T14

Harjoittelu meidän jengissä

Joukkueemme joukkueharjoitukset ovat torstaisin klo 17.40-19.00  ja sunnuntaisin klo 17.40-19.00 HPS:n kuplahallissa (Pakilantie 67, NMKY:n talon takana).

Joukkueellamme on kaksi palkattua valmentajaa, Oona Jääskeläinen ja Maria Olin-Bolin, joita avustaa kuusi vanhempivalmentaa. Oona on futista seuraaville tuttu pelaaja HPS:n edusjoukkueesta. Kaudella 2023 Oona oli HPS:n sisäisen maalipörssin ykkönen ja koko Kansallisen liigan seitsemännäksi paras maalintekijä kymmenellä pääsarjaosumallaan. Marialla puolestaan on pitkä valmennuskokemus tyttöfutiksen 5v5-maailmasta aina 11v11-peleihin asti. Kaikki vanhempivalmentajamme ovat Palloliiton kouluttamia, pisimmillään Uefa-C:hen asti.

Halukkaille pelaajillemme tarjoamme seuramme liigajoukkueen maalivahtivalmentajan vetämää maalivahtivalmennusta 1 krt/vko. Lisäksi talvikaudella on tarjolla taito- tai kilpavalmennusta 1 krt/vko. Maalivahtivalmennus sisältyy joukkueen kuukausimaksuun, kilpa- ja taitovalmennus ovat erillislaskutettavia.

Edistyneimpien pelaajimme osalta teemme tiivistä yhteistyötä HPS T12-13-joukkueen kanssa.

Pelaaminen meidän jengissä

Pelaajan jalkapalloilullisesta taustasta riippumatta pystymme tarjoamaan jokaiselle pelaajalle mukavan, innostavan ja juuri hänen taito- ja ambitiotasoonsa sopivan toimintaympäristön sekä runsaasti pelejä juuri hänen tasollaan. 

Talvi 2023-2024 

Osallistumme Talviliigoihin kolmella peliryhmällä kaikilla kolmella eri tasolla (kilpa, haaste ja harraste).

Jalkapallon lisäksi pelaamme futsalia kolmella peliryhmällä. Yksi peliryhmämme pelaa Palloliiton eteläisen alueen T11-sarjaa (vuotta vanhemmat) ja kummassakin oman T10-ikäluokan sarjatasolla meillä on yksi joukkue.

Syksy 2023

Syyskaudella 2023 osallistuimme Palloliiton eteläisen alueen T9-sarjan tasoille 1, 2 ja 3 ja poikien P9-sarjan tasolle 3. 

Turnaukset 2023 

Pääturnauksemme olivat Stadi Cup, Helsinki Cup ja Jyväskylän Hippo-turnaus. Lisäksi osallistuimme myös pienempiin turnauksiin ja järjestimme toukokuussa oman turnauksen.

Kustannukset

Joukkueemme kuukausittainen toimintamaksu on 50 €/kk/pelaaja sisältäen valmennuksen, harjoitusvuorot, Palloliiton sarjapelit ja pääkaupunkiseudulla pelattavat turnaukset. Joukkueemme toiminnassa on mahdollista olla mukana myös kerran viikossa 35 €/kk -maksulla.

Joukkuetoiminnassa on kahden viikon ilmainen kokeiluaika.

Seuran jäsenmaksu on 185,00 €. Seuran puolivuotisjäsenmaksu on 92,50 €. Jäsenyyteen sisältyy HPS-mobiilijäsenkortti pelaajalle ja vanhemmalle, kts. edut TÄSTÄ. Uusilta pelaajilta laskutetaan myös olosuhdemaksu kertaluonteisesti (100 € vuonna 2023).

Miten mukaan?

Otamme uusia pelaajia mukaan joukkueemme toimintaan ympäri vuoden kaikilla tasoilla. ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ (laitathan ilmoittautumisen jälkeen teksti- tai WhatsApp-viestin joukkueenjohtajalle).

Kilpailullisuutta ja pelejä korkeimmilla sarjatasoilla haluaville pelaajille järjestämme try out -treenejä muutaman kerran vuodessa.

Sosiaalinen media

Löytää Instagramista täältä: https://www.instagram.com/hps_t14/

Harjoitusvarusteet

  • Oma pallo (koko 4)
  • Juomapullo
  • Lämpötilan mukainen vaatetus
  • Jalkapallokengät (lenkkarit riittävät tutustumiskerroilla)
  • Säärisuojat

Tiedustelut

Joukkueenjohtaja: Markus Pettinen
markus.pettinen(at)outlook.com p. 0400545503

Pelivastaava (harkkapelit yms.)
Satu Tervonen, satu.tervonen(at)outlook.com, 0503033933


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Vanha kaveritreenivideo alkuvuodelta 2022.