P12

Yleistä joukkueesta

Helsingin Palloseuran (HPS) P12 joukkue on elokuussa 2018 perustettu joukkue. Joukkueessamme pelaa tällä hetkellä 68 vuonna 2012 syntynyttä poikaa, joista osa on pelannut jo vuosia kilpailullisesti kun taas osa on vasta aloittanut harrastuksen. Pyrimme tarjoamaan jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata kilpailullisesti ja tavoitteellisesti laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien, liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 

Valmennus - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii HPS:n valmentaja Miika Saloranta ja hänen apunaan HPS:n valmentaja Aapo Lehtonen sekä joukko osaavia ja aktiivisia apuvalmentajia pelaajien vanhempien parista. Maalivahvivalmennuksesta vastaa seuran maalivahtivalmentaja Daniel Ivanov.

Valmennuksen kulmakivet ovat suunnitelmallisuus ja hauskuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ja sopivan pieniin treeniryhmiin sekä tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. Jokainen harjoitus sisältää yleistaitavuutta, pallonkäsittelyä ja pelikäsitystä kehittävän osion.

Treenivuorot - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa.

Treenit pidetään talvikaudella 2023 -2024 seuraavasti:

Maanantaisin HPS hallissa (Pilkekuja 10, 00660 Hki)

  • treeniryhmä vihreät klo 17.30-19.15
  • treeniryhmä valkoiset klo 18.30-20.15

Keskiviikkoisin JYA Housing Areenalla (Pakilantie 86 a, 00670 Hki)

  • treeniryhmä valkoiset klo 17.30-19.15
  • treeniryhmä vihreät klo 18.30-20.15

Joukkue tarjoaa myös erillistä maalivahtivalmennusta siihen erikseen ilmoittautuneille.

Seura tarjoaa lisäharjoitteena erillistä kilpavalmennusta perjantaisin klo 16.15-18.00 HPS hallissa ja taitovalmennusta perjantaisin klo 14.45-16.00 HPS hallissa. Kilpavalmennukseen valituille on tarjolla myös yksilövalmennusta torstaisin.

Talvikauden treeniaikataulut ovat voimassa 9.10.2023-28.4.2024. Kesäkauden treeniaikataulut vahvistuvat keväällä. 

Pelaamme kesäkaudella Palloliiton sarjoissa viidellä eri tasolla (kilpatasolta harrasteeseen) ja osallistumme Helsinki Cupiin sekä moniin muihin turnauksiin ja treenipeleihin kauden aikana.  Talvella pelaamme Talviliigassa kaikilla tasoilla.

Mukaan joukkueeseen

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen haluatko liittyä joukkueeseen ja seuraan.

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo (koko 4), juomapullo, säärisuojat, lämpötilan mukainen vaatetus (seuramalliston treeniasu on väriltään musta) ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole alussa välttämättömät).

Uudet pelaajat voivat tutustumisjakson jälkeen rekisteröityä ja liittyä mukaan joukkueeseen lähettämällä viestin joukkueenjohtajalle, joka lisää pelaajan myClubiin.

Kustannukset

Joukkueen toimintamaksu on tällä hetkellä kilpapeliryhmien pelaajilla 63 €/kk ja haaste- ja harrasteryhmien pelaajilla 57 €/kk. Toimintamaksu sisältää kaksi treenivuoroa viikossa loistavissa olosuhteissa (tekonurmikentät ja talvella kuplahalli) sekä lukuisat pelitapahtumat. Toimintamaksu laskutetaan kuukauden välein. Kilpa- taito- ja yksilövalmennuksista veloitetaan maksut erikseen seuran perimien kustannusten mukaan. Pelaajan kokonaiskustannukset riippuvat näin ollen siitä, onko pelaajalla treenejä 2, 3 vai 4 kertaa viikossa. 

Lisäksi kustannuksia aiheutuu vuosittaisen pelaajalisenssin ja pelitoiminnan kattavan tapaturmavakuutuksen hankkimisesta. Palloliiton pelaajalisenssi vuonna 2012 syntyneille on 42 € ja hinta nousee iän myötä. 

Pelaajalta veloitetaan lisäksi HPS:n jäsenmaksu 185 €/vuosi, joka sisältää myös HPS-kortin/sovelluksen, jolla saa erilaisia etuja paikallisista kaupoista ja palveluista. Lisäksi uusilta jäseniltä peritään kertaluonteinen 100 €:n olosuhdemaksu kenttäinvestointien kattamiseksi. Seura vahvistaa olosuhdemaksun perinnän vuosittain. 

Varustehankinnat veloitetaan kultakin pelaajalta tilausten mukaan erikseen. Valtaosan varusteista voi ostaa omatoimisesti itse Stadiumin verkkokaupasta HPS seuramalliston valikoimista.

Varusteet | Helsingin palloseura ry (hps.fi)

Yhteystietoja

Joukkueenjohtaja Sanna Atrila, sanna.atrila(at)gmail.com

Vastuuvalmentaja Miika Saloranta, miika.saloranta(at)hps.fi

Rahastonhoitaja Tatu Maaniitty, tatu.maaniitty(at)gmail.com

Pelivastaava Jarko Kultalahti, jarko.kultalahti(at)gmail.com

Varustevastaava Taina Rasi, taina.rasi(at)mail.com


Seuraa HPS P12 joukkuetta Instagramissa "hps_p12"

Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!