T14

Harjoittelu meidän jengissä

Joukkueemme joukkueharjoitukset ovat torstaisin klo 17.30–19.15  ja sunnuntaisin klo 17.30–19.15 HPS:n kuplahallissa (Pakilantie 67, NMKY:n talon takana).

Joukkueemme vastuuvalmentajana toimii Miika Saloranta (Uefa B). Miikaa valmennuksessa avustaa kahdeksan vanhempivalmentaa sekä Oona Jääskeläinen. Kaikki vanhempivalmentajamme ovat Palloliiton kouluttamia, pisimmillään Uefa B:hen asti. U23-maajoukkueestakin tuttu Oona oli kaudella 2023 HPS:n sisäisen maalipörssin ykkönen ja koko Kansallisen liigan seitsemännäksi paras maalintekijä kymmenellä pääsarjaosumallaan.

Joukkuetreenien lisäksi pelaajille on tarjolla taito- tai kilpavalmennusta 1 krt/vko. Kilpavalmennuksesta vastaa mm. naisten  liigajoukkueen valmennuksessa vaikuttava Toni Anttila ja taitovalmennuksesta vastaa seuravalmentaja Mila Möykky. Lisäksi pelaajillemme on tarjoalla seuramme liigajoukkueen maalivahtivalmentaja Daniel Ivanovin vetämää maalivahtivalmennusta 1 krt/vko. Maalivahtivalmennus sisältyy joukkueen kuukausimaksuun, kilpa- ja taitovalmennus ovat erillislaskutettavia.

Edistyneimpien pelaajimme osalta teemme tiivistä yhteistyötä HPS T12–13 -joukkueen kanssa.

Pelaaminen meidän jengissä

Pelaajan jalkapalloilullisesta taustasta riippumatta pystymme tarjoamaan jokaiselle pelaajalle mukavan, innostavan ja juuri hänen taito- ja ambitiotasoonsa sopivan toimintaympäristön sekä runsaasti pelejä juuri hänen tasollaan. 

Kevät 2024

Osallistumme kolmella peliryhmällä eteläisen alueen sarjan tasoille 1, 2 & 4. Myös pelien osalta teemme ikäluokkayhteistyötä T12-13-joukkueen kanssa.

Turnaukset 2024 

Pääturnauksemme ovat Stadi Cup, Helsinki Cup ja Jyväskylässä pelattava Hippo-turnaus. Kärkiryhmämme osallistuu lisäksi elokuussa Eerikkilässä pelattavaan Helmariliigaan. Järjestämme toukokuussa oman turnauksen, josta voi lukea lisää täältä: https://www.hps.fi/turnaukset/t2014/

Talvi 2023–2024 

Osallistuimme Talviliigaan kolmella peliryhmällä kaikilla kolmella eri tasolla (kilpa, haaste ja harraste).

Jalkapallon lisäksi pelasimme futsalia kolmella peliryhmällä. Yksi peliryhmämme pelasi Palloliiton eteläisen alueen T11-sarjaa (vuotta vanhemmat) ja kummassakin oman T10-ikäluokan sarjatasolla meillä oli yksi joukkue.

Syksy 2023

Syyskaudella 2023 osallistuimme Palloliiton eteläisen alueen T9-sarjan kolmelle korkeimmalle sarjatasolle ja poikien P9-sarjan tasolle 3. 

Kustannukset

Joukkueemme kuukausittainen toimintamaksu on 50 €/kk/pelaaja sisältäen valmennuksen, harjoitusvuorot, ottelut ja pääkaupunkiseudulla pelattavat turnaukset. Joukkueemme toiminnassa on mahdollista olla mukana myös kerran viikossa 35 €/kk -maksulla.

Joukkuetoiminnassa on kahden viikon ilmainen kokeiluaika.

Seuran jäsenmaksu on 185,00 €. Seuran puolivuotisjäsenmaksu on 92,50 €. Jäsenyyteen sisältyy HPS-mobiilijäsenkortti pelaajalle ja vanhemmalle, kts. edut TÄSTÄ. Uusilta pelaajilta laskutetaan myös kertaluonteinen olosuhdemaksu (100 € vuonna 2024).

Miten mukaan?

Otamme uusia pelaajia mukaan joukkueemme toimintaan ympäri vuoden kaikilla tasoilla. Otathan yhteyttä joukueenjohtajaan ennen lapsesi ensimmäistä kokeilukertaa.

Kilpailullisuutta ja pelejä korkeimmilla sarjatasoilla haluaville pelaajille järjestämme try out -treenejä muutaman kerran vuodessa.

Sosiaalinen media

Löytää Instagramista täältä: https://www.instagram.com/hps_t14/

Harjoitusvarusteet

  • Oma pallo (koko 4)
  • Juomapullo
  • Lämpötilan mukainen vaatetus
  • Jalkapallokengät (lenkkarit riittävät tutustumiskerroilla)
  • Säärisuojat

Tiedustelut

Joukkueenjohtaja: Markus Pettinen
markus.pettinen(at)outlook.com p. 0400545503

Pelivastaava (harkkapelit yms.)
Satu Tervonen, satu.tervonen(at)outlook.com, 0503033933


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Vanha kaveritreenivideo alkuvuodelta 2022.