vapaamuotoisempaa pelaamista, kisailua ja hauskanpitoa.

Ohjaajina toimivat HPS:n henkilöstö vahvistettuna seuran vanhimmilla junioreilla. HPS-juniorikentällä on valvonta klo 9.00 lähtien. 

Hinta on 66€/pelaaja. Sisaralennus on 6€/per pelaaja. Hinta sisältää valmennuksen, vakuutuksen ja lounaan. 

Ilmoittautumisten takaraja on 1.8.2018, jonka jälkeen lähetetään laskut. Myös tämän jälkeen voi tiedustella mahdollisuutta ilmoittautua mukaan leirille. Ilmoittautuneille lähetetään erillinen infoviesti ke 1.8.

Ilmoittautumiset Jalkkis.NET-palvelun sisäisen ilmoittautumisen kautta. Jos et ole seuran jäsen, voit silti ilmoittautua mukaan lähettämällä ilmoittautumisen sähköpostilla anu.seppa@hps.fi

Ohjeet sisäiseen ilmoittautumiseen:

- Kirjaudu jalkkikseen ja valitse "Seuran sivut"-otsikon alta "Sisäinen ilmoittautuminen"
- Valitse pelaajan nimen kohdalta "Ilmoittaudu"
- Täytä pyydetyt tiedot ja paina "Jatka ilmoittautumista"
- Vahvista ilmoittautuminen painamalla "OK"

Ilmoittautumisesta ei tule erillistä vahvistusviestiä, vaan sen pitäisi ilmestyä näkyviin pelaajan jalkkis-profiiliin "Joukkueet/ryhmät, joissa mukana"-kohtaan. Ottakaa yhteyttä, jos näin ei tapahdu.

Tiedustelut:
anu.seppa@hps.fi, puh. 044-2705224 (klo 15-17)