Olivia Kåhre siirtyy HPS:ään

12.1.2024

Helsingin Palloseura on tehnyt Olivia Kåhren, 24, kanssa sopimuksen kaudesta 2024. Kåhre saapuu Hopsiin PK-35:stä.

Pihlajamäessä jalkapallon parissa kuusivuotiaana aloittanut Kåhre on edustanut koko pelaajauransa ajan ainoastaan PK-35:tä. Debyytti edustusjoukkueessa tapahtui 2018, ja siitä lähtien hän on kuulunut Pihliksen punamustien profiilipelaajiin.

Kåhre oli mukana nostamassa PK-35:tä Kansalliseen liigaan kaudeksi 2020. Tuon jälkeen hänelle on kertynyt liigaotteluita 65, joissa hän on tehnyt 10 maalia. Maalimäärä on kunnioitettava, sillä ensisijaisesti Kåhre on täyttänyt laitapuolustajan paikkaa. Hanakasti nouseva pakki on ajoittain pelannut myös laitalinkkinä.

Lähes parikymmentä vuotta kestäneen stintin jälkeen Kåhre siirtyy nyt Kehä ykköstä lännemmäs Pakilaan. Uusi ympäristö uusine haasteineen motivoi laatunsa liigakentillä jo osoittanutta laituria.

- Olen tosi innoissani ja iloinen siirtymisestä HPS:ään! Vaihto uuteen ympäristöön ja uusiin haasteisiin tuntuu hyvältä tässä kohtaa omaa pelaajauraa. Joukkue on tavoitteellinen, vahva ja motivoitunut. Ilmapiiri on myös tosi positiivinen ja kannustava. Uskon näiden ominaisuuksien kehittävän sekä itseäni pelaajana että koko joukkuetta tulevalla kaudella, Kåhre sanoo.

Viime kautta varjosti loukkaantuminen, joka piti Kåhren sivussa pelikentiltä liki koko kauden ajan. Edellinen ottelu hänellä on viime huhtikuulta, minkä jälkeen hän on keskittynyt kuntoutukseen. Kåhre kuitenkin odottaa pääsevänsä täyteen pelikuntoon lähitulevaisuudessa.

- Kuntoudun parhaillaan loukkaantumisesta, mutta toivon pääseväni joukkueen mukaan tositoimiin niin pian kuin mahdollista. Pyrin tuomaan monipuolisuutta ja juoksuvoimaa sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan, ja haluan osaltani luoda hyvää henkeä joukkueeseen!

Tervetuloa Hopsiin, Olivia!

Kausikortit 95 € Siirry kausariostoksille kuvaa klikkaamalla.