P15

HPS P15 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) P15 joukkue on perustettu huhtikuussa 2021 ja on tarkoitettu vuonna 2015 syntyneille jalkapallosta innostuneille pojille. Upeasti kasvavassa joukkueessa on mukana tällä hetkellä 70 pelaajaa.

Tarjoamme jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella.  Seuran linjan mukaisesti meilläkin voi harrastaa vasta-alkajasta aina Suomen kilpailullisen kärjen tasolle saakka. Harjoittelumme nojaa selkeisiin lapsen kehitysvaiheen mukaisiin harjoitteisiin. Ammattivalmentajien ohella, valmennuksessa toimii koulutettu ja aktiivinen vapaaehtoisvalmentajatiimi. Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n poikien valmennuspäällikkö Joni Knuutinen, ja hänen apunaan iso joukko osaavia ja aktiivisia  valmentajia.

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.


TREENIVUOROT

Treenit pidetään kesäkaudella (ma 29.4. - 13.10.2024) seuraavasti:

 • Keskiviikkoisin treenit klo 17:45-19:00, JYA Housing Areena (Pakilantie 86a)
 • Sunnuntaisin treenit kahdessa treeniryhmässä
  • klo 16:45 - 18:00 (kilparyhmä), JYA Housing Areena (Pakilantie 86a)
  • klo 17:45 - 19:00 (haaste, harraste, uudet pelaajat), JYA Housing Areena (Pakilantie 86a)

UUDET PELAAJAT

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan (Matti Harvala 040-7725484, matti.harvala (a) gmail.com).

Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan sitoutumatta ja päättää sen jälkeen jatkosta. Pelaajan jatkaessa kahden viikon kokeilujakson jälkeen häneltä veloitetaan myös ensimmäisen kahden viikon osuus.

Ensimmäisiin treeneihin tarvitset mukaan seuraavat:

 • Reipas mieli :) 
 • Oma Pallo (nro 3) 
 • Säärisuojat (Vakuutus edellyttää säärisuojien käyttöä)
 • Juomapullo
 • Lämpötilan mukainen vaatetus
 • Jalkapallokengät tai lenkkarit 

KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksu sisältää kahdet joukkuetreenit viikossa loistavissa olosuhteissa (tekonurmikentät ja talvella halli), runsaan pelitoiminnan sekä ammattimaisen valmennuksen. Kuukausittainen toimintamaksu on tällä hetkellä 50 euroa. Lisäksi esim. varustehankinnoista koituvia kustannuksia (treeni- ja pelivaatteet).

Seura veloittaa pelaajilta HPS:n jäsenmaksun 185 e/vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista) ja HPS:n olosuhdemaksun 100 € kahdessa erässä (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi). Lisätietoja seuran maksuista: https://www.hps.fi/toiminta/jasenasiat/jasenmaksu/

Vakuutus on pakollinen. Jos omaa vakuutusta ei ole niin vaihtoehtoina on esim. Palloliiton vakuutus tai seuran virallisen yhteistyökumppanin  tarjoama vakuutus:  https://www.hps.fi/toiminta/jasenasiat/vakuutukset/

Lisätiedot joukkueenjohtajan kautta näiden hankkimiseksi.


YHTEYSTIEDOT

Joukkueenjohtaja:
Matti Harvala 
Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla tai whatsappilla. 
040-7725484
matti.harvala (a) gmail.com

Vastuuvalmentaja:
Joni Knuutinen
joni.knuutinen (a) hps.fi

Pelivastaavat:
Ville Lämsä
ville.s.lamsa (a) gmail.com
Anniina Siponen
anniina.siponen (a) kolumbus.fi

Varustevastaava:
Anniina Siponen
anniina.siponen (a) kolumbus.fi

Rahastovastaava: 
Hannele Anttonen
hannele.anttonen (a) hotmail.com