HPS/Jägers rullaa kentällä voitosta voittoon – nyt medianäkyvyyttäkin nostettu

12.5.2017

6-divisioonan sarjakärjen peli on mukavasti raiteillaan ja ylempi sarja jo tuikkii pelaajien silmäkulmissa. Nyt oli aika päivittää myös tilanne seuran sivuilla, jotta pääsette välillisesti nauttimaan pelistämme, joka yhdistää parhaat palat Kloppin vauhdikkaasta gegenpressingistä sekä Guardiolan aikaisen Barcelonan tikitakasta.

HPS/Jägers on valloittanut katsojien sydämiä alasarjoissa jo useiden vuosien ajan menestyksen vahvasti aaltoillessa. Nyt on käynnissä uusi tuleminen, kun joukkueen listoilla on yli 30 pelaajaa ja kokoonpano on yhdistelmä nuoria jalkoja ja kokeneita päitä. Jo viime kaudella joukkue tippui nousukarsinnoista ainoastaan maalieron perusteella ja tämä kausi on alkanut kolmella voitolla, joissa kaikissa olemme olleet selkeästi vahvempi joukkue. Maaliero 15-2 kertoo olennaisen.

Tällä kaudella on alkanut myös otteluraporttien kirjoittaminen – vuoro kiertää eli useita erilaisia mutta yhtä timanttisia tyylejä kertoa otteluiden kohokohdista on nyt mahdollista lukea uusituilta joukkuesivuilta http://www.hps.fi/joukkueet/aikuiset/jagers/ , joille on päivitetty myös uusi joukkuekuva ja pelaajalista ja johon tulee automaattisesti myös ottelutulokset sekä sarjataulukko.

Seuraa Jägersien matkaa ylemmille sarjatasoille ja tule nauttimaan otteluista, joissa aina sattuu ja tapahtuu – tarjolla mitä vain akrobaattisista osumista spontaaniin kaatuiluun!