Seuran uudet työntekijät

18.11.2019

Seuran uudet työntekijät esittäytyvät.

Seurassa on aloittanut kaksi uutta työntekijää. Lokakuussa työskentelyn aloitti Toni Anttila ja marraskuussa Ella Andberg. Molemmat ovat olleet jo pitkään mukana HPS:ssä. Ella aloitti työskentelyn seurasihteerinä ja Toni valmentajana.

Ella on kuulunut naisten edustusjoukkueen pelaajistoon jo useita vuosia. Hän on varmasti monelle entuudestaan tuttu henkilö, sillä hän on voittanut Östikan kannun vuonna  2017 sekä palkittu Naisten Ykkösen maalikuningattarena kausina 2017 ja 2018.

"Olen Ella Andberg, 25, ja minulla alkaa naisten edustusjoukkueessa nyt kuudes vuosi. Aloitin marraskuussa HPS:ssä myös työntekijänä, kun minusta tuli seurasihteeri. Vastuualueellani on esimerkiksi rahastonhoito, seuran laskutus, kenttävaraukset, lisenssit ja muut monipuoliset sihteerin tehtävät. Olen hyvin tyytyväinen päästessäni työskentelemään seuralle, johon minulla on jo tunneside ja saan tehdä työtä, jolla on merkitystä"

Toni on toiminut naisten edustusjoukkueen valmennuksessa jo monta kautta ja viime kaudella hän toimi ensimmäistä kauttaan joukkueen päävalmentajana. 

"Olen Toni Anttila ja aloitin lokakuussa työt kokopäiväisenä valmentajana HPS:ssä. Toimin sekä tyttö- että poikapuolen joukkueissa. Tällä hetkellä olen vastuuvalmentajana naisten edustusjoukkueessa, tytöt U10/U11 sekä pojat U7 joukkueissa. Lisäksi olen myös valmentajana tulevalla kaudella pojat U13 joukkueessa. Valmennan myös seuran yksilövalmennusta tyttöpuolella. Seura on tuttu minulle ja kuulunut isona osana elämääni jo useamman vuoden, joten olen iloinen päästessäni työskentelemään seuran tavoitteiden eteen"