T16/17/18

MEIDÄN JOUKKUE

Olemme HPS:n nuorin tyttöjoukkue. Meillä harjoittelee tällä hetkellä 47 iloista pelaajaa. Pelaajamme ovat 2016, 2017 ja 2018 syntyneitä. Toivotamme kaikki näiden ikäluokkien tytöt tervetulleiksi mukaan loistavan harrastuksen pariin!


HARJOITUSVUOROT

Talvikaudella treenaamme näin aina huhtikuun loppupuolelle asti:

tiistai klo 18:00-19:00 HPS Halli (Pilkekuja 10)

sunnuntai klo 15:00-16:00 HPS Halli (Pilkekuja 10)


ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ


TREENIT JA VALMENNUS

Treenaamme pilke silmäkulmassa hauskaa pitäen ja jalkapallon perustaitoja opetellen. 

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Mila Möykky. Milalla on apunaan kymmenen aktiivisen vanhempivalmentajan porukka. Kaikki valmentajamme saavat valmentajakoulutusta seuran tarjoamana.

Tammikuussa 2024 joukkueellamme alkaa maalivahtiharjoittelu seuran maalivahtivalmentaja Daniel Ivanovin johdolla.


PELIT

Pelaamme harjoitusotteluita oikein mielellämme! Meiltä löytyy peliryhmät 2017-18 peleihin sekä 2016 syntyneissä enemmän ja vähemmän pelanneiden peleihin. 

Käymme myös sopivissa turnauksissa useita kertoja vuodessa. Kesäkaudella 2023 osallistuimme Stadi cupiin, Helsinki cupiin ja useisiin lähialueiden pienempiin turnauksiin.

Talvikaudella 2023-24 ohjelmassa on viime vuoden tapaan Espoon talvisarja ja itsejärjestetyt miniturnaukset HPS hallissa.

Kesäkaudella 2024 osallistumme Stadi cupiin, Helsinki cupiin ja muutamiin muihin turnauksiin. Kesäkausi tuo tullessaan myos Palloliiton piirisarjan, jonne lähdemme usealla peliryhmällä mukaan.


MAKSUT

Joukkueen kuukausittainen toimintamaksu on 50 eur/kk/pelaaja sisältäen valmennuksen ja harjoitusvuorot. Toiminnassa on mahdollista olla mukana myös kerran viikossa 35 eur/kk-maksulla. 

Seuran jäsenmaksu on 185 eur. Alle kouluikäiset saavat maksaa sen kahdessa osassa: alkuvuodesta 95 eur ja heinäkuussa 90 eur. Seuran puolivuotisjäsenmaksu on 92,50 eur. Jäsenyyteen sisältyy HPS-mobiilijäsenkortti pelaajalle ja vanhemmalle, kts. edut TÄSTÄ

Seura laskuttaa olosuhdemaksun uusilta jäseniltä. Maksu on 100 eur ja se laskutetaan kahdessa erässä.

Vakuutus on jalkapalloharrastuksessa pakollinen. Oma vakuutus käy hyvin. Joukkueen kautta myös on mahdollista hankkia edullinen Fennian vakuutus (10 eur/vuosi).

Joukkuetoiminnassa on kahden viikon ilmainen kokeiluaika. Jos pelaaja jatkaa, niin kokeiluaika myös laskutetaan. Sovi kokeilujakson aloituspäivä joukkueenjohtajan kanssa.


HARJOITUSVARUSTEET

Reipas mieli :)

Oma pallo (koko 3)

Säärisuojat (vakuutus edellyttää säärisuojien käyttöä)

Juomapullo

Lämpötilan mukainen vaatetus

Jalkapallokengät tai lenkkarit

Lisäksi seuran peliasu niille pelaajille, jotka haluavat osallistua peleihin. Peliasun voi tilata joukkueen varustevastaavan avustuksella.


ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ


TIEDUSTELUT

Joukkueenjohtaja: Jenni Vaalas, jenni.vaalas(at)gmail.com, 0401567118

Vastuuvalmentaja: Mila Möykky, mila.moykky(at)hps.fi


Tervetuloa seuraamaan meitä instagramissa: https://www.instagram.com/hps_t16_17_18/