Loviisa Helminen ja HPS sopimukseen

22.12.2023

Helsingin Palloseura on tehnyt maalivahti Loviisa Helmisen, 21, kanssa sopimuksen kaudesta 2024. Helminen saapuu Hopsiin Ilveksestä.

Säkylästä lähtöisin oleva Helminen sai jalkapallo-oppinsa Euran Pallossa ennen kuin hän siirtyi Ilveksen BSM-joukkueeseen vuonna 2019. Edellisen kahden kauden ajaksi hän palasi Satakuntaan ja Raumalle hänen pelatessa lainasopimuksella Pallo-Iiroissa Ykkösessä. 

Päättyneellä kaudella Helminen torjui suurimmassa osassa Pallo-Iirojen otteluista. 16 ottelussa hän koppasi kuusi nollapeliä kauden päätteeksi seitsemänneksi sijoittuneessa joukkueessa.

Helminen palaa tulevalla kaudella liigaympäristöön HPS:n riveissä. Ahkerasti ja äänekkäästi peliä ohjaava nuori veskari täydentää maalivahtikolmikkoa Iina Rautiaisen ja Sonja Fermin kanssa.

- Odotan, että pystymme taas parantamaan peliä tulevalle kaudelle, ja opimme pelaamaan joukkueella, jossa on paljon uusia pelaajia. Itse toivon sopeutuvani uuteen seuraan ja joukkueeseen, ja odotankin pääseväni tutustumaan lisää uuteen jengiin, Helminen sanoo.

Siirtoon vaikutti osaltaan myös Helsingissä alkavat opinnot. Alku uudessa pääkaupungissa ja Hopsissa on alkanut Helmisen mukaan sujuvasti.

- Muutin Tampereelta Helsinkiin opiskelemaan, ja sen myötä piti vaihtaa seuraa. Olin kuullut paljon hyvää Hopsista, ja olenkin viihtynyt täällä tähän asti tosi hyvin. Tulevalla kaudella toivon tuovani mukanani joukkueeseen vielä lisää positiivisuutta ja hyvää fiilistä!

Kausikortit tarjoushintaan 65 euroa 31.12.2023 asti! Klikkaa kuvaa ja siirry kausariostoksille. Kausikortit myy Tiketti.