Henni Rinkinen ja HPS sopimukseen kaudesta 2023

11.11.2022

HPS on tehnyt sopimuksen Henni Rinkisen kanssa kaudesta 2023.

Henni Rinkinen, 23, siirtyy HPS:aan kaudeksi 2023. Rinkinen saapuu JyPK:sta, jota hän edusti edelliset kolme kautta. Jalkapallokasvatuksensa hän on aiemmin saanut Joensuussa FC Hertassa.

Wingbackin roolissa viihtyvä Rinkinen on kuulunut JyPK:n avauksen vakiokasvoihin. Edellisen iigastinttinsä aikana Jyväskylässä hän ehti kerryttää 39 liigaottelua ja niissä neljä maalia. 

Rinkinen ehti jo loppukaudesta harjoitella HPS:n mukana. Hän kuvailee vastaanottoa lämpimäksi, ja syksyn aikana pelaaja ja joukkue pääsivät yhteisymmärrykseen ensi kauden sopimuksesta.

- Pääsin viime kauden lopulla treenaamaan Hopsin mukaan, ja minut otettiin tosi hyvin vastaan. Positiivinen ilmapiiri ja ja tavotteellinen arki yhteisten tavotteiden saavuttamiseksi olivat juttuja, joiden takia kiinnostus pelata täällä tulevalla kaudella kasvoi, Rinkinen kertoo.

Kauden päättymisen jälkeen joukkue on viettänyt lyhyttä lomaa, mutta Rinkinen liittyy toden teolla mukaan preseasonin jälleen käynnistyessä. Uusi kausi ja paluu liigakentille on jo innostavana ajatuksena nuoren laiturin mielessä.

- Odotan innolla, että treenit alkavat ja pääsen tutustumaan paremmin koko joukkueeseen ja sen ympärillä toimiviin ihmisiin. Odotan, että pääsen haastamaan itseäni taas eri tavalla ja antamaan kaiken kentällä, Rinkinen sanoo.

Tervetuloa Hopsiin Henni!


Naisten edustusjoukkueen sopimuspelaajat kaudelle 2023

Maalivahdit
Emilia Tuomela
Iina Rautiainen

Puolustajat
Ella Pesonen
Helmi Vapola
Julia Haikonen
Aura Nyholm
Eerika Hämäläinen

Keskikenttäpelaajat
Aada Nurmi
Hanna Onufriew
Elisa Lemettinen
Aino Lehtinen
Helmi Halomo
Neela Antikainen
Henni Rinkinen

Hyökkääjät
Oona Jääskeläinen
Piipa Kämppi