Nuorten maajoukkueen pelaaja Aada Nurmi siirtyy HPS:aan

25.11.2021

Aada Nurmi on tällä viikolla ollut U19-maajoukkueen matkassa.

Aada Nurmi, 18, on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta HPS:n kanssa. Nurmi siirtyy HPS:aan HFA Märskyn akatemiajoukkueesta.

Eurasta lähtöisin oleva EuPa:n kasvatti on ollut tuttu näky nuorten maajoukkueissa ja tulevana viikonloppuna hän on U19-maajoukkueen kokoonpanossa Viroa vastaan.

Keskikentällä viihtyvä Nurmi on osoittanut lahjakkuuttaan nuorten tasolla, mutta aikuisten tasolla hän ei ole vielä mitannut osaamistaan. Tulevana kaudella hän tavoittelee debyyttiään Kansallisessa liigassa. 

- Tavoitteena ensimmäisellä kaudellani liigassa olisi tehdä liigadebyytti, päästä mukaan liigan tempoon ja auttaa omalla tekemiselläni joukkuetta menestymään, Nurmi sanoo.

Nurmi kertoo tuovansa joukkueeseen taistelutahtoa ja vaarallisuutta pallon kanssa. Hän on ehtinyt tutustua joukkueen toimintaan hieman jo aiemmin, joten täysin askel tuntemattomaan uusi ympäristö ei hänelle ole.

- Tiesin Marin (Savolainen) ennestään valmentajana ja tiesin, että hän vaatii paljon pelaajilta. Asun lähellä kotikenttää, joten treeniympäristö on tullut tutuksi. Olen päässyt sitä kautta seuraamaan myös joukkueen ja koko seuran toimintaa, joista on on huokunut yhteisöllisyys ja halu kehittää pelaajia. Odotan innolla, että pääsen mukaan joukkueen ja seuran toimintaan! Nurmi iloitsee.


HPS:n kausikortit ovat tarjouksessa vuoden loppuun saakka. Osta omasi Tiketistä!

Naisten edustusjoukkueen sopimuspelaajat kaudelle 2022

Maalivahdit
Jessica Kiviaho
Emilia Tuomela
Rebekka Mäkelä

Puolustajat
Helmi Vapola
Ella Pesonen

Keskikenttä
Aino Lehtinen
Helmi Halomo
Aada Nurmi

Hyökkääjät
Ella Andberg
Piipa Kämppi