PERHEFUTIS

HPS jatkaa suosittua lapsi- vanhempi toimintaa, jossa perheet pääsevät yhdessä kokemaan liikunnan ja palloilun riemua kokeneen ohjaajan johdolla.

HPS-PERHEFUTIS

Tutustumme pallon kanssa leikittelyn, kuljettamisen sekä potkaisemisen lisäksi ryhmässä toimimiseen erilaisten liikunnallisten leikkien sekä ratamuotoisen harjoittelun kautta. Ohjaajana toimii monipuolinen liikunta-alan osaaja Lotta Peitsi, joka ohjasi ryhmiä jo edellisellä kaudella. Lotta on ammatiltaan liikuntaneuvoja ja ohjannut liikuntaa lapsista aikuisiin sekä futiskouluista aina perhetreeniin.

Toimintajaksot:

Syksy 21.9. -21.12.2019 (12krt) hinta 130€
Kevät 11.1. – 18.4.2020 (12krt) hinta 130€

Paikka: Pakilan yläaste (Pakilantie 67)
Aika: Lauantaisin klo 10.00 - 10.50 ja 11.00 - 11.50

Mukaan voivat osallistua vuosina 2015–2016 syntyneet pojat ja tytöt. Vuonna 2014 syntyneiden lasten paikkoja voi myös tiedustella, mikäli lapsi ei vielä ole valmis toimimaan yksin muissa toimintaryhmissä.Toimintaa voit kokeilla kaksi kertaa maksutta. Sisaralennus 5€/osallistuja.

Harjoituksiin tarvitset mukaasi t-paidan, shortsit, juomapullon ja sisälenkkarit tai sisätossut.
Lapsia tai vanhempia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

La  19.10/2.11./18.1./22.2./11.4. ei ole harjoitusvuoroja.

Tiedustelut: Pasi Paakki, pasi.paakki@hps.fi  p.040-8295805 (klo 10-16)

Mitä perhefutiksessa tehdään?

HPS:n perhefutiksessa lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa jalkapallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja. Samalla lapset oppivat tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. Vanhempia voi olla mukana lapsen tai lapsien kanssa yksi tai useampia eli toiminta onnistuu aiempien kokemusten perusteella esimerkiksi myös kombolla yksi aikuinen ja kaksi lasta.

Lapsen kiinnostuksen mukaan löytyy liikettä ja oppimista

Perhefutiksessa tapahtuma on suunniteltu niin, että kaikilla on koko ajan liikettä. Yksi isoimpia hyötyjä vanhempien näkökulmasta on yhdessä tekeminen. Lapsi nauttii siitä, että voi näyttää osaamistaan ja oppimistaan vanhemmalle, ja samalla aikuinen saa liikuntaa haluamallaan rasitustasolla. Kevyimmillään riittää lapsen mukana kävely, ja rankimmillaan saa kunnon hien pelien ja leikkien tiimellyksessä.

Tutustumme pallon kanssa leikittelyn, kuljettamisen sekä potkaisemisen lisäksi ryhmässä toimimiseen erilaisten leikkien sekä ratamuotoisen harjoittelun kautta. Kokeilemme myös jalkapallon perustaitoja sitä mukaa, kun ne varsinkin ryhmän vanhimpia lapsia alkavat kiinnostamaan.

Käytössämme ovat erilaiset ja kokoiset pallot aina oikeasta jalkapallosta pehmopalloihin.

Kenelle toiminta on tarkoitettu?

Perhefutisryhmät on tarkoitettu lähtökohtaisesti 3-4-vuotiaille (2015-2016 synt.) tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen. Voit tulla mukaan yhden tai useamman lapsesi kanssa samanaikaisesti.

TERVETULOA MUKAAN!

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake: