LEIRIT

HPS-FUTISLEIRIT 2019

Leirit on suunnattu 2006-2011 syntyneille lapsille ja leiripäivät kestävät klo 10-15.

3.-7.6.19 (Stadi Cupin vuoksi tytöt voivat ilmoittautua ma-ke)
10.-14.6.19
5.-7.8.19 

Stadi Cupiin osallistuvat tytöt ilmoittautuvat joko yhdelle tai kahdelle viikolle ja laskusumma muokataan erikseen. Laittakaa ilmoittautumisen lisätietoihin merkintä: Stadi Cup, jos osallistutte vain kolmelle päivälle.

Paikkoina toimivat HPS-juniorikenttä, JYA Housing Areena ja Pakilan yläaste. Leirien aamupäivissä painotetaan harjoittelua pelinomaisuuden kautta ja iltapäivissä on vapaamuotoisempaa pelaamista, kisailua ja hauskanpitoa.

Ohjaajina toimivat HPS:n henkilöstö vahvistettuna seuran vanhimmilla junioreilla. HPS-juniorikentällä (Pakilantie 67) on valvonta klo 9.00 lähtien. 

Hinta on 110€/pelaaja (kesäkuu) ja 66€/pelaaja (elokuu). Mikäli leirille osallistuu sisaruksia, sisaralennus 5€/pelaaja. Hinta sisältää valmennuksen, vakuutuksen ja lounaan. Kahden viikon hinta on 200€/pelaaja. Osallistujille lähetetään infokirje n. viikkoa ennen leirin aloitusta.

Mikäli pelaajalla on erityisruokavalio tai ruoka-allergia, syötä se ilmoittautumisen lisätietoihin.

Ilmoittautumiset Jalkkis.NET-palvelun sisäisen ilmoittautumisen kautta. Jos et ole seuran jäsen, voit silti ilmoittautua mukaan lähettämällä ilmoittautumisen sähköpostilla.

Kesäkuun leireille ilmoittautumisten takaraja on 19.5.19, jonka jälkeen lähetetään laskut. Myös tämän jälkeen voi tiedustella mahdollisuutta ilmoittautua mukaan leirille.

Elokuun leirille takaraja ilmoittautumiselle on 1.8.19

Ilmoittautumisen jälkeen pelaajan jalkkis-profiiliin pitäisi ilmestyä "Joukkueet/ryhmät, joissa mukana"-kohtaan teksti "HPS-FUTISLEIRIT 2019". Ottakaa yhteyttä, jos näin ei käy.

Ohjeet sisäiseen ilmoittautumiseen:

- valitse "Seuran sivut"-otsikon alta "Sisäinen ilmoittautuminen"
- Valitse pelaajan nimen kohdalta "Ilmoittaudu"
- Täytä pyydetyt tiedot ja paina "Jatka ilmoittautumista"
- Vahvista ilmoittautuminen painamalla "OK"

Tiedustelut: kesäkuun leirit (pasi.paakki@hps.fi), elokuun leiri (anu.seppa@hps.fi)